Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, θα ήθελα γνώμες για ένα πρόβλημα σχετικά με σπίτι που νοικιάζουμε. Δώσαμε κανονικά εγγύηση και το τρέχων ενοίκιο.Το σπίτι έπρεπε να έχει τα πάντα μέσα ήταν στη συμφωνία. Σε μια δύσκολη περίοδο που δε βρίσκαμε άλλο σπιτι όγω airbnb μπηκαμε και ειδαμε οτι το πληντύριο δε λειτουργει, η κουζινα επισης, η πορτα δεν κλειδωνει και το ψυγειο υπολειτουργει.Συζητησαμε με τον ιδιοκτητη ο οποιος μας διαβεβαιωσε πως ολα θα φτιαχτουν . Καθε μηνα την 1η παιρνει το ενοικιο κανονικα και απο Ιουλιο εχει φτασει Οκτωβριος και δεν εχει φτιαξει τιποτα. Συν οτι μας εφερε να πληρωσουμε κοινοχρηστα των προηγουμενων. Τι μπορουμε να κανουμε γι αυτο ; Αν φυγουμε παιρνουμε πισω την εγγυηση η μπορουμε να μην πληρωσουμε το τελευταιο ενοικιο; Ευχαριστω .
zio10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Τα κοινόχρηστα των προηγούμενων γιατί σας τα έφερε και κυρίως γιατί τα πληρώσατε;! 3
stelios18120 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ότι να ναι ρεεεε Χαμός γίνεται μιλάμε εδώ Ελλάδα στα ενοικιαζόμενα. Έχει χαζεψει ο κόσμος Έφερε η άλλη παλιά κοινόχρηστα να τα πληρώσουν οι νέοι ένοικοι 😂😂 Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από stelios18120
stra777 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) όσο ο κόσμος δεν μιλάει αυτά θα γίνονται. είναι δυνατόν ενήλικοι άνθρωποι να σας κοροϊδεύει ο άλλος έτσι και εσείς συνεχίζεται να πληρώνετε; πείτε του η φτιάχνει αυτά που δεν λειτουργούν στο σπίτι από την στιγμή που μπήκατε η δεν παίρνει δεκάρα Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από stra777
xp-user Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Αντι να σας κυνηγάει αυτός να πάρει τα ενοίκια του τον κυνηγάτε εσείς να πραγματοποιήσει τις υποχρεώσεις του? Πιστολιάστε του 2-3 ενοίκια να δείτε πως θα σφίξουν οι κ^^%$λοι
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 50 λεπτά πριν, zio10 είπε Τα κοινόχρηστα των προηγούμενων γιατί σας τα έφερε και κυρίως γιατί τα πληρώσατε;! Δεν τα έχουμε πληρώσει αλλά συνεχίζει να τα ζητάει εννοείται πως δε θα πάρει δεκάρα! 45 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Ότι να ναι ρεεεε Χαμός γίνεται μιλάμε εδώ Ελλάδα στα ενοικιαζόμενα. Έχει χαζεψει ο κόσμος Έφερε η άλλη παλιά κοινόχρηστα να τα πληρώσουν οι νέοι ένοικοι 😂😂 Είπα μήπως εγώ είμαι υπερβολική 😜😜😜 18 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε Τι λέει το συμβολαιο για τις συσκευές?... Α συγγνώμη παράλειψη δεν υπάρχει συμβόλαιο αν κάνουμε συμβόλαιο! Για εμάς που έπρεπε να βρούμε σπίτι σε αυτό τ νησί Ιουλιο μήνα που δεν υπήρχε τίποτα έπρεπε να μπούμε το θέμα είναι τώρα που βλέπω όλα αυτά κ έφυγε κ το καλοκαίρι ψάχνουμε για καλύτερο σπίτι! Απλά δε γνωρίζω με την εγγύηση τι γίνεται; γιατί αν πει πως θα την κρατήσει θα γελάσουμε
keravnos21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Αφου επρεπε να μπειτε χωρις συμβολαιο δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτα οτι σπερνεις θεριζεις, καταγγελια μπορεις να του κανεις στην εφορια αλλα και αυτος μπορει να πει οτι εχετε κανει καταληψη στην ιδιοκτησια του με λιγα λογια ηθελεστα και παθεστα περαστικα 2
ziaba Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 ενοίκια κλπ να του πεις να του τα βάζεις στην τράπεζα... και καλά έχεις θέμα με μετρητά λόγω cc πχ ξέρω γω... προσωπικά τα παντα όλα πλέον τα πληρώνω (ενοίκιο, κοινόχρηστα, νερό, ΔΕΗ, ΟΤΕ, νόβα κλπ) με e-banking έτσι έχω και αποδείξεις οτι δεν χρωστάω ... και να γίνει τπτ σε μια στιγμή βρίσκω την συναλλαγή έτσι είμαι καλυμμένος 1
tyf Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 χωρις συμβολαιο και δωσατε εγγυηση? και αν σας εβγαζε την επομενη ημερα τι θα λεγατε τωρα?
Thulogur Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξέρουμε ολοι που θα καταλήξει αυτο το θεμα, δεν εχει νοημα.. Σε πετάει η άλλη ενα " Α συγγνώμη παράλειψη δεν υπάρχει συμβόλαιο αν κάνουμε συμβόλαιο! " και παθαίνεις 7 εγκεφαλικά μαζί Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από Thulogur 1
mynam3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ziaba είπε ενοίκια κλπ να του πεις να του τα βάζεις στην τράπεζα... και καλά έχεις θέμα με μετρητά λόγω cc πχ ξέρω γω... προσωπικά τα παντα όλα πλέον τα πληρώνω (ενοίκιο, κοινόχρηστα, νερό, ΔΕΗ, ΟΤΕ, νόβα κλπ) με e-banking έτσι έχω και αποδείξεις οτι δεν χρωστάω ... και να γίνει τπτ σε μια στιγμή βρίσκω την συναλλαγή έτσι είμαι καλυμμένος τέλος τα cc. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από mynam3
keravnos21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Ετσι απο περιεργεια να ρωτησω κατι ειστε απο τον ιουλιο χωρις κουζινα ψυγειο και πλυντηριο πως ζειτε σε αυτο το σπιτι ?
cumulus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δηλαδή και οι δύο εξαπατησατε το κράτος.Ορισμενες φορές οι "εξυπναδες" πληρώνονται 1
zio10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 22 ώρες πριν, sandra13 είπε Δεν τα έχουμε πληρώσει αλλά συνεχίζει να τα ζητάει εννοείται πως δε θα πάρει δεκάρα! Είπα μήπως εγώ είμαι υπερβολική 😜😜😜 Α συγγνώμη παράλειψη δεν υπάρχει συμβόλαιο αν κάνουμε συμβόλαιο! Για εμάς που έπρεπε να βρούμε σπίτι σε αυτό τ νησί Ιουλιο μήνα που δεν υπήρχε τίποτα έπρεπε να μπούμε το θέμα είναι τώρα που βλέπω όλα αυτά κ έφυγε κ το καλοκαίρι ψάχνουμε για καλύτερο σπίτι! Απλά δε γνωρίζω με την εγγύηση τι γίνεται; γιατί αν πει πως θα την κρατήσει θα γελάσουμε Την εγγύηση δε νομίζω να την πάρετε πίσω. Απλά να του πείτε ότι δεν θα πληρώσετε τον τελευταίο μήνα πριν φύγετε και να τον κρατήσει από την εγγύηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα