Προς το περιεχόμενο

PS4 Cross-Play: Η Sony επιτρέπει το cross-play μεταξύ PS4, Xbox One και Nintendo Switch


Daemonos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικά έρχεται η στιγμή που όλοι περιμέναμε και αυτά είναι πάρα πολύ καλά νέα!!!

 

 

Αναφορά σε κείμενο

 

Ξεκινώντας δοκιμαστικά με το Fortnite

 

Μετά από πολλούς μήνες πίεσης από τη Nintendo και τη Microsoft που έχουν δώσει εδώ και καιρό τα χέρια, η Sony αποφάσισε τελικά να επιτρέψει το cross-play μεταξύ PS4, Xbox One και Nintendo Switch. Πλέον θα μπορείτε να παίζετε με τους φίλους σας ανεξαρτήτως πλατφόρμας, χωρίς να είναι είναι απαραίτητο να έχετε όλοι PS4 ή Xbox One για παράδειγμα.

Το χαρακτηριστικό βρίσκεται από σήμερα σε δοκιμαστικό στάδιο, με το Fortnite να είναι το πρώτο που το υποστηρίζει μέσω μιας open beta. Πλέον όλοι οι gamers μπορούν να παίζουν μαζί το παιχνίδι της Epic Games από τα PlayStation 4, Android, iOS, Nintendo Switch, Xbox One, Microsoft Windows και Mac.

Η δήλωση του προέδρου του PlayStation, John Kodera.

Μετά από μια διεξοδική διαδικασία αξιολόγησης, η SIE έχει εντοπίσει μια πορεία για την υποστήριξη cross-platform λειτουργιών για επιλεγμένο περιεχόμενο τρίτων. Αναγνωρίζουμε ότι οι παίκτες του PS4 ανέμεναν με ανυπομονησία μια ενημέρωση και εκτιμούμε τη συνεχή υπομονή της κοινότητας, καθώς ερευνήσαμε αυτό το θέμα για να βρούμε μια λύση.

Το πρώτο βήμα θα είναι μια ανοιχτή beta που θα ξεκινήσει σήμερα για το Fortnite, η οποία θα επιτρέψει το cross platform gameplay, progression και τις cross platform αγορές αντικειμένων σε PlayStation 4, Android, iOS, Nintendo Switch, Xbox One, Microsoft Windows και Mac. Θεωρούμε ότι η beta είναι μια ευκαιρία για διεξαγωγή διεξοδικών δοκιμών που εξασφαλίζουν ότι το cross-platform παιχνίδι είναι το καλύτερο δυνατό για το PlayStation, έχοντας επίγνωση της εμπειρίας των χρηστών από τεχνική και κοινωνική άποψη.

Επί 24 χρόνια, έχουμε προσπαθήσει να προσφέρουμε στους φίλους μας την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού παρέχοντας μια μοναδική προοπτική του PlayStation. Σήμερα, οι κοινότητες γύρω από μερικά παιχνίδια έχουν εξελιχθεί στο σημείο όπου οι εμπειρίες μεταξύ των πλατφορμών προσδίδουν σημαντική αξία στους παίκτες. Αναγνωρίζοντας αυτό, ολοκληρώσαμε μια λεπτομερή ανάλυση των επιχειρησιακών μηχανισμών που απαιτούνται για να διασφαλιστεί ότι η εμπειρία για τους χρήστες του PlayStation παραμένει άθικτη σήμερα και στο μέλλον, καθώς κοιτάζουμε το άνοιγμα της πλατφόρμας.

Αυτό αντιπροσωπεύει μια σημαντική αλλαγή πολιτικής για την SIE και τώρα είμαστε στη διαδικασία σχεδιασμού σε ολόκληρο τον οργανισμό για να υποστηρίξουμε αυτήν την αλλαγή. Θα ενημερώσουμε την κοινότητα μόλις έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων πιο συγκεκριμένων στοιχείων σχετικά με το χρονικό διάστημα της beta και τι σημαίνει αυτό για άλλους τίτλους που στο μέλλον.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, Daemonos είπε

Τελικά έρχεται η στιγμή που όλοι περιμέναμε και αυτά είναι πάρα πολύ καλά νέα!!!

 

Είναι νέο και μετά από δύο εβδομάδες;

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας