primeragt Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, eliasjuve είπε Ότι λένε και τα φαν μπόυς της Έιπολ, μπράβο εκεί καταλήξαμε. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή. Δεν ασχοληθηκα καθολου με την apple αν ειδες. Εσυ ομως λογο αυτης εβγαλες ωραιοτατη χολη τοσο για τους συγκεκριμενους ιδωκτητες, την περιοχη οσο και για την συγκεκριμενη επιχειρηση. Το οτι το συγκεκριμενο παραδειγμα με τα αυτοκινητα ειναι λανθασμενο δεν περασε απο κανενος τα μυαλα. Και οχι δεν εχει να κανει με το τι λενε τα fanboys τηα apple και της καθε apple απλα ετσι ειναι η ιδιοσυγκρασια μας. Ειμαστε κλασικοι Ελληναραδες και δεν χωραει το μυαλο μας αλλες εξηγησεις εκτος απο τις δικες μας και για αυτο το λογο η συκοφαντηση μονο και μονο για βγαλουμε την αποψη μας σωστη παιφτουν βροχη.
tsofras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 20 ώρες πριν, gregory22 είπε Για εντελώς διαφορετική χρήση χρειάζεται κάποιος ένα pc και ένα apple. Μην τα μπερδεύουμε γιατί δεν πρόκειται για τους ίδιους υπολογιστές. Για τα hackindosh αν θες συζητάμε, είχα ασχοληθεί για πάνω απο 7 χρόνια ξεκινωντας απο το 10.5 μέχρι τα yosemite αλλά δεν μπορείς να το εμπιστευτείς πλήρως. Μη μου πεις οτι είναι ασφαλές να έχεις Apple ID με icloud σε hackindosh.....καλύτερα πάνε δώσε τις πιστωτικές σου στο πρώτο άτομο που θα συναντήσεις στο δρόμο. Συμφωνώ αλλά αν το γράφεις hackindosh χάνεις το δίκιο σου Και όσοι αναφέρετε hackintosh για καθημερινή δουλειά και να δουλεύουν ολα ρολόι σε laptop κιόλας μάλλον είστε από τους τυχερούς που παντα δουλεύει ρολόι. Εγώ σε 2 laptop και 3 σταθερούς πάντως πάντα είχα κάποιο πρόβλημα. Οπότε πήρα ενα MacBook και απλά παίζει. 1 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 2 hours ago, primeragt said: Τελος το μονο που θα πω πανω στο σχολιο σου ειναι οτι παιζει στα ωρια της κοινωνηκου ρατσισμου (οπως και το προηγουμενο απο σενα) απλα και μονο απο το ακουσμα της περιοχης. Αν ηταν αντιστοιχα σε καμια Γλυφαδα ή Κιφισσια ολα καλα να φανταστω. Ποιος ασχολείται με την περιοχή? Το θέμα μας είναι αν είναι πιστοποιημενα επισκευαστικά κέντρα ή όχι.
aneurysm Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 billdanουκο, για να σοβαρευτουμε λιγο, θελω να μου απαντησεις στην εξης ερωτηση.. Αγορασες την iWhatever με 3000. χαλαει απο δικια σου βλακεια, και η απλ σου ζηταει 2000 για επισκευη, ενω ο μπαρμπα μητσος που κανει αξιοπιστη δουλεια 400. Που θα το πας και γιατι;
nvel Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 50 λεπτά πριν, tsofras είπε Συμφωνώ αλλά αν το γράφεις hackindosh χάνεις το δίκιο σου Και όσοι αναφέρετε hackintosh για καθημερινή δουλειά και να δουλεύουν ολα ρολόι σε laptop κιόλας μάλλον είστε από τους τυχερούς που παντα δουλεύει ρολόι. Εγώ σε 2 laptop και 3 σταθερούς πάντως πάντα είχα κάποιο πρόβλημα. Οπότε πήρα ενα MacBook και απλά παίζει. άμα ξέρεις και έχεις και το κατάλληλο laptop τα περισσότερα δουλεύουν ρολόι, στο δικό μου δεν δουλεύει η οθόνη επαφής (που σε κάποια hackitosh δουλεύει αντιθέτως με τα macbook) και οι αναγνώστες αποτυπωμάτων, έξυπνων καρτών και sd. Άμα δεν εχεις ταυτόχρονα τα δυο πρώτα αγοράζεις macbook πληρώνοντας το αντίστοιχο τίμημα
dancer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, aneurysm είπε billdanουκο, για να σοβαρευτουμε λιγο, θελω να μου απαντησεις στην εξης ερωτηση.. Αγορασες την iWhatever με 3000. χαλαει απο δικια σου βλακεια, και η απλ σου ζηταει 2000 για επισκευη, ενω ο μπαρμπα μητσος που κανει αξιοπιστη δουλεια 400. Που θα το πας και γιατι; Δεν πρόκειται να σου απαντήσει όπως δε μ απάντησε εδω και πόσες σελίδες, πλέον κρύβονται σαν τους λαγούς και μόλις βγει είδηση ότι έχει καλύτερη οθόνη αλλά μόνο στη home screen το iphone θα εμφανιστούν βλέπε greekfox1 κτλ 2
Tokyo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Τα κατάφερε η apple. Πήρε τον τίτλο ως η πιο γελοία εταιρία για το 2018. 2
giannis_fe Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Απαραδεκτη κίνηση την αππλ την υποστήριζα χρονια όμως έχει αρχίσει να ξεφεύγει θα δείτε θα γινει θύμα της επιτυχίας της.Κ εγώ προσωπικά δε θα αγόραζα ποτε αμάξι πχ κάποιας εταιρίας που με εγκλωβίζει στα δικά της σερβις. Οσοι το λέτε έτσι κ λέτε καλα κάνει προφανώς είστε ανθρωποι που λειτουργείτε παρορμητικά κ χωρίς να σκέφτεστε το μέλλον. Υπαρχουν πολλοί κίνδυνοι με τελικό κόστος δικό σας. Νομιζω αυτή η εταιρία δε με καλύπτει πια θα το ψάξω παραπάνω αλλα αν φύγω από μακ θα φύγω κ από αιφον γενικά θα φύγω από όλα! 3 1
becoming_I Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ε καλά ρε παιδιά υπερβάλλετε λίγο. Τόση ώρα αντίλογο δεν κάνετε; Κάποιοι συμφωνούν με αυτή την τακτική της apple κάποιοι όχι. Αν μείνει η κουβέντα στην παράθεση επιχειρημάτων δε νομίζω ότι ενοχλεί. Αν τώρα γίνονται προσωπικές επικλήσεις εκατέρωθεν με ειρωνικά υποκοριστικά, αφαιρούν παρά να προσθέτουν πόντους στις θέσεις σας. Είναι γνωστός ο fanboyσμός σε ότι αφορά τα προϊόντα της apple αλλά το γεγονός ότι κάποιο hardware δε δύναται να επισκευαστεί από 3ο, τότε πως προστατεύεις τον καταναλωτή; Οκ για το δικαίωμα στην επισκευή, αλλά όταν το hardware που είναι προς επισκευή δεν κυκλοφορεί ανταλλακτικά τότε τι κάνεις. Σε ότι αφορά για την επισκευή η τιμή δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας. Φίλος επισκεύασε την κεραία wifi του iphone σε μαγαζί της γειτονιάς (15€ έδωσε) και ναι το έφτιαξε. Με μια σημαντική διαφορά. Πιάνει wifi αλλά όχι όπως πριν. 3 ώρες πριν, aneurysm είπε ενω ο μπαρμπα μητσος που κανει αξιοπιστη δουλεια 400. Που θα το πας και γιατι; Υπάρχει ένας παράγοντας που λέγεται διασφάλιση ποιότητας. Το αξιόπιστη δουλειά είναι κάτι που δε μπορεί να διαπιστωθεί πάντα. Στην παραπάνω περίπτωση ανέφερα μια επιτυχή επισκευή κεραίας wifi αλλά το αποτέλεσμα ήταν χειρότερο από πριν (λιγότερα δίκτυα). ΥΓ. Δεν έχω στην κατοχή μου (πλέον) κανένα προϊόν της apple Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από becoming_I
ice25 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 θα πληρώνουν τα κορόιδα αντικατάσταση μητρικής για μητρικές που μπορούν να επισκευαστούν.... και φυσικά η πολίτικη της apple είναι να κάνει ασύμφορη την επισκευή...
dancer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, becoming_I είπε Σε ότι αφορά για την επισκευή η τιμή δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας. Φίλος επισκεύασε την κεραία wifi του iphone σε μαγαζί της γειτονιάς (15€ έδωσε) και ναι το έφτιαξε. Με μια σημαντική διαφορά. Πιάνει wifi αλλά όχι όπως πριν. Υπάρχει ένας παράγοντας που λέγεται διασφάλιση ποιότητας. Το αξιόπιστη δουλειά είναι κάτι που δε μπορεί να διαπιστωθεί πάντα. Στην παραπάνω περίπτωση ανέφερα μια επιτυχή επισκευή κεραίας wifi αλλά το αποτέλεσμα ήταν χειρότερο από πριν (λιγότερα δίκτυα). μιας και εχω μαγαζι και η δουλεια μου ειναι τεχνικος υπαρχουν δυο τρια πραγματα που σαν καταναλωτης δε τα γνωριζεις και ειναι στη διακριτικη ευκερια του καταστηματος να ενημερωσει το πελατη οπως αναφερεις στο παραδειγμα οτι υπαρχουν τρεις διαφορετικες κεραιες grade A, OEM , Original και με διαφορετικη αξια η καθε μια, τα περισσοτερα καταστηματα βαζουν το πιο φθηνο γτ πολυ απλα ο κοσμος δεν εχει λεφτα και ουτε θεωρουν τον κατοχο μηλου Premium επομενως να του πασαρουν το πιο ακριβο. τωρα οσον αφορα το αν υπαρχουν ανταλλακτικα υπαρχουν τα παντα για τα μηλαρακια γιατι πολυ απλα ειναι κινεζικα προιοντα και βγαινει κατευθειαν και το ημιτασιον , ελπιζω να το πιασες το παρασυνθημα και εχω γραψει και πιο πανω θα εδινες για iphone 6 plus 200ευρω για αλλαγη οθονης original? γιατι αν καποιος μου το ζητησει τοσο θα τον χρεωσω, αλλα μετα σκεφτεσαι αν αξιζει οταν μεταχειρο πωλειται στα 250... Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από dancer
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, becoming_I είπε Ε καλά ρε παιδιά υπερβάλλετε λίγο. Τόση ώρα αντίλογο δεν κάνετε; Κάποιοι συμφωνούν με αυτή την τακτική της apple κάποιοι όχι. Αν μείνει η κουβέντα στην παράθεση επιχειρημάτων δε νομίζω ότι ενοχλεί. Αν τώρα γίνονται προσωπικές επικλήσεις εκατέρωθεν με ειρωνικά υποκοριστικά, αφαιρούν παρά να προσθέτουν πόντους στις θέσεις σας. Είναι γνωστός ο fanboyσμός σε ότι αφορά τα προϊόντα της apple αλλά το γεγονός ότι κάποιο hardware δε δύναται να επισκευαστεί από 3ο, τότε πως προστατεύεις τον καταναλωτή; Οκ για το δικαίωμα στην επισκευή, αλλά όταν το hardware που είναι προς επισκευή δεν κυκλοφορεί ανταλλακτικά τότε τι κάνεις. Σε ότι αφορά για την επισκευή η τιμή δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας. Φίλος επισκεύασε την κεραία wifi του iphone σε μαγαζί της γειτονιάς (15€ έδωσε) και ναι το έφτιαξε. Με μια σημαντική διαφορά. Πιάνει wifi αλλά όχι όπως πριν. Υπάρχει ένας παράγοντας που λέγεται διασφάλιση ποιότητας. Το αξιόπιστη δουλειά είναι κάτι που δε μπορεί να διαπιστωθεί πάντα. Στην παραπάνω περίπτωση ανέφερα μια επιτυχή επισκευή κεραίας wifi αλλά το αποτέλεσμα ήταν χειρότερο από πριν (λιγότερα δίκτυα). ΥΓ. Δεν έχω στην κατοχή μου (πλέον) κανένα προϊόν της apple μπορουσε να αγορασει καλυτερη ποιοτητα εφαμιλης του αυθεντικου. σιγουρα θα πηγαινε και πιο πολλα λεφτα, αλλα δεν ειναι εκει το θεμα.. το θεμα ειναι πως θελει να κανει τα του Τ2 μονη της? ωραια, να τα κανει. ολα τα υπολοιπα γιατι να τα περιορισει? μη ξεχνας το σκηνικο στα κινητα αμα αλλαζες οθονη ακομα και με αυθεντικη, μετα απο καποιο update ετρωγε φολα το κινητο. δηλαδη που ειναι η λογικη σ αυτο? τα ιδια και χειροτερα θελουν να κανουν στα πισια. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
primeragt Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 18 ώρες πριν, billdanos είπε Ποιος ασχολείται με την περιοχή? Το θέμα μας είναι αν είναι πιστοποιημενα επισκευαστικά κέντρα ή όχι. Μονο με αυτο δεν ασχοληθηκες πριν παρα εβγαλες παρανομους τους ιδιωκτητες. Και οχι στα αυτοκινητα δεν υπαρχουν πιστοποιημενα κεντρα, απλα αν εχεις σχεσεις με τις ιδιες τις εταιρειες εχεις και τα ειδικα εργαλια τους και τα service manual τους και κυριωτερο τα τελευταια προγραμματα των εγκεφαλων τους.Αν δεν σου κανει αυτο ως πιστοποιηση δεν θα βρεις κατι καλυτερο, οχι οτι αυτο σε ενοιαζε εξ αρχης.
logistoulis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Στα αυτοκίνητα υπάρχει νομίζω ευρωπαϊκός νόμος για να προστατεύεται ο καταναλωτής και να μην δεσμεύεται από τις αντιπροσωπείες Κάποια στιγμή ίσως βάλουν και χέρι στην apple
inangelsheart Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Στις 5/10/2018 στις 7:14 ΜΜ, billdanos είπε Το ότι στο έφτιαξαν με ημιντασιον εξαρτήματα βέβαια το προσπερνάς. Αρκεί που δουλεύει για την ώρα ε; Θα μου πεις βέβαια ...σιγά τις συσκευές! Και να χαλάσουν σιγά τη ζημιά! 😛 Ξερεις πόσο κάνει το iMac pro? Που θα το πήγαινες για επισκευή; Δηλαδή το αγόρασες ακριβά πρέπει να πληρώσεις και ακριβή επισκευή. Σόρρυ μπρο αλλά η λογική αυτή είναι για .... Επίσης. Αν είσαι τεκνοφρικ και λάτρης της τεχνολογίας δεν παίρνεις ένα μηχάνημα για μια ζωή. Πρέπει να είσαι πολύ χαζός γιατί απλά έτσι δεν είσαι τεκνοφρικ και λάτρης της τεχνολογίας εφόσον απλά ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ. Που σημαίνει αγόρασε ένα μηχάνημα απλά να κάνεις την δουλειά σου που σημαίνει δεν χρειάζεται να δώσεις χιλιάδες ευρώ για να την κάνεις. Παίρνεις κάτι φθηνό για αυτό. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Δεν στέκει με την καμία. Άλλο ένα τεραστίων διαστάσεων φάουλ από το δαγκωμένο μήλο. Και μιας που το ανέφερα.. γιατί δαγκωμένο? Ξέρει κάποιος να απαντήσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα