solidsnake222 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαίρετε Έκλεισα μέσω ενός ταξιδιωτικού πρακτορείου εισιτήρια για Λάρνακα- Γιάννενα με επιστροφή. Μετά από 5-6 μέρες η αεροπορική εταιρεία ακυρώνει όλες τις πτήσεις προς τα Γιάννενα και εννοείται άρχισα τα τηλέφωνα στο πρακτορείο για την επιστροφή του ποσού που πλήρωσα (2 εισιτήρια- 300€) Στην αρχή οι απαντήσεις τους ήταν δεν γνωρίζουμε ότι έχει ακυρωθεί η πτήση σας ξανά επικοινωνήστε μετά από λίγες μέρες κτλπ Μέτα από λίγες μέρες ξανά επικοινώνησα και οι απαντήσεις τους είναι ναι όντως ακυρώθηκε η πτήση μου και δικαιούμαι επιστροφή του ποσού και ότι ασχολείται ένας agency με την υπόθεση μου και αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει έως και 30 εργάσιμες μέρες μέχρι να μου επιστρέψουν τα χρήματα και όταν τους ρώτησα γιατί αργούν τόσο μου είπαν ότι έχουν να λύσουν κάτι διαδικαστικά με την αεροπορική εταιρεία. Όντως αργούν τόσο η με κοροϊδεύουν γιατί ξέρουν ότι για αυτό το πόσο δεν με συμφέρει να κινηθώ νομικά και προσπαθούν να μου φάνε τα χρήματα? Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από solidsnake222
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Κάνε καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή. Ρίξε πρωτα και μια τηλεφωνική απειλή μήπως τσιμπήσουν και τα βάλουν άμεσα.
Πανος999 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Κ εγω περιμενω επιστροφη απο εισιτηρια πλοιου τωρα που εγινε χαμος με τν καιρο.. 2 βδομαδες θα περιμενω τηλ τους κ μετα θ αρχισω τα τηλ! Αν κ δε νομιζω να εχω θεμα.. Θα ενημερωσω αν ειναι..
SB_1957 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, solidsnake222 είπε Χαίρετε Έκλεισα μέσω ενός ταξιδιωτικού πρακτορείου εισιτήρια για Λάρνακα- Γιάννενα με επιστροφή. Μετά από 5-6 μέρες η αεροπορική εταιρεία ακυρώνει όλες τις πτήσεις προς τα Γιάννενα και εννοείται άρχισα τα τηλέφωνα στο πρακτορείο για την επιστροφή του ποσού που πλήρωσα (2 εισιτήρια- 300€) Στην αρχή οι απαντήσεις τους ήταν δεν γνωρίζουμε ότι έχει ακυρωθεί η πτήση σας ξανά επικοινωνήστε μετά από λίγες μέρες κτλπ Μέτα από λίγες μέρες ξανά επικοινώνησα και οι απαντήσεις τους είναι ναι όντως ακυρώθηκε η πτήση μου και δικαιούμαι επιστροφή του ποσού και ότι ασχολείται ένας agency με την υπόθεση μου και αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει έως και 30 εργάσιμες μέρες μέχρι να μου επιστρέψουν τα χρήματα και όταν τους ρώτησα γιατί αργούν τόσο μου είπαν ότι έχουν να λύσουν κάτι διαδικαστικά με την αεροπορική εταιρεία. Όντως αργούν τόσο η με κοροϊδεύουν γιατί ξέρουν ότι για αυτό το πόσο δεν με συμφέρει να κινηθώ νομικά και προσπαθούν να μου φάνε τα χρήματα? Πώς πλήρωσες τα εισιτήρια? Αν πλήρωσες με κάρτα κρατάς ό,τι στοιχεία έχεις που αποδεικνύουν ότι η αεροπορική εταιρία ακύρωσε τις πτήσεις και δεν είναι δική σου ευθύνη και πες στο πρακτορείο ότι θα κάνεις καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή και στην τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα σου. Εγώ για παραγγελία που είχα κάνει στο ίντερνετ και δεν την έλαβα ποτέ, αφού επί ένα μήνα μου έλεγαν ότι θα τα επιστρέψουν και μετά δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο, πήγα στην τράπεζα και έκανα αίτηση αμφισβήτησης της συναλλαγής και πήρα τα λεφτά μου πίσω.
fotodv7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος... Για ποιο λόγο κλείνετε αεροπορικά εισιτήρια μέσω πρακτορείων; 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Πανος999 είπε Κ εγω περιμενω επιστροφη απο εισιτηρια πλοιου τωρα που εγινε χαμος με τν καιρο.. 2 βδομαδες θα περιμενω τηλ τους κ μετα θ αρχισω τα τηλ! Αν κ δε νομιζω να εχω θεμα.. Θα ενημερωσω αν ειναι.. Αν είναι λόγω καιρού μπορεί να σου κόψουν και ανοιχτά εισιτήρια και όχι επιστροφή χρημάτων.
zio10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, fotodv7 είπε Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος... Για ποιο λόγο κλείνετε αεροπορικά εισιτήρια μέσω πρακτορείων; Κάποιες φορές είναι φτηνότερα, άλλες είναι ευκολία. 2 1
txcellas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Έχω πάρει όλο το ποσό πίσω και ήταν + - ένας μήνας το 2017
Πανος999 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, DZ-Photographer είπε Αν είναι λόγω καιρού μπορεί να σου κόψουν και ανοιχτά εισιτήρια και όχι επιστροφή χρημάτων. Λογω καιρου ηταν, αλλα εγω αγορασα αλλα εισιτηρια.. Κ μου ειπαν θα μου δώσουν πισω τα λεφτα..
G.bar Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μου έχει τύχει και εμένα και πήρα τα χρήματα πίσω μετα απο μήνα περίπου. Δεν είναι τίποτα.
cumulus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Την πατησα και εγω με την airtickets σε ακτοπλοικα.Δυο μηνες με ειχαν απο εβδομαδα σε εβδομαδα με διαφορες δικαιολογιες.Εβαλα ενα φιλο μου δικηγορο τους πηρε τηλ σε μιση ωρα ειχα τα χρηματα. ΥΓ Εβαλα μυαλο,απλως ειχα χρησιμοποιησει αρκετες φορες την airtickets και δεν ειχα προβλημα
solidsnake222 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 20 ώρες πριν, SB_1957 είπε Πώς πλήρωσες τα εισιτήρια? Αν πλήρωσες με κάρτα κρατάς ό,τι στοιχεία έχεις που αποδεικνύουν ότι η αεροπορική εταιρία ακύρωσε τις πτήσεις και δεν είναι δική σου ευθύνη και πες στο πρακτορείο ότι θα κάνεις καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή και στην τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα σου. Εγώ για παραγγελία που είχα κάνει στο ίντερνετ και δεν την έλαβα ποτέ, αφού επί ένα μήνα μου έλεγαν ότι θα τα επιστρέψουν και μετά δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο, πήγα στην τράπεζα και έκανα αίτηση αμφισβήτησης της συναλλαγής και πήρα τα λεφτά μου πίσω. Με κάρτα πλήρωσα και έχω όλα τα αποδεικτικά ότι ακυρώθηκε η πτήση. Θα περιμένω λίγο ακόμα να περάσουν ακόμα μερικές μέρες και αν δεν γίνει κάτι θα αρχίσω να τους πιέζω όσο μπορώ. Έλεος για μια επιστροφή χρημάτων να χρειάζεται τόσο καιρός.
Joshua21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, solidsnake222 είπε Με κάρτα πλήρωσα και έχω όλα τα αποδεικτικά ότι ακυρώθηκε η πτήση. Θα περιμένω λίγο ακόμα να περάσουν ακόμα μερικές μέρες και αν δεν γίνει κάτι θα αρχίσω να τους πιέζω όσο μπορώ. Έλεος για μια επιστροφή χρημάτων να χρειάζεται τόσο καιρός. Δεν χρειάζεται να πιέσεις καθόλου πάντως, εγώ προσωπικά μια φορά έχω κάνει αμφισβήτηση συναλλαγής στην alpha και τα χρήματα επέστρεψαν στον λογαριασμό μου πριν περάσει 1 βδομάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα