Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 2 minutes ago, Xzidique said: Το T2 αναλαμβάνει ότι έχει σχέση με System Managment Controler/Audio Controller/Touchbar/Fingerprint/Camera/SSD Controler/Encryption....Επειδή είναι apple ούτε repaste δεν μπορείς να κάνεις όχι να αλλάξεις τα ηχεία. Ας μη βιαζόμαστε όμως μέχρι να δούμε όλες τις λεπτομέρειες. Γιατί μέχρι τώρα οοοολα όσα έχουμε πει τα στηρίξαμε απλά σε ένα εσωτερικό έγγραφο... 1
KostasMulti Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Ρέι... Πήγα μια βόλτα στο Κύριο θέμα του ινσόμνια για τα windows! 5 σελίδες όλες και όλες... μάλλον ψεκαστήκαν όλοι. Τι να γυρίσουν στα 7 λένε, τι η μαλακομικρί όπως την αναφέρουν ( microsoft) τα έχει κάνει μαντάρα, τι 8.1... τι,τι τι.... και 15 σελίδες εδω ασχολιούμαστε με τη ποιότητα του service. Noμίζω ότι διακρίνεται και εσείς αγαπητοί μου μια ποιότητα. Σας γράφω από ένα iMac του 2009 που μόλις μια βδομαδα πριν έκανε μια απροβλημάτιστη αναβάθμιση σε mojave ( μη υποστηριζόμενη μεν... αλλά τη πήρε αβίαστα και όλα δουλέυουν μια χαρα... στο dark mode). Σας καληνυχτίζω. Εχω ξύπνημα το πρωι μιας και θα περάσω τα mojave και στα άλλα μου mac. Αβίαστα, μαγικά και λεβέντικά... όπως πρέπει και όχι Οκτωβριανά!!! Δεν είμαι λεφτάς... στη μπλέμπα ανήκω. Επαγγελματίας στην εικόνα είμαι και για τη δουλειά μου κάποτε έδωσα πολλά για αυτά τα μηχανήματα και με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο τόσα χρόνια. Τα εμπιστεύομαι και τα αγαπώ. 5
drmanakias Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, billdanos είπε Το ότι στο έφτιαξαν με ημιντασιον εξαρτήματα βέβαια το προσπερνάς. Αρκεί που δουλεύει για την ώρα ε; Θα μου πεις βέβαια ...σιγά τις συσκευές! Και να χαλάσουν σιγά τη ζημιά! 😛 Ξερεις πόσο κάνει το iMac pro? Που θα το πήγαινες για επισκευή; Όταν άλλαξα την οθόνη από το iphone 7 plus με 35€ με τα χεράκια μου αντί για 280€ που ήθελε η γνήσια apple σου δεν με χάλασε καθόλου παντός που ήταν ημιτασιον 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Νέα εξέλιξη: βάσει του blog του iFixit, το 'check' δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από natural_sgf
geostratis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Αναρωτιέμαι (αλλά δεν πρόκειτα να διαβάσω και 10 σελίδες σχόλια για να μαθω), οι πορωμένοι "υμνητές" και "προκκυνητές" της Αππλε, θα το βάλουν και αυτό στα "υπέρ" της ? 1
Homecinemakias Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Διαβάζω μερικά σχόλια απο κάποιους που μιλούν σαν αντιπρόσωποι της Apple ή "τζιχαντιστές" κάτοχοι! Κάποιοι συγκεκριμένοι μιλούν με απαξιωτικό τρόπο για μαστοράτζες της γειτονιάς θέλοντας με το σαπρό παράδειγμα να ευτελίσουν τάχα τους συνομιλητές τους. Το κριτήριο του επιπέδου ποιότητας ενός τεχνίτη δεν το λογαριάζουν καν, αρκεί γι'αυτούς να τα "τσιμπολογά" (στο 10πλάσιο πολλές φορές κόστος) η κυρία Apple!!! Άρα μιλάνε με όχι το ποιοτικό κριτήριο, αυτό το παραγκωνίζουν, σου μιλούν ω σαν συνήγοροι της εταιρίας!!!!! Αυτή την στιγμή αυτά που σας γράφω τα πληκτρολογώ σε έναν MacBook pro. Και είναι το 5ο μηχάνημα Αpple που έχω αγοράσει στην ζωή μου. Αλλά... φανατίλα δεν θα γίνω και ούτε έχω γίνει ποτέ και για καμιά καταναλωτική μάρκα στην ζωή μου. 6 1
Fotis13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, mpentenis είπε Θα ξεκινούσα να γελάω τώρα αλλά θα με πονεσουν οι κοιλιακοί από τα γέλια... Να σου πω λοιπόν 2-3-4 παραδείγματα για αυτοκίνητα με εξουσιοδοτημενους ή αντιπροσωπείες και με μπαρμπα Μήτσου... 1) γκολφ 5αρι δικό μου, ακριβοπληρώνω πακέτο φωτισμού, θέλω να αλλάξω κάποια πράγματα στον προγραμματισμό α μου λένε δεν γίνεται, έτσι βγήκε από το εργοστάσιο και δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα, είναι κλειδωμένο! Παίρνω κινέζο vcds, ενεργοποιω σε αλλά vw Μέχρι και passat coming home leaving home, ενεργοποιω beeper με το κλειδωμα, αλλάζω προγραμματισμό στα παράθυρα και γιορτή να κλείνουν με ένα πάτημα και όχι να το κρατάς πατημένο από το χειριστήριο. Πάω για σέρβις, τους λέω ότι το έκανα, ολη η ομάδα να κλειδώνει και ξεκλειδωνει το αμαξι για να δουν πως ακριβώς γίνεται. Κινέζος 20 ευρώ και 15 λεπτά ψάξιμο. Επίσημος αντιπρόσωπος από όπου το αγόρασα και έκανα όλα τα σέρβις. Νταξ το golf δεν ειναι premium, στο passat cc πουλο ήξεραν να κάνουν. Προσωπικά για τα σέρβις πάω ακόμα στην vw αλλά δεν το έχουν... τους είχα πει 10 φορές για την καδένα πριν τελειώσει η εγγύηση, η επίσημη απάντηση ήταν εεεε έτσι κάνει και του αφεντικού, κανονικά δουλεύει! Πλέον θέλουν 450 ευρώ για καδένα κλπ γιατί ήταν τόσο τρομπες που δεν ενιωθαν 2) Γιάννης, συνεργείο μόνο για vw, Σε γδερνει αλλά σου κάνει διάγνωση πριν το βάλεις μέσα. 3) Mercedes,πάω το σμαρτ, αλλάζουν βάση μηχανής, χτύποι απίστευτοι στην μηχανή. Ά δεν είχε μπει σωστά... κυρ Πέτρος, άλλος χειρουργός αλλά ότι Mercedes επαγγελματικό υπάρχει στα χανια εκεί πάει. Θα την φας αλλά το αμάξι θα παίζει σούζες. Οπότε με το θέμα αυτοκινήτων κλείσαμε.... να πιάσουμε το θέμα κινητών? Στέλνω HTC Στην arvato, 4 φορές σε ένα 3μηνο γιατί έκανε επανεκκίνησεις, αλλάζουν πλακέτα, μετά κάνουν αναβάθμιση στην πλακετα( ημέρας πλακετα), ξανά άλλη πλακετα, τελικά αντικατάσταση. Δεν ήθελα να του βάλω χέρι γιατί ήταν σε εγγύηση! Πάμε και σε υπολογιστές? IBM Server, δεν bootάρει, μιλάω με IBM, δίνουν το τηλ του εξουσιοδοτημένού στα χανια. Παίρνει 3 μέρες τον server, Μπορεί να είναι μητρική (2700), Μπορεί να είναι δισκοι(900) , Μπορεί να είναι backplate (190). Ότι παραγγέλνει για δοκιμή το πληρώνουμε έχει δεν έχει θέμα... αποφασίζουμε να αλλάξουμε server μεγάλη Παρασκευή, άντε λέμε παραγγελία Τρίτη. Παίρνω τον server Στο γραφείο, κατεβάζω το DVD απ την IBM, ο τριμαλακας πηγαινε να βαλει SBS αλλα με παλιοτερο DVD που δεν το υποστηριζε. Περιστατικο του 2011, με ενα format ο server επαιξε ως το 2015που αντικαταστάθηκε με νέο λόγω παλαιότητας. Επίσημο επισκευαστικο κέντρο το οποίο είχε προτείνει η IBM. Από προσωπική πείρα θα σου πω το εξής.... αν κόβει το μυαλό και πιάνει το χέρι τα εργαλεία είναι το λιγότερο! Δώσε αυθεντικά υλικά σε ένα aftermarket κι Κάνε σύγκριση! Premium my ass! Τι σου λειπουν, τα service ή parts manuals? Καποια στιγμη είχα νεοτερο service manual από την vw Στα Χανιά γιατί το πήρα από ebay 30 δολλάρια όταν έπρεπε αυτοί να σκάσουν 4Κ. Γελάνε οι πέτρες!!!! Εάν νομίζεις πως ότι παίρνεις από τα authorized services Είναι σε επίπεδο εργοστασίου, όταν παραλαμβάνεις να βγάζεις τις παρωπίδες.....Επίσης να ανοίξεις και καμία συσκευή μετά την λήξη να συγκρίνεις αυτά που θα δεις με τα αφτερμαρκετ γιατί δεν είναι ολα μούφα... Όχι δεν κάνω πολλές επισκευές απλά έχει τύχει σε iPad του ανηψιου να αλλάξω 2 φορές οθόνη και σε διαβεβαιώ ότι δεν καταλαβαίνεις καμία διαφορά, όχι όμως με οθόνη των 40 ευρώ! Τέλος για τα προϊόντα της apple αν και δεν έχω άποψη γιατί τα αποφεύγω για ιδία χρήση, το jailbrake το έδινε η apple? Γιατί από ότι θυμάμαι πολλοί έτρεχαν για αυτό χωρίς να τους νοιάζει τι λέει η apple.... μα....γιατί το έκαναν σε premium συσκευή? Γιατί έκαναν μια mercedes Volkswagen? βέβαια όπως είπα δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα i τόσο πολύ άλλα νομιζω ότι δεν ήταν της apple η εφαρμογή. Και για να μην έχετε αυταπάτες, για να δείτε τους premium πελατες που έχει η εταιρία, 2 πολύ γνωστοί djs στα Χανιά, ο ένας χαίρεται γιατί έχει macbook αλλά έχει windows πάνω λόγω ασυμβατότητας με τον εξοπλισμό του(το μήλο όμως ωραία φαίνεται την νύχτα μπροστά από τον dj), Ο δε δεύτερος μου τα έχει κάνει τσουρέκια για το macbook Που έχει 4 χρόνια με δίσκο 2tb ssd... τότε που οι 60αρηδες ήταν φωτιά αυτός κυκλοφορούσε με 2tb. Premium συσκευές για low end εγκεφάλους. Δεν αντιλέγω ότι κάποιοι τα χρησιμοποιείτε σωστά και τα χρειάζεστε, από ότι έχω καταλάβει για γραφιστικά ειδικά είναι κορυφή (υπό συζητηση) αλλά στους 100 πόσοι είστε???οι 10???? Οι άλλοι? Αμάσητα... Οπότε τα περί premium συσκευών και service στην άκρη. Σημείωση, επειδή σας ενδιαφέρει η ασφάλεια των δεδομένων σας και κλειδώνετε για να μην σας χαλάσει το security, εκτός Ευρώπης το gdpr Το γράφουν στα £÷*?#:'ξ τους, σου παίρνουν δεδομένα για πλάκα και άμα σου αρέσει, οπότε το νου σας με τα δεδομένα σας. Δεν είμαι στην Αίγυπτο, στην μοσχα είμαι και ακόμα και εδώ που είναι τεχνολογικά πολύ πιο μπροστά από εμάς σου ζητάνε email η κινητό Για δωρεάν internet χωρίς να σε ενημερώνουν τι θα τα κανουν αλλιώς Γεια σου. Τι το συζηταμε λοιπόν... Σταματησα να διαβαζω μολις αναφερες το golf ,προφανεστατα εχεις αδυναμια κατανοησης κειμενου . Ουτε τι κανεις παραθεση δεν ξερεις ... Παλι μπηκαν ολοι οι κλαψες μεσα σε θεματα της apple να μας γεμισουν κακομοιρια . Και εγω αν ειχα συσκευη με 200 ευρω στον Μητσο θα την εφτιαχνα .Ευτυχως για μενα δεν εχω και επειδη οτι εχω το εκτιμω γιατι το εχω πληρωσει αναλογα , δεν κυνηγαω με το ντουφεκι το ευρω μηπως γλιτωσω τιποτα, παντα πηγαινω στις επισημες αντιπροσωπειες . Παλι μπερδευτηκατε ομως βλεπω αρκετοι . Εδω δεν ειναι οι προσφορες ,ουτε το θεμα του lidl , ουτε κινεζικα κινητα μεχρι 300 ευρω ,ουτε gaming pc me 500 ευρω .Εδω το θεμα ειναι συγκεκριμενο αφορα μια κατηγορια προιοντων που οι περισσοτεροι τα βλεπετε με τα κιαλια και δεν ειναι - δυστυχως για εσας - θεμα επιλογης .Με λιγα λογια δεν σας αφορα για να βγαζετε χολη, κομπλεξισμο και να ειστε προσβλητικοι . Εκτος αν ειστε ολοι τεχνικοι και θα χασετε το μεροκαματο οπου εκει σας δικαιολογω. Καντε ενα club " οτι θαυμαζω το κραζω " και μπειτε εκει να τα πειτε και να ανταλαξετε αποψεις πως θα γλιτωσετε 1,24 ευρω απο την επομενη αγορα σας . Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από Fotis13
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 3 hours ago, geostratis said: Αναρωτιέμαι (αλλά δεν πρόκειτα να διαβάσω και 10 σελίδες σχόλια για να μαθω), οι πορωμένοι "υμνητές" και "προκκυνητές" της Αππλε, θα το βάλουν και αυτό στα "υπέρ" της ? Εγώ προσωπικά, ναι. Και δεν ειναι νέα άποψη αυτή. Ανέκαθεν τόσα χρόνια πήγαινα παντα τις συσκευες μου στο εξουσιοδοτημένο service. 5 hours ago, drmanakias said: Όταν άλλαξα την οθόνη από το iphone 7 plus με 35€ με τα χεράκια μου αντί για 280€ που ήθελε η γνήσια apple σου δεν με χάλασε καθόλου παντός που ήταν ημιτασιον Πλήρωσες όμως για να αγοράσεις ενα 7plus για να του βαλεις τελικά μια οθόνη που συναντάς σε low cost κινεζικες συσκευές. Πανε και τα χρωματα και οι γωνίες θέασης κλπ κλπ. 2
Fotis13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, geostratis είπε Αναρωτιέμαι (αλλά δεν πρόκειτα να διαβάσω και 10 σελίδες σχόλια για να μαθω), οι πορωμένοι "υμνητές" και "προκκυνητές" της Αππλε, θα το βάλουν και αυτό στα "υπέρ" της ? Ναι ξεκαθαρα . Εχω τοποθετηθει στην 2η σελιδα ,τους χαρακτηρισμους στους επιστρεφω .
mpentenis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Fotis13 είπε .Εδω το θεμα ειναι συγκεκριμενο αφορα μια κατηγορια προιοντων που οι περισσοτεροι τα βλεπετε με τα κιαλια και δεν ειναι - δυστυχως για εσας - θεμα επιλογης Δεν είναι δυστυχώς για εμάς λόγω οικονομικού ας πούμε? Αυτό εννοείς? Η γιατί δεν φτάνει η νοημοσύνη μας ως εκεί? έχει ενδιαφέρον η απάντηση σου ειλικρινά... γιατί τα βλέπουμε με τα κυαλια δηλαδή? Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από mpentenis 3
ScorpioX777 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Παντως η πιο απολαυστικη επισκευη που εχω κανει ειναι οταν αλλαξα σκληρο σε ενα iMac του 2008...στον ιδιο χρονο βεβαια λυνεις και δενεις 5 PCια, αλλα η ψαχουλιαρικη φυση μου επρεπε να δει τα σωθικα του live.
palawiaris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατί μερικοί νομίζουν ότι με το να δώσουν Premium λεφτά σε επισκευές δήθεν Premium προϊόντων, νομίζουν ότι γίνονται και οι ίδιοι τους Premium; Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από palawiaris Για πλάκα 7 2
panosveto12 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Οι εχθροί της Apple ας λένε ότι θενε εμείς τις συσκευές μας τις προσέχουμε είναι καλή κατασκευή και δεν χαλάνε εύκολα και αν χαλάσουν θα τις πάμε να μας τις φτιάξουν οι ειδικοί με τα γνήσια ανταλλακτικά και με λευκά γάντια . Αν πληρώσουμε κάτι παραπάνω δεν έγινε και τίποτα γιατί έχουμε premium εξυπηρέτηση ! 1
l1t0h0r0 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 14 ώρες πριν, vagdesign είπε Συνεχίστε να αγοράζετε Apple υπολογιστές. Σε λίγο καιρό θα γίνονται attach με το ΑΦΜ σας και αν δεν έχετε το ανάλογο εισόδημα δεν θα λειτουργούν για να μη χαλάσουν και χρειαστείτε επισκευή που δεν θα μπορέσετε να πληρώσετε. Σταμάτησα στο 2011 στους υπολογιστές της, τότε που ακόμα κυκλοφορούσαν πραγματικά Pro μηχανάκια και όχι trendy λεπτά με όλα ενσωματωμένα και χωρίς επεκτασιμότητα. Αν σας αρέσει το macOS, φτιάξτε Hackintosh, θα κάνετε χάρη στον εαυτό σας και στην τσέπη σας. Σωστά φίλε.. Εγω την πάτησα με ένα Macbook Pro, που μπορούμε να βρούμε οδηγίες Για να το κάνουμε αυτό!!
elgreco2000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 13 ώρες πριν, naka είπε το ιδιο εχει γινει και με τα imac του 2011. καιγανε στην 5 ετια ολα καρτες γραφικων. εκανε μια αντικατασταση το 2015 σε οσους προλαβανε και απο κει και μετα δεν υπαρχει καν ανταλακτικο να αγορασεις. ολοι στραφηκαν στα reball αναγκαστικα. τωρα δεν εδωσε και το mojave, σαν να σου λεει σου δωσαμε μια φορα τα @@ μας, παρε μια ακομα και στην τριτη πρεπει να αγορασεις καινουριο γιατι απλως δεν αλαζεις καρτα γραφικων τοσο απλα και να κανεις reball 1gb χαλια του 2011 και μετα mac fan control καλα οκ σιγουρα ειναι κουτοπονηρη αλλα δεν σε εμποδισαι πουθενα να αλαξεις καρτα γραφικων η επεξεργαστη στο imac
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα