Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, stixakakis είπε

Τον εβαλε αυτος γιατι οταν μπηκα ως κ οταν εφυγα το σπιτι ηταν αβαφτο δωδεκα χρονια

Ε και για μάστορα που έβαλε αυτός και τα έκανε μπουρδέλο, ζητάει από εσένα τα ρέστα ; 

Επεξ/σία από AristidisZ
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

Ε και για μάστορα που έβαλε αυτός και τα έκανε μπουρδέλο, ζητάει από εσένα τα ρέστα ; 

Ξερω κ εγω τι να πω;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stixakakis είπε

Τον εβαλε αυτος γιατι οταν μπηκα ως κ οταν εφυγα το σπιτι ηταν αβαφτο δωδεκα χρονια

Ως ενοικιαστής και ιδιοκτήτης πολλά χρόνια, από τη στιγμή που παρέδωσες τα κλειδιά και άφησες υπόλοιπο από την εγγύηση 60 ευρώ, δεν μπορεί να σου ζητήσει τίποτε.

Δική σου υποχρέωση να πληρώσεις κοινόχρηστα, νερό μέχρι την αποχώρησή σου και τη δεη, άσε τι σου ζήτησε ο καινούργιος, πρέπει να την κόψεις για να μη βρεθείς να πληρώνεις τα "φώτα" αλλουνού!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SB_1957 είπε

Ως ενοικιαστής και ιδιοκτήτης πολλά χρόνια, από τη στιγμή που παρέδωσες τα κλειδιά και άφησες υπόλοιπο από την εγγύηση 60 ευρώ, δεν μπορεί να σου ζητήσει τίποτε.

Δική σου υποχρέωση να πληρώσεις κοινόχρηστα, νερό μέχρι την αποχώρησή σου και τη δεη, άσε τι σου ζήτησε ο καινούργιος, πρέπει να την κόψεις για να μη βρεθείς να πληρώνεις τα "φώτα" αλλουνού!

Σωστα τα λετε αλλα ειμαι κ ανθρωπος μεχρι χαζομαρας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, stixakakis είπε

Απο εμενα οχι.απο τον ιδιοκτητη δεν ξερω.μπορει να υπαρχει αλλα πολυ ωρα μετα αφου παρεδωσα τα κλειδια

Ο ενοικιαστης με παρακαλεσε κ δεν εχω κατι μαζι του οπως δεν εχω κ με την ιδιοκτητρια.το θεωρω ανεντιμο να τον αφησω χωρις ρευμα.

ε, αμα ειναι να του πληρωσεις και μια εβδομαδα το ρευμα, δε πας να τον βοηθησεις και με τη μετακομιση? και με την ευκαιρια να καθαρισεις κιολας?

σοβαρα τωρα?..ειπαμε, ανθρωπος, οχι θυμα...εντελως φιλικα, μη παρεξηγηθω

Επεξ/σία από duende
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, duende είπε

ε, αμα ειναι να του πληρωσεις και μια εβδομαδα το ρευμα, δε πας να τον βοηθησεις και με τη μετακομιση? και με την ευκαιρια να καθαρισεις κιολας?

σοβαρα τωρα?..ειπαμε, ανθρωπος, οχι θυμα...εντελως φιλικα, μη παρεξηγηθω

Οχι βρε δεν παρεξηγιεμαι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stixakakis είπε

Σωστα τα λετε αλλα ειμαι κ ανθρωπος μεχρι χαζομαρας.

Συγνώμη, αλλά μπορείς να είσαι άνθρωπος χωρίς να είσαι θύμα εκμετάλλευσης.

Μην μπερδεύουμε τα πράγματα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SB_1957 είπε

Συγνώμη, αλλά μπορείς να είσαι άνθρωπος χωρίς να είσαι θύμα εκμετάλλευσης.

Μην μπερδεύουμε τα πράγματα.

Σωστα τα λετε.δεν λεω κατι αλλο

Δημοσ.

Χαχαχαχα ότι το άφησες βρώμικο, τι φάση;! Εκτός αν το έκανες σκουπιδότοπο... 

Νοικιάζουν ένα σπίτι και νομίζουν ότι κάτι είναι, έλεος πια 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ignome4 είπε

Χαχαχαχα ότι το άφησες βρώμικο, τι φάση;! Εκτός αν το έκανες σκουπιδότοπο... 

Νοικιάζουν ένα σπίτι και νομίζουν ότι κάτι είναι, έλεος πια 

Οχι το σπιτι ηταν σε πολυ καλη κατασταση.ειχε φυσιολογικες φθορες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stixakakis είπε

Ο ενοικιαστης με παρακαλεσε κ δεν εχω κατι μαζι του οπως δεν εχω κ με την ιδιοκτητρια.το θεωρω ανεντιμο να τον αφησω χωρις ρευμα.

Σε μερικούς μήνες θα καταλάβεις γιατί σε παρακάλεσε...

Δημοσ.

Δωσε διορια 1 βδομαδα στον νεο ενοικιαστη να παει να κανει την αλλαγη. μετα αντε κανε διακοπη αν δεν εχει γινει αλλαγη στο ονομα του.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, kallair είπε

Δωσε διορια 1 βδομαδα στον νεο ενοικιαστη να παει να κανει την αλλαγη. μετα αντε κανε διακοπη αν δεν εχει γινει αλλαγη στο ονομα του.

Το εχω κανει ηδη.σημερα πηγε κ εκανε συμβολαιο σε ιδιωτικη εταιρια

• Like 1
Δημοσ.

φιλε πολυ απλα και κατανοητα... απο προχθες επρεπε να χες κανει διακοπη.. δεν εισαι υποχρεωμενος να μενει το σπιτι γνωστου αγνωστου με δεη στ'ονομα σου,   οσο γι'αυτο που διαβασα περι καθαριοτητας και καθρεπτη τα 60ευρω παρα αρκουν για την αντικατασταση... Ομορφα κι ωραια τους λες μην με ξανα ενοχλησετε να τελειωνει το πανηγυρι και πολυ το ζαλισες το θεμα για εμενα.. Απ'την στιγμη που φευγω απο το σπιτι που νοικιασα μια βδοαμαδα η 1 χρονο πχ και παρεδωσα κλειδια δεν βρισκω τον λογο να με ενοχλησουν εκτος κατι πολυ σημαντικου ενδιαφεροντος θεμα.

Δημοσ.
3 hours ago, duende said:

κοιτα, το σπιτι οπως το βρηκες, ετσι το αφηνεις. αν αυτη δεν το ελεγξε πριν της δωσεις τα κλειδια, κακο του κεφαλιου της

Μαν μου, αν αγοράσεις κάτι χέρι με χέρι που έχει ένα πρόβλημα και δεν το αντιληφθείς τη στιγμή που αγοράζεις, πάλι κακό του κεφαλιού της;

Δε θα επικοινωνήσεις με τον πωλητή να του πεις ότι υπάρχει πρόβλημα;

Το κακό του κεφαλιού πάει ανάλογα με το ποιος προκάλεσε κάτι ή με το ποιόν εκμεταλλευόμαστε επειδή δε μπορεί να μας κάνει τίποτα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...