bluemotion Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 καλησπερα παιδια να ρωτησω κατι χρεισημοποιω το mozila και τον chrome και διαπιστωσα στην σελιδα της αττικη οδους με τον mozila οταν παω να μπω στο my pass με το που βαζω τους κωδικους μου βαζει αυτο το μυνημα παρκατω ενω με τον chrome μια χαρα που το ανοιγει κανονικοτατα
isay Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μπαίνε με τον chrome στη συγκεκριμένη σελιδα. Είναι θεμα δικου τους προγραμματισμου.
bluemotion Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 αααααα οκ φιλε μου λεω μηπως χρειαζεται καποιο στοιχειο ο mozila
kormos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Στις 4/10/2018 στις 7:05 ΜΜ, bluemotion είπε καλησπερα παιδια να ρωτησω κατι χρεισημοποιω το mozila και τον chrome και διαπιστωσα στην σελιδα της αττικη οδους με τον mozila οταν παω να μπω στο my pass με το που βαζω τους κωδικους μου βαζει αυτο το μυνημα παρκατω ενω με τον chrome μια χαρα που το ανοιγει κανονικοτατα Δοκίμασε μήπως έχει κάποια ενημέρωση ο Firefox να κάνεις. Αν οχι κάνε επαναφορά στις ρυθμίσεις του. Αν εξακολουθεί να μην συνδέεται στο μενού που θες επικοινώνησε μαζί τους να το δουν μήπως έχουν κάποιο «προσωρινό» τεχνικό πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα