Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,  ψάχνω να αγοράσω καρέκλα για το γραφείο μου,  και λογικά θα πάρω από scrouzt και δεν θα έχω την δυνατότητα να την δω αν είναι.. "καλή"  θα ήθελα να μου προτείνετε καρέκλες που έχετε η έχετε δοκιμάσει η ξέρετε ότι είναι καλή.  Πόσο που διαθέτουμε μέχρι 200€.  Και δίλημμα καρέκλα γραφείου η gaming?  (συγνώμη αν ποσταρα  σε λάθος topic).  Αναμένω τις προτάσεις σας,  και ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.

1ον παρε gaming καρεκλα αν μπορεις γιατι ειναι πιο αναπαυτικη και θα σε βολευει αν καθεσαι πολλες ωρες. 2ον πρωτα δοκιμασε την καρεκλα και μετα κανε οποιαδηποτε αγορα :) .

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε εγώ έχω καταλάβει διαφορά ανάμεσα σε απλή καρέκλα με gaming.  Τόσα χρόνια είχα απλή δερμάτινη καρέκλα και μπορώ να πω πως με βόλεψε για αρκετά χρόνια. Βέβαια ένας φίλος που πήρε gaming μου είπε τα καλύτερα σε θέμα ξεκούρασης. Τώρα για να την δοκιμάσεις πρώτα πρέπει να πάρεις σβάρνα όλα τα μαγαζιά. 

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στα 200€ πας καρφί για Markus απ'το ΙΚΕΑ.

"Gaming" μη πάρεις. Το μόνο που θα σου "προσφέρει" είναι το bucket-ο-ειδές κάθισμα και οι τρύπες για τις... ζώνες. Που οκ, δε τα θεωρώ πολύ χρήσιμα για εκτός ασφάλτου. :P 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Haldol είπε

Στα 200€ πας καρφί για Markus απ'το ΙΚΕΑ.

"Gaming" μη πάρεις. Το μόνο που θα σου "προσφέρει" είναι το bucket-ο-ειδές κάθισμα και οι τρύπες για τις... ζώνες. Που οκ, δε τα θεωρώ πολύ χρήσιμα για εκτός ασφάλτου. :P 

Την είχα δει ...αλλά δεν της είχα δώσει σημασία.Για τα λεφτά της πολύ τίμια επιλογή.Για εκεί με βλέπω ...αλλά θέλω να δω και εναλλακτικές.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panosveto12 είπε

Παρε καρέκλα με μαλακό κάθισμα θα με θυμηθείς . 

Πολύ σημαντικό γιατι αν είναι σκληρό πιάνετε ο πισινός σου

Δημοσ.
8 ώρες πριν, OnePlus6T είπε

με τοσα λεφτα καλύτερα πανε σε σοβαρη μαρκα πχ steelcase , τις πουλαει η ΕΚΑ hellas

Δεν κάνει 1200€ η καρέκλα που δείχνει, αλλά 250

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε αν περιμένεις 1-2 μέρες θα έχω άποψη, καθώς την έχω παραγγείλει.
Δεν ξέρω γιατί αλλα έχω την εντύπωση οτι θα είναι σοβαρή καρέκλα με αρκετό ψωμι' στο κάθισμα..Επίσης με την καρέκλα δίνουν κ τα μαξιλαράκια, που νομίζω οτι βοηθάνε αν έχεις θέματα με μέση ή σβέρκο.

Επεξ/σία από NotebookFreak

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...