Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Γνωρίζω οτι ειναι παράνομο να γράφεις δρομους κτλ γενικα οτι ειναι εκτός απο το χόρο σου.

Πώς γινετε ομος κάθε φορά που γινετα κάποιο εγγλημα-κλοπη κτλ κτλ παιρνουν υλικό απο κάμερες ασφαλεια των γύρο μαγαζιων μηπος κάποια εγραψε τον δράστη και οντος πολλές φορές τυχαινει να φανει,

τι στο πτσο γινετε..ρωταω γιατι σε χωρο που εχω κάμερες μεσα απέξω στο δρόμο ετυχε αρκετες φορές να κλέψουν ποδιλατα απο το πεζοδρόμιο και σκευτομαι να κουμπώσω μια να γράφει εξω..

Δημοσ.

παντως εμενα το καλοκαιρι ηρθαν ασφαλιτες σπιτι μου (κυριοι παντως, ευγενικοι, και δεν σου πηγαινε ιδεα με τιποτα) και ηθελαν να κοιταξουν τις καμερες γιατι μια τζαμαρια 1 στενο απεναντι εφαγε σφαιρες και ηθελαν να τσεκαρουν κινηση...

υ.γ. περιττο να πω οτι με το που μου ειπαν ποιοι ειναι σκεφτηκα τι μ@λακια και "παρανομιες" ειχα κανει απο σπερματοζωαριο και εξης 

Δημοσ.

Εγω τωρα τι να κάνω που κλέβουν ποδηλατα απέξω..να την κουμπώσω τη καμερα η οχι..

Μας δουλευουν μεσα στα μουτρα μας σου λεει απαγορευεται αλλά αμα γινει καμια μαλακια γυρο ζητανε υλικο μπας και εγραψε τιποτα η καμερα..

Δημοσ.

Χέστηκε η ασφάλεια και η αστυνομία για το που κοιτάζει η κάμερα σου. Ίσα ίσα που θα παρακαλάν σε κάθε περιστατικό να βρουν τέτοιες κάμερες για να κάνουν την δουλειά τους.

Μόνο σε περίπτωση καταγγελίας απο πολίτη θα αναγκάζονται να κάνουν τα προβλεπόμενα

• Like 3
Δημοσ.

Είναι στη διακριτική ευκαίρια του Ανακριτή - Εισαγγελέα να χρησιμοποίηση το υλικό απο ιδιωτικές κάμερες - γιατι απο τις Δημόσιες χρησιμοποιούν άπαντα τα βίντεο- Με λίγα λόγια αν η παράνομη κάμερα σου εχει καταγράψει έναν που περνάει και σου σπάει το καθρέφτη δεν θα δεχτεί το υλικό ο Εισαγγελέας.Αν όμως η παράνομη κάμερα σου κατέγραψε μια ληστεία- ανθρωποκτονία -κλπ...κλπ κάνει δεκτό το στοιχείο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα και απο μένα

Και εγω στο συνεργείο μου έχω κάμερες και η μια κοιτάζει τον δρόμο.

4 φορές χρειάστηκε να δουν την συγκεκριμένη κάμερα.

Μια που κλέψανε το διπλανό κατάστημα, δεύτερη όταν κλέψανε τον ακριβώς απο πίσω μου, τρίτη όταν κλέψανε ένα τρακτέρ ενος γείτονα και ήρθαν να δουν αν πέρασαν απο τον συγκεκριμένο δρόμο και τέταρτη όταν άνοιξαν το δικό μου μαγαζί. Όταν άνοιξαν το μαγαζί μου ήρθαν 3 με ενα περιπολικό καταγραψανε το συμβαν είδαν τις κάμερες και φύγανε. Μετά απο 10-15 λεπτά ήρθε άλλο περιπολικό και μου ζήτησαν να δουν τις κάμερες. Εκει που το βλέπουν γυρνάει ο ένας και λέει, δεν είναι αυτοί άλλοι είναι. Λογικά θα ψάχνανε και άλλους.

Και τις 4 φορές μου είπαν το ίδιο πράγμα.

Κανονικά είναι παρανομο να καταγράφεις δημόσιο χώρο αλλά εμείς παρακαλάμε να υπάρχουν τέτοιες κάμερες για να μπορούμε να ελέγξουμε τι έχει καταγράψει.

Εγώ έχω σηκώσει τα χέρια με τους νόμους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, pavloa είπε

Μια που κλέψανε το διπλανό κατάστημα, δεύτερη όταν κλέψανε τον ακριβώς απο πίσω μου, τρίτη όταν κλέψανε ένα τρακτέρ ενος γείτονα και ήρθαν να δουν αν πέρασαν απο τον συγκεκριμένο δρόμο και τέταρτη όταν άνοιξαν το δικό μου μαγαζί. Όταν άνοιξαν το μαγαζί μου ήρθαν 3 με ενα περιπολικό καταγραψανε το συμβαν είδαν τις κάμερες και φύγανε. Μετά απο 10-15 λεπτά ήρθε άλλο περιπολικό και μου ζήτησαν να δουν τις κάμερες. Εκει που το βλέπουν γυρνάει ο ένας και λέει, δεν είναι αυτοί άλλοι είναι. Λογικά θα ψάχνανε και άλλους.

Και τις 4 φορές μου είπαν το ίδιο πράγμα.

Μήπως μένεις στο Σικάγο? :P

Επεξ/σία από randomcat
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, randomcat είπε

Μήπως μένεις στο Σικάγο? :P

Χαχα Όχι αλλά πριν 4 χρόνια μας είχαν ταράξει στο κλέψιμο. Δεν άφησαν συνεργείο για συνεργείο ακόμη και σε μάντρες με μεταχειρισμένα μπήκαν και κλέψανε. Το τελευταίο έγινε σε εμένα πριν λίγους μήνες 3 τα ξημερώματα. Προσπάθησαν να μπούνε αλλά ευτυχώς δεν μπόρεσαν.. με μάσκες γάντια φακούς.

Δημοσ.
On 03/10/2018 at 21:37, mastoras007 said:

Καλησπέρα.

Γνωρίζω οτι ειναι παράνομο να γράφεις δρομους κτλ γενικα οτι ειναι εκτός απο το χόρο σου.

Πώς γινετε ομος κάθε φορά που γινετα κάποιο εγγλημα-κλοπη κτλ κτλ παιρνουν υλικό απο κάμερες ασφαλεια των γύρο μαγαζιων μηπος κάποια εγραψε τον δράστη και οντος πολλές φορές τυχαινει να φανει,

τι στο πτσο γινετε..ρωταω γιατι σε χωρο που εχω κάμερες μεσα απέξω στο δρόμο ετυχε αρκετες φορές να κλέψουν ποδιλατα απο το πεζοδρόμιο και σκευτομαι να κουμπώσω μια να γράφει εξω..

Oταν διερευναται μια υποθεση, αναλογως της σοβαροτητας της, ο εισαγγελεας μπορει να ζητησει να συλλεχθει ολο το διαθεσιμο οπτικοακουστικο υλικο που μπορει να υπαρχει. Τοτε λοιπον παει η ασφαλεια/αστυνομια στην περιοχη και ζηταει τα αναλογα τεκμηρια/στοιχεια.

Το παραπανω ειναι ανεξαρτητο απο το αν καποια απο αυτα τα στοιχεια εχουν καταγραφει με μη συνομο τροπο. Στην περιπτωση των καμερων που βλεπουν δρομο, για να ασχοληθουν οι αρχες να το κυνηγησουν συνηθως πρεπει να πεσει καταγγελια. Αυτεπαγγελτα σπανιως, ποσο δε μαλλον οταν θελουν και "εξυπηρετηση" στη διερευνηση μιας υποθεσης.

7 minutes ago, mastoras007 said:

Οκ μέχρι εδώ τι γινετε ομος οταν κάποιος σε κάνει καταγγελία οτι τον εγραψες που περνουσε απέξω? 

Ανοιγει φακελος για την υποθεση και γινεται η αντιστοιχη ερευνα. Ανεξαρτητα απο την συλλογη στοιχειων για μια εγκληματικη ενεργεια που μπορει να εγινε στη γειτονια σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...