mariecrouz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Γειά σας, ψάχνω να αγοράσω καρέκλα για το γραφείο μου, και λογικά θα πάρω από scrouzt και δεν θα έχω την δυνατότητα να την δω αν είναι.. "καλή" θα ήθελα να μου προτείνετε καρέκλες που έχετε η έχετε δοκιμάσει η ξέρετε ότι είναι καλή. Πόσο που διαθέτουμε μέχρι 200€. Και δίλημμα καρέκλα γραφείου η gaming? (συγνώμη αν ποσταρα σε λάθος topic). Αναμένω τις προτάσεις σας, και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Σχετικό/άσχετο, εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει ποια η διαφορά μεταξύ απλής και gaming καρέκλας. (πέρα από το design και την καγκουριά) 2
Comic maniak Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1ον παρε gaming καρεκλα αν μπορεις γιατι ειναι πιο αναπαυτικη και θα σε βολευει αν καθεσαι πολλες ωρες. 2ον πρωτα δοκιμασε την καρεκλα και μετα κανε οποιαδηποτε αγορα . 1
mariecrouz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Ούτε εγώ έχω καταλάβει διαφορά ανάμεσα σε απλή καρέκλα με gaming. Τόσα χρόνια είχα απλή δερμάτινη καρέκλα και μπορώ να πω πως με βόλεψε για αρκετά χρόνια. Βέβαια ένας φίλος που πήρε gaming μου είπε τα καλύτερα σε θέμα ξεκούρασης. Τώρα για να την δοκιμάσεις πρώτα πρέπει να πάρεις σβάρνα όλα τα μαγαζιά.
gakos1112 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Ασχετα απ την τιμη που για τα ελληνικα δεδομενα ειναι ΑΠΑΤΗ καραμπινατη η καρεκλα για δουλεια γραφειου ειναι δοκιμασμενη και πολυ καλη. https://www.ikea.gr/apotelesmata-anazitisis/?q=MARKUS 1
txcellas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Off topic Κανένα ύφασμα σε δερμάτινη καρέκλα που έχει φθαρεί έχει βάλει κανείς;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Ερώτηση: Θέλω να αλλάξω καρέκλα γραφείου. Σκέφτομαι αυτήν : https://www.skroutz.gr/s/14190434/Cougar-Gaming-Armor-S.html Cougar gaming armor S Απόψεις;
OnePlus6T Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Ερώτηση: Θέλω να αλλάξω καρέκλα γραφείου. Σκέφτομαι αυτήν : https://www.skroutz.gr/s/14190434/Cougar-Gaming-Armor-S.html Cougar gaming armor S Απόψεις; με τοσα λεφτα καλύτερα πανε σε σοβαρη μαρκα πχ steelcase , τις πουλαει η ΕΚΑ hellas
Haldol Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Στα 200€ πας καρφί για Markus απ'το ΙΚΕΑ. "Gaming" μη πάρεις. Το μόνο που θα σου "προσφέρει" είναι το bucket-ο-ειδές κάθισμα και οι τρύπες για τις... ζώνες. Που οκ, δε τα θεωρώ πολύ χρήσιμα για εκτός ασφάλτου.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, Haldol είπε Στα 200€ πας καρφί για Markus απ'το ΙΚΕΑ. "Gaming" μη πάρεις. Το μόνο που θα σου "προσφέρει" είναι το bucket-ο-ειδές κάθισμα και οι τρύπες για τις... ζώνες. Που οκ, δε τα θεωρώ πολύ χρήσιμα για εκτός ασφάλτου. Την είχα δει ...αλλά δεν της είχα δώσει σημασία.Για τα λεφτά της πολύ τίμια επιλογή.Για εκεί με βλέπω ...αλλά θέλω να δω και εναλλακτικές.
panosveto12 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Παρε καρέκλα με μαλακό κάθισμα θα με θυμηθείς .
OnePlus6T Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, panosveto12 είπε Παρε καρέκλα με μαλακό κάθισμα θα με θυμηθείς . Πολύ σημαντικό γιατι αν είναι σκληρό πιάνετε ο πισινός σου
Ather Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, OnePlus6T είπε με τοσα λεφτα καλύτερα πανε σε σοβαρη μαρκα πχ steelcase , τις πουλαει η ΕΚΑ hellas Δεν κάνει 1200€ η καρέκλα που δείχνει, αλλά 250
NotebookFreak Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φίλε αν περιμένεις 1-2 μέρες θα έχω άποψη, καθώς την έχω παραγγείλει. Δεν ξέρω γιατί αλλα έχω την εντύπωση οτι θα είναι σοβαρή καρέκλα με αρκετό ψωμι' στο κάθισμα..Επίσης με την καρέκλα δίνουν κ τα μαξιλαράκια, που νομίζω οτι βοηθάνε αν έχεις θέματα με μέση ή σβέρκο. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από NotebookFreak
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα