CheOnWeb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, natural_sgf said: Ακριβώς αυτό σημαίνει. Το ξέρουμε επισήμως αυτό;
ethereum Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 εγώ προτιμώ τον μηχανικό αυτοκινήτων της γειτονιάς , το apple service της γειτονιάς , το hp service της γειτονιάς και γενικα όλα της γειτονιάς , απο προσωπική πείρα δεν εμπιστεύομαι το μεγαλο corporation ούτε με θαμπώνει οποιοδήποτε μεγαλο brandname , εδώ είχε βγεί οτι το επίσημο service της mercedes στην αμερική αντι να βαζουν καινούργια φίλτρα μηχανής στο service έβαζαν τα ίδια φίλτρα αφού τα καθάριζαν με ένα δικό τους τρόπο και ο πελάτης πλήρωνε κανονικα τωρα η apple στο service απ ότι είδα στα βίντεο του Rossman δεν βάζει μεσα στα logicboard τίποτα ξεχωριστά υλικά , αυτα που κυκλοφορούνε με τον τόνο στο Hong Kong και μπορείς να τα παραγγείλεις και στα στέλνουν χωρίς ταχυδρομικα έξοδα , εχω παραγγείλει ram και θα μου τη στείλουν πάμφθηνα , και επίσης είπε ο Rossman οτι ορισμένα υλικά που βάζει μέσα η apple είναι απο refurbishing και γι αυτό και μπορεις να δώσεις πίσω το macbook σου και να σου μειώσουν την τιμή στην αμερικη , τι το θέλουν το παλιό σου λαπτοπ , ανταλλακτικά το κάνουν και στα ξαναβάζουν μέσα 4 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Η σιγουριά σας μου αρέσει... Καμία σιγουριά, υποθετικά μιλάμε .
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Just now, Eoin said: Καμία σιγουριά, υποθετικά μιλάμε . Πάντως σοβαρά τώρα, θα έδινες 4-5Κ για ένα μηχάνημα και θα το πήγαινες για service όπου να ναι;
naka Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Eoin είπε Δηλαδή όταν θα τελειώσει η υποστήριξη για το συγκεκριμένο μοντέλο και δεν είναι πλέον διαθέσιμο το ανταλλακτικό, μέσω της επίσημης οδού. Δεν θα μπορώ να το επιδιορθώσω εγώ η το service της επιλογής μου, αν βρεθεί, έστω μεταχειρισμένο ανταλλακτικό ; Αν ισχύει αυτό, θεωρώ φάουλ τη επιλογή της Apple εκτός και αν συντρέχει σοβαρός τεχνικός λόγος. το ιδιο εχει γινει και με τα imac του 2011. καιγανε στην 5 ετια ολα καρτες γραφικων. εκανε μια αντικατασταση το 2015 σε οσους προλαβανε και απο κει και μετα δεν υπαρχει καν ανταλακτικο να αγορασεις. ολοι στραφηκαν στα reball αναγκαστικα. τωρα δεν εδωσε και το mojave, σαν να σου λεει σου δωσαμε μια φορα τα @@ μας, παρε μια ακομα και στην τριτη πρεπει να αγορασεις καινουριο 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, billdanos είπε Η σιγουριά σας μου αρέσει... Και μένα μου αρέσει που δεν απαντάς σε τίποτε ουσιαστικό και μάλλον απλά τρολλ-άρεις. 1. Δεν απάντησες για το πότε η Apple ειδοποιησε για αυτό πριν αγοράσουμε το μηχάνημα. 2. Δεν απάντησες για το right to repair και το έχεις καταλάβει λάθος. 3. Δεν απάντησες για το planned obsolescence της Apple που σου έλεγα στα 5 χρόνια. Να συνεχίσω;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, billdanos είπε Πάντως σοβαρά τώρα, θα έδινες 4-5Κ για ένα μηχάνημα και θα το πήγαινες για service όπου να ναι; Όχι βέβαια, πάντα επιλέγω το επίσημο σέρβις, ανεξάρτητα της αξίας της συσκευής. Βασικά το ερωτημά μου ήταν άλλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Το ξέρουμε επισήμως αυτό; Άλλο ένα πρόβλημα με την Apple. Δεν το ανακοινωσε για να δώσει το option σε όσους διαφωνούν να μη το αγοράσουν. Έπρεπε να προκύψει από leak.
Istros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μ αρέσει που οι apple fun έχουν βγάλει όλους τους τεχνικούς Η/Υ,μηχανικούς αυτοκινήτων άχρηστους γιατί θέλει να κονομησει η μαμά apple. Λες και οι τεχνικοί στα apple store έχουν τελειώσει το Χάρβαρντ 11 1
vagdesign Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά ας σταματήσουμε, δεν είναι δίκαιο για τον @billdanos Από τη μια είμαστε καμιά 30ρια άτομα εδώ μέσα που καταλαβαίνουμε ξεκάθαρα την πολιτική της Apple (είτε ως παθόντες, είτε ως παρατηρητές) και από την άλλη το παιδί προσπαθεί με νύχια και με δόντια να υπερασπιστεί μια εταιρεία που ακόμα και αν κάνει τα έξοδα για να πάει στο 1 infinite Loop για να προσκυνήσει, θα το βρει κλειστό αν όχι απαγορευμένη ζώνη για επισκέπτες από Ελλάδα. Υ.Γ. Η Apple έχει γραμμένη την χώρα μας και αυτό το γνωρίζουν όσοι παλέψαμε παλιά με το WWAG ώστε να ανοίξει επίσημα αντιπροσωπεία στην Ελλάδα (αντί της Rainbow τότε και της Document). Οπότε, αν σε περίπτωση που υπάρχουν πωλήσεις αυτών των "Proχαχαχαχα" μηχανημάτων εδώ, λογικά το τμήμα service της iSquare θα σηκώσει όλο το βάρος και το βρισίδι των επαγγελματιών που θα θέλουν τα μηχανάκια τους σε λειτουργική κατάσταση πριν κλείσει μήνας στο service. Y.Γ.2 O Louis Rossmann τα λέει εδώ και χρόνια και δικαιώνεται μετά από τις όποιες δικαστικές κινήσεις εναντίων της εταιρείας που του φέρνει χρήματα γιατί ως "τρίτος" της γειτονιάς έχει σώσει πολλούς πελάτες της Apple που τα μηχανήματά τους είναι εκτός εγγύησης ή δεν αναλαμβάνει η ίδια να ακουμπήσει γιατί δεν μπορεί πια... 10 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 4 minutes ago, vagdesign said: Παιδιά ας σταματήσουμε, δεν είναι δίκαιο για τον @billdanos Από τη μια είμαστε καμιά 30ρια άτομα εδώ μέσα που καταλαβαίνουμε ξεκάθαρα την πολιτική της Apple (είτε ως παθόντες, είτε ως παρατηρητές) και από την άλλη το παιδί προσπαθεί με νύχια και με δόντια να υπερασπιστεί μια εταιρεία που ακόμα και αν κάνει τα έξοδα για να πάει στο 1 infinite Loop για να προσκυνήσει, θα το βρει κλειστό αν όχι απαγορευμένη ζώνη για επισκέπτες από Ελλάδα. Υ.Γ. Η Apple έχει γραμμένη την χώρα μας και αυτό το γνωρίζουν όσοι παλέψαμε παλιά με το WWAG ώστε να ανοίξει επίσημα αντιπροσωπεία στην Ελλάδα (αντί της Rainbow τότε και της Document). Οπότε, αν σε περίπτωση που υπάρχουν πωλήσεις αυτών των "Proχαχαχαχα" μηχανημάτων εδώ, λογικά το τμήμα service της iSquare θα σηκώσει όλο το βάρος και το βρισίδι των επαγγελματιών που θα θέλουν τα μηχανάκια τους σε λειτουργική κατάσταση πριν κλείσει μήνας στο service. Y.Γ.2 O Louis Rossmann τα λέει εδώ και χρόνια και δικαιώνεται μετά από τις όποιες δικαστικές κινήσεις εναντίων της εταιρείας που του φέρνει χρήματα γιατί ως "τρίτος" της γειτονιάς έχει σώσει πολλούς πελάτες της Apple που τα μηχανήματά τους είναι εκτός εγγύησης ή δεν αναλαμβάνει η ίδια να ακουμπήσει γιατί δεν μπορεί πια... Τι σε κάνει να πιστεύεις πως με ενοχλεί αυτό που πιστεύετε εσείς; Ο καθένας επιλέγει αυτό που στο φιναλε τον εξυπηρετεί. Με το ζόρι δεν γίνεται δουλίτσα. Ποσοι όμως έχουν στα χέρια τους τα συγκεκριμένα μοντέλα από όσους «ενοχλούνται»; Και πόσοι από αυτούς επιλέγουν no name service? Η apple μας έχει γραμμένους γιατί προφανως είμαστε μια μηδενική αγορά γι αυτούς!
coffeex Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Αν και τα φιλικά προς την Apple μέσα λένε κάτι σαν και αυτό τότε ..... 1
Istros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Εγώ ξέρω ότι όταν αγοράζεις κάτι σου ανήκει και μπορείς να το βάλεις φωτιά να το κάψεις,να το σπάσεις η να το φτιάξεις στον Μπομπ το Μάστορα.Αυτο δεν είναι αγορά είναι ενοίκιο.κουμαντο στην περιουσία μου θα μου κάνει?αν θα το φτιάξω και που?αλλά φταίμε εμείς που επιβραβεύουμε πολιτικές που αποσκοπούν καθαρά στο κέρδος.Πολυ καλά μας κάνουν και εις ανώτερα. 8
vagdesign Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 52 λεπτά πριν, gregory22 είπε Για εντελώς διαφορετική χρήση χρειάζεται κάποιος ένα pc και ένα apple. Μην τα μπερδεύουμε γιατί δεν πρόκειται για τους ίδιους υπολογιστές. Για τα hackindosh αν θες συζητάμε, είχα ασχοληθεί για πάνω απο 7 χρόνια ξεκινωντας απο το 10.5 μέχρι τα yosemite αλλά δεν μπορείς να το εμπιστευτείς πλήρως. Μη μου πεις οτι είναι ασφαλές να έχεις Apple ID με icloud σε hackindosh.....καλύτερα πάνε δώσε τις πιστωτικές σου στο πρώτο άτομο που θα συναντήσεις στο δρόμο. Δεν χρειάζεται να ασχοληθώ γιατί έχω Mac (Mac Pro και MacBook Pro) αλλά για το Mac Pro έχει χρειαστεί να patchάρω το Boot για να τρέξει μεταγενέστερο λειτουργικό που δεν υποστηρίζει για το μηχάνημα η Apple ενώ τρέχει μια χαρά. Η λογική της (αγόρασε, μην αναβαθμίσεις ακόμα και αν πετάει το μηχάνημα). Όταν είχα ασχοληθεί με Hackintosh εννοείται ότι δεν υπήρχε iCloud καν... 1
xaerialtwistx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Εξαιρετικη κινηση . Οι τριτες , aftermarket λυσεις δεν ταιριαζουν σε καμμια σοβαρη εταιρεια ουτε προιον ,ποσω μαλλον στην Αpple .Οταν εχεις δαπανησει αρκετα λεφτα για ενα premium αμαξι δεν τον πας στον Μπαμπη τον μαστορα για επισκευη αλλα στην επισημη αντιπροσωπεια ,το ιδιο ισχυει και για τα προιοντα της Αpple . Τα σχολια απο ατομα που δεν εχουν καμμια επαφη με τετοια προιοντα απλα επιβεβαιωνει τον ισχυρισμο μου . Καλά ok, όχι πως διαφωνώ αλλά ένα premium αμάξι θα το πάρει μια premium τσέπη, έναν Macbook Pro ο καθένας μπορει να το αγοράσει. Εδώ κοντεύει η τιμή του να ισοφαρίσει με του iPhone (βασικά τούμπαλιν). Τώρα και το iMac ανεβαινει αρκετά αλλά εύκολα βρίσκεις χαμηλές ή μέτριες τσέπες με υπολογιστές μισης αξιας (ειδικά πορωμένους gamers). Περισσότερο μετράει το πως διαζειριζεται καποιος τα χρηματα του σε τετοιες τιμες, δεν ειναι καμια Pagani. Προσωπικά ότι iPhone είχα το πουλησα στον πρώτο μήνα (έδωσα ευκαιρίες αλλά απλά... αδιάφορο OS). Άλλος που είναι πορωμενος με Apple θα τα σκάσει να το ευχαριστηθει. Τώρα λογικό είναι όταν παίρνεις μια συσκευη με συγκεκριμένο hardware, να την πας και στον κατάλληλο ανθρωπο, δεν ειναι σαν τα PC που παιρνεις 20 εξαρτηματα απο 20 διαφορετικα μαγαζια. Απλα βλέπωντας την αισχροκερδια στην οποια επιδιδεται αυτη η εταιρεια, θεωρω πως απλά προσπαθεί να τρομάξει τους αγοραστες της, έστω αυτούς τους λίγους που θα ενω θα εσκαγαν 5000 για υπολογιστή, θα τον πήγαιναν για επισκευή στον Μπάμπη τον μάστορα. ΥΓ) εξακολουθω να λέω πως θα το πηγαινα στην Apple αλλά δε βρισκω λογο να ανακοινωνει τα αυτονοητα περα απο το παραπανω. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από xaerialtwistx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα