Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Homecinemakias είπε

Γνωρίζεις τα περι κλίμακας; Το μάθαμε στο σχολείο, στο δημοτικό κιόλας. Ισχύει σχεδόν για τα πάντα στις κατασκευές.

Γνωρίζεις όμως και τους περιορισμούς στην κατασκευή... αν όχι δες ένα βίντεο με το πως αλλάζουν μια οθόνη σε ένα κινητό... δες τι συνδέσεις έχει η οθόνη και τι χώρο πιάνουν τα flex της... 

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, what_if είπε

η "τεχνολογια" εχει εφαρμοστει απο την εποχη του xiaomi mi4c κ πιστεψε με ειναι αχρηστη για την πλειοψηφια των χρηστων

μια δυο φορες θα το δοκιμασεις ,λογικα δεν θα σε βολεψει κ γεια, αν εχεις δε case το ξεχνας

Εαν παραμετροποιειται ίσως μπορείς να προσθέσεις κάποια λειτουργία που χρησιμοποιείς,εάν όχι και έχει συγκεκριμένες λειτουργίες τότε σίγουρα δεν θα βολεψει.αυτο με τη θήκη όντως είναι ένα θέμα,γιατί σχεδόν όλοι χρησιμοποιούμε θήκη,εκτός και αν σχέδιάσουν κάποια συγκεκριμένη η οι θήκες σιλικόνης είναι πιο πρακτικές.Εαν είναι άχρηστη λειτουργία όπως πολλές άλλωστε θα καταλήξει και αυτή εκεί που της αξίζει.αυτο με το xiaomi mi4c δεν το γνωριζα.ολο πρωτιές η xiaomi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, jp77s είπε

Δυσκολεύτηκα να αντιληφθώ ποιός είσαι αλλά τελικά σε κατάλαβα.

C40tLEuUkAAV8UE.jpg

Επεξ/σία από possiz
Δημοσ.
22 ώρες πριν, makridis είπε

Από τις πωλήσεις και την ζήτηση σε παγκόσμιο επίπεδο δεν διαφαίνεται πουθενά το εν λόγω επιχείρημα. Αντιθέτως ο κόσμος διψάει για ΜΕΓΑΛΕΣ οθόνες, ταχύτητα και αυτονομία, διότι θέλει να έχει μια συσκευή που μπορεί δυνητικά να αντικαταστήσει τον υπολογιστή του έτσι ώστε να το έχει πάντα μαζί.

Ο κοσμος, νομιζει οτι διψαει για μεγαλες οθονες. Οταν η αγορα εχει γεμισει με 5.5+ οθονες, φυσικα η μεγαλυτερη μαζα θα παει σε αυτες. Ειναι οπως οταν βγηκαν οι 3D τηλεορασεις κ ολοι ετρεξαν. Οπως οταν ο Ελληνας νομιζε ειχε χρηματα κ ριχνανε αβερτα στο χρηματιστηριο. Οπως τη 2ετια 2006-08 που ολοι νομιζαν οτι ηθελαν κ αγοραζαν τελικα 2000cc SUVs. Τασεις δηλαδη.

Παιρνεις οθονη 6ιντσων και τη κολλας στη μουρη σου για να δεις βιντεο ή να διαβασεις ολοκληρα αρθρα. Βγαλε καλυτερα τα ματια σου, να γλυτωνεις γιατρους. (οχι εσυ προσωπικα. γενικα το λεω)

Δεν εχω θεμα να κυκλοφορουν μεγαλα κινητα. Εχω θεμα με ολους αυτους ανω των 25, που ξεχασαν οτι καποτε ζουσαμε μια χαρα με πραγματικα κινητα τηλεφωνα (τσεπης). 

Καλημερα.

22 ώρες πριν, vagdesign είπε

Έπρεπε να προλάβεις το Essential Phone που έχει 4GB RAM / 128GB χώρου με SD835 στα $224 από το Amazon.com.

Σαν ζεστό ψωμί έφευγε από τα ράφια του Amazon... μαζί με την 360 κάμερα στα $40 τότε.

Πήρε την ίδια μέρα Android P με τα Pixel και προχθές νωρίτερα το October Update από τα Pixel ;)

Καλα ναι η τιμη πιστευω ηταν δωρο.

Απλα θα ηθελα καποια στιγμη, συγκεκριμενα, ενα Pixel (αλλα φυσικα στη τιμη που του αξιζει να εχει) γιατι απο την 1η gen, οταν ειδα το design, κατι μου εκανε κλικ.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, what_if είπε

η "τεχνολογια" εχει εφαρμοστει απο την εποχη του xiaomi mi4c κ πιστεψε με ειναι αχρηστη για την πλειοψηφια των χρηστων

μια δυο φορες θα το δοκιμασεις ,λογικα δεν θα σε βολεψει κ γεια, αν εχεις δε case το ξεχνας

Δεν ξέρω τι υλοποίηση είχαν κάνει στο mi4c, αλλά στο Pixel 2 μια χαρά δουλεύει και με case (έχω παίξει με την fabric case της google και με την bellroy leather case - η οποία έχει πλαστικό περίβλημα). Φαντάζομαι θα δουλεύουν όσες θήκες έχουν μια ελάχιστη ελαστικότητα (η bellroy π.χ. έχει πολύ μικρή ελαστικότητα, παρ' όλα αυτά δουλεύει).

Η χρησιμότητά του μέχρι στιγμής είναι μεγάλη για να κάνεις γρήγορα σίγαση μιας κλήσης ή για να ανοίγεις τον assistant. Ίσως να μπορείς να κάνεις κι άλλα αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει. Θα προτιμούσα ασύρματη φόρτιση στο Pixel 2 αντί γι' αυτό, αλλά τι α κανς...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, GrigM είπε

Ο κοσμος, νομιζει οτι διψαει για μεγαλες οθονες. Οταν η αγορα εχει γεμισει με 5.5+ οθονες, φυσικα η μεγαλυτερη μαζα θα παει σε αυτες. Ειναι οπως οταν βγηκαν οι 3D τηλεορασεις κ ολοι ετρεξαν. Οπως οταν ο Ελληνας νομιζε ειχε χρηματα κ ριχνανε αβερτα στο χρηματιστηριο. Οπως τη 2ετια 2006-08 που ολοι νομιζαν οτι ηθελαν κ αγοραζαν τελικα 2000cc SUVs. Τασεις δηλαδη.

Παιρνεις οθονη 6ιντσων και τη κολλας στη μουρη σου για να δεις βιντεο ή να διαβασεις ολοκληρα αρθρα. Βγαλε καλυτερα τα ματια σου, να γλυτωνεις γιατρους. (οχι εσυ προσωπικα. γενικα το λεω)

Δεν εχω θεμα να κυκλοφορουν μεγαλα κινητα. Εχω θεμα με ολους αυτους ανω των 25, που ξεχασαν οτι καποτε ζουσαμε μια χαρα με πραγματικα κινητα τηλεφωνα (τσεπης). 

Καλημερα.

Καλα ναι η τιμη πιστευω ηταν δωρο.

Απλα θα ηθελα καποια στιγμη, συγκεκριμενα, ενα Pixel (αλλα φυσικα στη τιμη που του αξιζει να εχει) γιατι απο την 1η gen, οταν ειδα το design, κατι μου εκανε κλικ.

Θα διαφωνήσω ευγενικά.

1) Μια χαρά συνεχίζω να ζω και με τις 6.5" στα 35 μου

2) Έχω παρατήσει το tablet πλέον και δεν χρειάζεται να κουβαλάω ούτε laptop μαζί μου για την δουλειά μου

3) Δεν έχει χρειαστεί να κολλήσω τη μούρη μου σε καμιά οθόνη ασχέτως μεγέθους (προσπάθησα να κάνω εικόνα αυτό που είπες αλλά και πάλι δεν μπορώ να φανταστώ ποτς γένεν ατό)

Επεξ/σία από makridis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...