AristidisZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, stixakakis είπε Τον εβαλε αυτος γιατι οταν μπηκα ως κ οταν εφυγα το σπιτι ηταν αβαφτο δωδεκα χρονια Ε και για μάστορα που έβαλε αυτός και τα έκανε μπουρδέλο, ζητάει από εσένα τα ρέστα ; Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από AristidisZ
stixakakis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε Ε και για μάστορα που έβαλε αυτός και τα έκανε μπουρδέλο, ζητάει από εσένα τα ρέστα ; Ξερω κ εγω τι να πω;
SB_1957 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, stixakakis είπε Τον εβαλε αυτος γιατι οταν μπηκα ως κ οταν εφυγα το σπιτι ηταν αβαφτο δωδεκα χρονια Ως ενοικιαστής και ιδιοκτήτης πολλά χρόνια, από τη στιγμή που παρέδωσες τα κλειδιά και άφησες υπόλοιπο από την εγγύηση 60 ευρώ, δεν μπορεί να σου ζητήσει τίποτε. Δική σου υποχρέωση να πληρώσεις κοινόχρηστα, νερό μέχρι την αποχώρησή σου και τη δεη, άσε τι σου ζήτησε ο καινούργιος, πρέπει να την κόψεις για να μη βρεθείς να πληρώνεις τα "φώτα" αλλουνού!
stixakakis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, SB_1957 είπε Ως ενοικιαστής και ιδιοκτήτης πολλά χρόνια, από τη στιγμή που παρέδωσες τα κλειδιά και άφησες υπόλοιπο από την εγγύηση 60 ευρώ, δεν μπορεί να σου ζητήσει τίποτε. Δική σου υποχρέωση να πληρώσεις κοινόχρηστα, νερό μέχρι την αποχώρησή σου και τη δεη, άσε τι σου ζήτησε ο καινούργιος, πρέπει να την κόψεις για να μη βρεθείς να πληρώνεις τα "φώτα" αλλουνού! Σωστα τα λετε αλλα ειμαι κ ανθρωπος μεχρι χαζομαρας.
duende Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, stixakakis είπε Απο εμενα οχι.απο τον ιδιοκτητη δεν ξερω.μπορει να υπαρχει αλλα πολυ ωρα μετα αφου παρεδωσα τα κλειδια Ο ενοικιαστης με παρακαλεσε κ δεν εχω κατι μαζι του οπως δεν εχω κ με την ιδιοκτητρια.το θεωρω ανεντιμο να τον αφησω χωρις ρευμα. ε, αμα ειναι να του πληρωσεις και μια εβδομαδα το ρευμα, δε πας να τον βοηθησεις και με τη μετακομιση? και με την ευκαιρια να καθαρισεις κιολας? σοβαρα τωρα?..ειπαμε, ανθρωπος, οχι θυμα...εντελως φιλικα, μη παρεξηγηθω Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από duende 1
stixakakis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, duende είπε ε, αμα ειναι να του πληρωσεις και μια εβδομαδα το ρευμα, δε πας να τον βοηθησεις και με τη μετακομιση? και με την ευκαιρια να καθαρισεις κιολας? σοβαρα τωρα?..ειπαμε, ανθρωπος, οχι θυμα...εντελως φιλικα, μη παρεξηγηθω Οχι βρε δεν παρεξηγιεμαι.
SB_1957 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, stixakakis είπε Σωστα τα λετε αλλα ειμαι κ ανθρωπος μεχρι χαζομαρας. Συγνώμη, αλλά μπορείς να είσαι άνθρωπος χωρίς να είσαι θύμα εκμετάλλευσης. Μην μπερδεύουμε τα πράγματα.
stixakakis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, SB_1957 είπε Συγνώμη, αλλά μπορείς να είσαι άνθρωπος χωρίς να είσαι θύμα εκμετάλλευσης. Μην μπερδεύουμε τα πράγματα. Σωστα τα λετε.δεν λεω κατι αλλο
ignome4 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Χαχαχαχα ότι το άφησες βρώμικο, τι φάση;! Εκτός αν το έκανες σκουπιδότοπο... Νοικιάζουν ένα σπίτι και νομίζουν ότι κάτι είναι, έλεος πια
stixakakis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, ignome4 είπε Χαχαχαχα ότι το άφησες βρώμικο, τι φάση;! Εκτός αν το έκανες σκουπιδότοπο... Νοικιάζουν ένα σπίτι και νομίζουν ότι κάτι είναι, έλεος πια Οχι το σπιτι ηταν σε πολυ καλη κατασταση.ειχε φυσιολογικες φθορες
Narayan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, stixakakis είπε Ο ενοικιαστης με παρακαλεσε κ δεν εχω κατι μαζι του οπως δεν εχω κ με την ιδιοκτητρια.το θεωρω ανεντιμο να τον αφησω χωρις ρευμα. Σε μερικούς μήνες θα καταλάβεις γιατί σε παρακάλεσε...
kallair Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δωσε διορια 1 βδομαδα στον νεο ενοικιαστη να παει να κανει την αλλαγη. μετα αντε κανε διακοπη αν δεν εχει γινει αλλαγη στο ονομα του.
stixakakis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 30 λεπτά πριν, kallair είπε Δωσε διορια 1 βδομαδα στον νεο ενοικιαστη να παει να κανει την αλλαγη. μετα αντε κανε διακοπη αν δεν εχει γινει αλλαγη στο ονομα του. Το εχω κανει ηδη.σημερα πηγε κ εκανε συμβολαιο σε ιδιωτικη εταιρια 1
nightwalker1990 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 φιλε πολυ απλα και κατανοητα... απο προχθες επρεπε να χες κανει διακοπη.. δεν εισαι υποχρεωμενος να μενει το σπιτι γνωστου αγνωστου με δεη στ'ονομα σου, οσο γι'αυτο που διαβασα περι καθαριοτητας και καθρεπτη τα 60ευρω παρα αρκουν για την αντικατασταση... Ομορφα κι ωραια τους λες μην με ξανα ενοχλησετε να τελειωνει το πανηγυρι και πολυ το ζαλισες το θεμα για εμενα.. Απ'την στιγμη που φευγω απο το σπιτι που νοικιασα μια βδοαμαδα η 1 χρονο πχ και παρεδωσα κλειδια δεν βρισκω τον λογο να με ενοχλησουν εκτος κατι πολυ σημαντικου ενδιαφεροντος θεμα.
defacer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 3 hours ago, duende said: κοιτα, το σπιτι οπως το βρηκες, ετσι το αφηνεις. αν αυτη δεν το ελεγξε πριν της δωσεις τα κλειδια, κακο του κεφαλιου της Μαν μου, αν αγοράσεις κάτι χέρι με χέρι που έχει ένα πρόβλημα και δεν το αντιληφθείς τη στιγμή που αγοράζεις, πάλι κακό του κεφαλιού της; Δε θα επικοινωνήσεις με τον πωλητή να του πεις ότι υπάρχει πρόβλημα; Το κακό του κεφαλιού πάει ανάλογα με το ποιος προκάλεσε κάτι ή με το ποιόν εκμεταλλευόμαστε επειδή δε μπορεί να μας κάνει τίποτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα