Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vagdesign είπε

Έπρεπε να προλάβεις το Essential Phone που έχει 4GB RAM / 128GB χώρου με SD835 στα $224 από το Amazon.com.

Σαν ζεστό ψωμί έφευγε από τα ράφια του Amazon... μαζί με την 360 κάμερα στα $40 τότε.

Πήρε την ίδια μέρα Android P με τα Pixel και προχθές νωρίτερα το October Update από τα Pixel ;)

Το είχα και το μετάνιωσα που το αντάλλαξα με ένα τσαρλατανο  με ένα One plus 5 το οποίο είχε και ζημιά , βέβαια όταν το έμαθε έγινε μπουχος.

Τι να πεις πάντως πολύ ωραίο τηλέφωνο το Essential , θα ήθελα μόνο μια OLED οθόνη τπτ περισσότερο.

Τώρα έχω το Pixel 2 XL και έχω βρει την υγεία μου ειδικά με την φωτογραφία

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Radiatedsoul είπε

Οποιο κινητο βγει στις 5 ιντσες edge to edge με δυνατο επεξεργαστη θα γινει αναρπαστο.

Η αγορα διψαει για δυνατα κινητα μικρων διαστασεων που χωρανε στην τσεπη

Υπάρχει και λέγετε... Sony Xperia XZ2 Compact Dual
Τώρα για το ανάπαρστο, παίζεται... 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Radiatedsoul είπε

Οποιο κινητο βγει στις 5 ιντσες edge to edge με δυνατο επεξεργαστη θα γινει αναρπαστο.

Η αγορα διψαει για δυνατα κινητα μικρων διαστασεων που χωρανε στην τσεπη

Που το ξέρεις εσύ, σε κατάστημα που πουλάει κινητά δουλεύεις? Ή κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια? 5 ίντσες πλέον είναι για τα παιδάκια με μικρά χεράκια.

Δημοσ.

Σε σχέση με πρόπερσι δλδ μεγάλωσαν τα χέρια του ανθρώπου για να αντισταθμίσουν την αύξηση στις ίντσες των κινητών.  Αυτό και αν σημαίνει εξέλιξη των ειδών! 

1 ώρα πριν, possiz είπε

[...] 5 ίντσες πλέον είναι για τα παιδάκια με μικρά χεράκια.

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Whargoul είπε

Σε σχέση με πρόπερσι δλδ μεγάλωσαν τα χέρια του ανθρώπου για να αντισταθμίσουν την αύξηση στις ίντσες των κινητών.  Αυτό και αν σημαίνει εξέλιξη των ειδών! 

Παντα ιδια ηταν, τα δικα σου φαινεται ειναι μικρα. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Fulgore είπε

Προφανως και δεν ισχυει αυτο που γραφεις στην πραξη εκτος αν εχεις μιλησει με ολα τα Ελληνικα καταστηματα και σου εχουν πει οτι καθε χρονο πουλανε ολα και ολα 6 pixel.

Περαν τουτου ακομα και επισημη αντιπροσωπεια που δεν υπαρχει στην Ελλαδα,οποιος ενδιαφερεται μπορει να το αγορασει απο amazon και να ειναι οκ στο κομματι της εγγυησης.

Λογικο βεβαια στην Ελλαδα να μην βλεπεις πολλους να μιλανε για pixel ή και να εχουν αφου μιλαμε για κινητα με καθολου προβολη/διαφημιση(αρα οι περισσοτεροι που δεν ασχολουνται δεν τα γνωριζουν καν).

Καλά και το προηγούμενα που ήταν σαφώς πιο αξιόλογα δεν λες ότι ξεπούλησαν κιόλας.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Radiatedsoul είπε

edge to edge λεμε, χωρις bezels

Σε τόσο μικρές διαστάσεις είναι κατασκευαστικά σχεδόν ακατόρθωτο το edge 2 edge... γι αυτό έχουμε πήξει στα μεγάλα κινητά με πολύ μικρά bezel... Για να καταλάβεις πάρε το κινητό με το μικρότερο bezel που υπάρχει και μετέφερε το στο zx3 compact, θα δεις ότι είναι στο όριο...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panathatube είπε

Καλά και το προηγούμενα που ήταν σαφώς πιο αξιόλογα δεν λες ότι ξεπούλησαν κιόλας.

Οταν κυκλοφορει τελευταιο στην αγορα καθε χρονια και ζηταει οταν ζηταει,και ο ανταγωνισμος(στο android)εχει πεσει σε τιμη λογικο.

Ειναι αυτο που λεμε κινητα για ψαγμενους ή με συγκεκριμενες απαιτησεις.

Σε αυτο τους εχει κανει ζημια και το φθηνοτερο Oneplus που προσφερει παρομοια εμπειρια χρησης και ας εχει χειροτερη καμερα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, possiz είπε

Παντα ιδια ηταν, τα δικα σου φαινεται ειναι μικρα. 

Δυσκολεύτηκα να αντιληφθώ ποιός είσαι αλλά τελικά σε κατάλαβα.

C40tLEuUkAAV8UE.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά όποιος έχει μεγάλο τηλέφωνο έχει και μεγάλα χέρια για να το πιάσει.. και όποιος έχει μεγάλα χέρια ξέρετε τι λένε... ίσως και για αυτό επικράτησε το μεγάλο κινητό. 

Πέραν από την πλάκα πάντως όταν το κινητό έχει μεγάλη οθόνη έχει πολλά πλεονεκτήματα ιδιαίτερα για τους "παππούδες" με πρεσβυωπία. Μεγάλη υπόθεση το μαξ3 που είχα ποτέ δεν έβαλα γυαλιά... με το ποκο δυστυχώς σε κάποιες φάσεις κυρίως πρωινές με την τσίμπλα στο μάτι τα γυαλιά είναι απαραίτητα... 

Επεξ/σία από inangelsheart
Δημοσ.
7 ώρες πριν, possiz είπε

Που το ξέρεις εσύ, σε κατάστημα που πουλάει κινητά δουλεύεις? Ή κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια? 5 ίντσες πλέον είναι για τα παιδάκια με μικρά χεράκια.

Να μπω και γω στο καβγά. Γενικά δεν είμαστε πολλοί που θέλουμε μικρά κινητά και καλά. Αυτό γιατί ψάχνεις να βρεις την τομή δύο συνόλων. Των δυνατών και των μικρών.
Σαν manolis940 είμαι ο άνθρωπος που πολλοί με συμβουλεύονται πριν πάρουν ένα κινητό ( όχι πως ξέρω και πάρα πολλά αλλά ρέει κάποια φλέβα εμπιστοσύνης πάνω μου  μάλλον :P  ). Σε αυτούς τους πολλούς συνήθως όσοι είναι μεγαλύτερης ηλικία(30+), και ελάχιστοι μικρότεροι θέλουν τον συνδυασμό μικρό με καλή κάμερα. Μπορεί να έχω έχω αγοράσει 50 κινητά σε τρίτους και το ξέρω δεν είναι επιστημονικό δεδομένο αλλά υπάρχουν και αυτοί οι καταναλωτές και προφανώς φαίνεται και στα επιστημονικά δεδομένα .

Προσωπικά έχω βολευτεί με το Xiaomi Redmi Note 5 για τον λόγο ότι έχει gestures στα swipe. Αυτό μου επιτρέπει τα δάκτυλα μου(ο αντίχειρα βασικά) να κατευθύνονται στον πάτο της οθόνης μέχρι λίγο πιο πάνω απ την μέση και μπορώ να κάνω όλες τις βασικές λειτουργίες, απ το να πάω πίσω, να δω τα active apps μέχρι και να ανοίξω και τα side menus ( αυτά με 3 οριζ. μπάρες ). Επίσης και το προηγούμενο 5.5' Redmi note 3 είχες παρόμοιες ευκολίες με το one handed mode που μετέτρεπε το κινητό σε 4.5'  με ένα slide
Πιστεύω ότι θα το είχα πετάξει και θα χα δώσει  παραπάνω λεφτά για το Sony XZ2 compact. Είναι υπερβολικά άβολο να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό με το ένα χέρι.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, AtiX είπε

Σε τόσο μικρές διαστάσεις είναι κατασκευαστικά σχεδόν ακατόρθωτο το edge 2 edge... γι αυτό έχουμε πήξει στα μεγάλα κινητά με πολύ μικρά bezel... Για να καταλάβεις πάρε το κινητό με το μικρότερο bezel που υπάρχει και μετέφερε το στο zx3 compact, θα δεις ότι είναι στο όριο...

Γνωρίζεις τα περι κλίμακας; Το μάθαμε στο σχολείο, στο δημοτικό κιόλας. Ισχύει σχεδόν για τα πάντα στις κατασκευές.

Δημοσ.

Το θέμα είναι το πλάτος όχι οι ίντσες. Εύκολα βγαίνει μια συσκευή 5.5" με 70 χιλιοστά πλάτος όπως θα είναι και το μικρό pixel άλλωστε. Το πρόβλημα είναι ότι θα κάνει ένα χιλιάρικο όμως....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Istros είπε

Ευγε στην HTC για την καινοτομία και στην google που υιοθετεί νέες τεχνολογίες.

η "τεχνολογια" εχει εφαρμοστει απο την εποχη του xiaomi mi4c κ πιστεψε με ειναι αχρηστη για την πλειοψηφια των χρηστων

μια δυο φορες θα το δοκιμασεις ,λογικα δεν θα σε βολεψει κ γεια, αν εχεις δε case το ξεχνας

Επεξ/σία από what_if
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...