Seltonas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα. Αν υπάρχει παρόμοιο θέμα στο φόρουμ (λογικά θα υπάρχει) δείξτε επιείκεια, είμαι καινούριο μέλος, έψαξα, δεν είδα κάτι αντίστοιχο. Εσχάτως αντιμετωπίζω το εξής φαινόμενο: στα συρτάρια της κουζίνας (δίπλα από τον νεροχύτη), αλλά και στα ντουλάπια απέναντι απ' το νεροχύτη βρίσκω περιττώματα. Αυτά που μοιάζουν με τρούφα... Το σπίτι μου είναι μια μονοκατοικία της δεκαετίας του '60 και πίσω απ' την κουζίνα απλώνεται ένα τεράστιο οικόπεδο, το οποίο μάλιστα έχει και κότες! Αρχικά, ο νους μου πήγε εκεί που πήγε και ο δικός σας, στα ποντίκια. Παρόλα αυτά, όσο περνούν οι μέρες αισθάνομαι πως κάτι άλλο υπάρχει εκεί μέσα... Όσο μικρό κι αν είναι ένα ποντίκι μου μοιάζει αδύνατο να τρυπώσει σ' αυτά τα συρτάρια, δεν υπάρχει πουθενά ρωγμή ή τρύπα εσωτερικά κι εξωτερικά. Επίσης, άδειασα τα συρτάρια κι άφησα ένα τυρί μόνο μέσα, το αποτέλεσμα; Το τυρί άθικτο και νέες ακαθαρσίες! Παράλληλα έχω ρίξει ποντικοφάρμακο (σαν καραμέλα που είναι) που επίσης παραμένει άθικτο. Μην ξεχάσω να αναφέρω, πως είχα βρει (πολύ) μικρές τρύπες σε τρόφιμα (φασόλια, φακές, βρώμη, τριμμένη φρυγανιά κ.α), ενώ το αποκόρυφα ήταν όταν βρήκα σκισμένη τη συσκευασία ενός κρουασάν και φαγωμένο το 1/4 του κρουασάν 😂 Κατόπιν των παραπάνω, νομίζω πως είναι σαμιαμίδι! Θα μου πείτε έφαγε το σαμιαμίδι τη συσκευασία του κρουασάν;.. Ε, κάνουν και τέτοια μάλλον... Από την άλλη, δεν αποκλείω ότι είναι ποντίκι, απλά μου φαίνεται δύσκολο γιατί τριγύρω υπάρχει ολόκληρος πληθυσμός γατών, δεν είχε ποτέ το σπίτι, είναι σχεδόν αδύνατον να μπει μέσα και τέλος πάντων αν είναι, που στο μπούτσο είναι; Δεν βρίσκω τίποτα, δεν ακούω τίποτα, δεν τρώει τα δολώματα. Εσείς τι λέτε, τι προτείνετε;
nipoa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ενταξει μια φορα μπηκα χωρις να ρωτησω.. πειναγα τσιμπησα 2 φασολια. πρεπει να με ξεφτιλισεις? Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από nipoa
txcellas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Νόμιζα μιλούσες για κάποιο φάντασμα η πνεύμα και έβαλα ποπ κορν στην φριτέζα. Τελικώς τσάμπα τα έβαλα. απολυμανση να κανείς και ένα ευχέλαιο και θα είσαι πένα ελπίζω! 1
donblunts Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια φωτογραφία των περιττωμάτων θα βοηθούσε στην εξιχνίαση του γρίφου. https://true.gr/5-efkoli-tropi-gia-na-apallagite-mia-ke-kali-apo-tis-savres-ke-ta-samiamidia/ Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από donblunts
NikosKallithea Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μαλλον κοιμάσαι βαριά, κοιτα μη σε φαει και σένα στον ύπνο σου
YourTrueLegend Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, donblunts said: Μια φωτογραφία των περιττωμάτων θα βοηθούσε στην εξιχνίαση του γρίφου. https://true.gr/5-efkoli-tropi-gia-na-apallagite-mia-ke-kali-apo-tis-savres-ke-ta-samiamidia/ Aς το κανει μετα τις 2 ομως, να προλαβουμε να φαμε μεσημεριανο...
donblunts Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, YourTrueLegend είπε Aς το κανει μετα τις 2 ομως, να προλαβουμε να φαμε μεσημεριανο... Μετα τις 2 και πριν τις 3, γιατι βγαινουν και τα φαντασματα. 1
xaratsi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο ενώ το αποκόρυφα ήταν όταν βρήκα σκισμένη τη συσκευασία ενός κρουασάν και φαγωμένο το 1/4 του κρουασάν 😂
mclein Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 κατσαριδες του αγρου ή/και της πολης αφηνουν τρουφες...
randomcat Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Νομίζω ότι είναι τζιτζιφιόγκος ή μπάμπουρας... 1
donblunts Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, randomcat είπε Νομίζω ότι είναι τζιτζιφιόγκος ή μπάμπουρας... Συγγνώμη κύριε... μήπως είστε μεθυσμένος;;;;; 1
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Πιο πιθανό βρίσκω να είναι κάποιο έντομο. Καλύτερα να τσεκάρεις παντού για τρύπες ακόμα και μικροσκοπικές που μπορεί να μπει οτιδήποτε
kostasSTi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Seltonas είπε Καλημέρα. Αν υπάρχει παρόμοιο θέμα στο φόρουμ (λογικά θα υπάρχει) δείξτε επιείκεια, είμαι καινούριο μέλος, έψαξα, δεν είδα κάτι αντίστοιχο. Εσχάτως αντιμετωπίζω το εξής φαινόμενο: στα συρτάρια της κουζίνας (δίπλα από τον νεροχύτη), αλλά και στα ντουλάπια απέναντι απ' το νεροχύτη βρίσκω περιττώματα. Αυτά που μοιάζουν με τρούφα... Το σπίτι μου είναι μια μονοκατοικία της δεκαετίας του '60 και πίσω απ' την κουζίνα απλώνεται ένα τεράστιο οικόπεδο, το οποίο μάλιστα έχει και κότες! Αρχικά, ο νους μου πήγε εκεί που πήγε και ο δικός σας, στα ποντίκια. Παρόλα αυτά, όσο περνούν οι μέρες αισθάνομαι πως κάτι άλλο υπάρχει εκεί μέσα... Όσο μικρό κι αν είναι ένα ποντίκι μου μοιάζει αδύνατο να τρυπώσει σ' αυτά τα συρτάρια, δεν υπάρχει πουθενά ρωγμή ή τρύπα εσωτερικά κι εξωτερικά. Επίσης, άδειασα τα συρτάρια κι άφησα ένα τυρί μόνο μέσα, το αποτέλεσμα; Το τυρί άθικτο και νέες ακαθαρσίες! Παράλληλα έχω ρίξει ποντικοφάρμακο (σαν καραμέλα που είναι) που επίσης παραμένει άθικτο. Μην ξεχάσω να αναφέρω, πως είχα βρει (πολύ) μικρές τρύπες σε τρόφιμα (φασόλια, φακές, βρώμη, τριμμένη φρυγανιά κ.α), ενώ το αποκόρυφα ήταν όταν βρήκα σκισμένη τη συσκευασία ενός κρουασάν και φαγωμένο το 1/4 του κρουασάν 😂 Κατόπιν των παραπάνω, νομίζω πως είναι σαμιαμίδι! Θα μου πείτε έφαγε το σαμιαμίδι τη συσκευασία του κρουασάν;.. Ε, κάνουν και τέτοια μάλλον... Από την άλλη, δεν αποκλείω ότι είναι ποντίκι, απλά μου φαίνεται δύσκολο γιατί τριγύρω υπάρχει ολόκληρος πληθυσμός γατών, δεν είχε ποτέ το σπίτι, είναι σχεδόν αδύνατον να μπει μέσα και τέλος πάντων αν είναι, που στο μπούτσο είναι; Δεν βρίσκω τίποτα, δεν ακούω τίποτα, δεν τρώει τα δολώματα. Εσείς τι λέτε, τι προτείνετε; Υπάρχει μια ισχυρή κόλλα για τα ποντίκια (κατσαρίδες κλπ), την οποία μπορείς να βάλεις πάνω σε ένα χαρτόνι και ένα κομμάτι κρουασάν (αφού είναι στις προτιμήσεις του). Την άλλη μέρα το έχεις τσιμπήσει. EDIT: Κάτι τέτοιο. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από kostasSTi
Comic maniak Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 21 λεπτά πριν, txcellas είπε Νόμιζα μιλούσες για κάποιο φάντασμα η πνεύμα και έβαλα ποπ κορν στην φριτέζα. Τελικώς τσάμπα τα έβαλα. απολυμανση να κανείς και ένα ευχέλαιο και θα είσαι πένα ελπίζω! Ποπ κορν στην φριτεζα; Να το κοιταξεις αυτο 😂😂 .
Προτεινόμενες αναρτήσεις