vasilis7700 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ήταν καιρός να πάρω καινούρια παπούτσια και είπα να πάρω κατι Καλό αυτή τη φορά και κάτι original 100% .και μπαίνω στο Σάιτ της Adidas ψάχνω βλέπω μαρεσε και το παραγγέλνω. Όλα ωραία βάζω κωδικούς πιστωτικής Όλα τέλεια μου λέει 3-4 εργάσιμες μέρες. Περνάνε 4 μέρες και στον κωδικό tracking τίποτα λέω να πάρω ένα τηλέφωνο μου λένε τελικά 8-9 εργάσιμες ημέρες λέω οκ .Σήμερα είναι 8 μέρα αλλά ο κωδικός tracking παλι το ίδιο μου δείχνει 'The international shipment has been processed in the export parcel center' θα πάρω και αύριο τηλέφωνο αλλά εσυς τί λέτε να έχει παιχτεί. Έρχεται με DHL Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από vasilis7700
alexakos89 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 32 λεπτά πριν, vasilis7700 είπε Ήταν καιρός να πάρω καινούρια παπούτσια και είπα να πάρω κατι Καλό αυτή τη φορά και κάτι original 100% .και μπαίνω στο Σάιτ της Adidas ψάχνω βλέπω μαρεσε και το παραγγέλνω. Όλα ωραία βάζω κωδικούς πιστωτικής Όλα τέλεια μου λέει 3-4 εργάσιμες μέρες. Περνάνε 4 μέρες και στον κωδικό tracking τίποτα λέω να πάρω ένα τηλέφωνο μου λένε τελικά 8-9 εργάσιμες ημέρες λέω οκ .Σήμερα είναι 8 μέρα αλλά ο κωδικός tracking παλι το ίδιο μου δείχνει 'The international shipment has been processed in the export parcel center' θα πάρω και αύριο τηλέφωνο αλλά εσυς τί λέτε να έχει παιχτεί. Έρχεται με DHL Τα φαγαν τα λεφτα και το κανουν αβαβα τωρα. Προσοχή με τις δικτυακες αγορες.
nvel Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 σωστά, αυτά παθαίνεις όταν αγοράζεις από άγνωστα site και για να σοβαρευτούμε υπάρχει διαφορετικός αριθμός αποστολής στη γερμανία και διαφορετικός όταν φεύγει από γερμανία. Πρέπει να τηλεφωνήσεις στην dhl με τον πρώτο αριθμό για να σου δώσουν τον δεύτερο
geioannou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 εγω παραγγελνω τροφη για τον γατο μου απο γερμανια και κανει περιπου 12 ημερες να ερθει με την DHL. παρολο που εχω αριθμός αποστολής κλπ το πακετο δεν φαινεται πουθενα παρα μονο οταν θα μπει ελλαδα. μηπως ειναι η ιδια περιπτωση
vasilis7700 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε Τα φαγαν τα λεφτα και το κανουν αβαβα τωρα. Προσοχή με τις δικτυακες αγορες. Από το oficiofficial σάιτ παράγγειλα ρε παιδιά μου στείλανε και τιμολόγιο
geioannou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 και ξεχασα να πω οτι απο τις 12 ημερες τις 8 ειναι εκτος ελλαδος. με το που μπει ελλαδα και το δω, μετα απο τρεις ημερες ειναι σπιτι. θα σου ερθει, κανε υπομονη λιγο
terry308 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Και εγώ περιμένουμε πακέτο από Γερμανία. Η εφαρμογή του 17track.net μου λέει ότι μπορώ να το παρακολουθώ και από τη σελίδα των Έλτα... Δοκίμασε και εκεί
vasilis7700 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, geioannou είπε και ξεχασα να πω οτι απο τις 12 ημερες τις 8 ειναι εκτος ελλαδος. με το που μπει ελλαδα και το δω, μετα απο τρεις ημερες ειναι σπιτι. θα σου ερθει, κανε υπομονη λιγο Μακαρι ρε φιλέ εχω αρχίσει να ανυσηχώ
margaritagr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Έχω παρει κι εγώ απο adidas, έκανε πανω απο βδομάδα
talibanakos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, vasilis7700 είπε Μακαρι ρε φιλέ εχω αρχίσει να ανυσηχώ Πρωτη φορα παραγγελνεις online? Νορμαλ ειναι ο χρονος,στη Μπανανια μενεις. 1
kage Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Dhl απλο θα ναι..δηλ τα ελτα της γερμανιας και οχι η courier
vasilis7700 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, talibanakos είπε Πρωτη φορα παραγγελνεις online? Νορμαλ ειναι ο χρονος,στη Μπανανια μενεις. Θεσσαλονίκη μενω μπραταν Κεντρο
louben Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, geioannou είπε εγω παραγγελνω τροφη για τον γατο μου απο γερμανια και κανει περιπου 12 ημερες να ερθει με την DHL. παρολο που εχω αριθμός αποστολής κλπ το πακετο δεν φαινεται πουθενα παρα μονο οταν θα μπει ελλαδα. μηπως ειναι η ιδια περιπτωση Για δωσε info.
talibanakos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 47 λεπτά πριν, vasilis7700 είπε Θεσσαλονίκη μενω μπραταν Κεντρο Μπανανια = Ελλαδισταν Μόλις τώρα, talibanakos είπε μπραταν Πρωτη φορα το ακουω αυτο καρντασι μου.
vasilis7700 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, talibanakos είπε Μπανανια = Ελλαδισταν Πρωτη φορα το ακουω αυτο καρντασι μου. Δεν πιραζει μολις το ειπες στα τουρκικα 😉 2 λεπτά πριν, talibanakos είπε Μπανανια = Ελλαδισταν Πρωτη φορα το ακουω αυτο καρντασι μου. Αυτο καλα το ειπες Εχουμε καταντισει Ελλαδισταν ισα με το πακισταν που θα γινουμε με ολους αυτους που εχουν ερθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα