Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεωρώ κοροϊδία, ενώ ασχολούμαι με Apple pcs και ταυτόχρονα hackintosh από το 2005, να δώσω το οποιοδήποτε μηχάνημα μου σε άλλον ακόμα και αν αυτός είναι εξουσιοδοτημένος από την ίδια την Apple. Εφόσον έχω τις τεχνικές γνώσεις ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ;;;;

Μετά το fakeSMC βλέπω να βγαίνει και fakeT2 kext.

Viva hackintosh!!!

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 276
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Και πολύ καλά κάνει. Όταν δίνεις τόσα χρήματα για να το αποκτήσεις, προφανώς και θα το πας σε επίσημο service αν συμβεί κάτι (ακόμη κι αν είσαι εκτός εγγύησης). Δεν ρισκάρεις με το service της γειτονιάς σου για τέτοιες συσκευές! :) 

Όχι δεν ρισκαρω με το σερβις της γειτονιας, θα το φτιαξω μονος μου. Καταλαβαίνω απολύτως τι πρεπει να κανω και εχω ολα τα εργαλεία. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αγορά τέτοιων συσκευών πρέπει να συνοδεύεται με το αντίστοιχο apple care που επεκτείνει την εγγύηση στα 3 χρόνια. 

Μετά κανεις ένα ωραίο back up και με trade in πας και αγοράζεις την επόμενη.

Σε αυτούς απευθύνεται κυρίως η Apple και όχι σε όσους αγοράζουν μια συσκευή για να την κρατήσουν 10 χρόνια.

• Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Δεν υπερασπιστηκα την Apple στην προκειμενη περιπτωση. Αν δεν σου αρεσει η πολιτικη της με το T2 εεε μην αγορασεις. Απλο;

Ομως γιατι η Apple ειναι το πιο εμπορικο brand ολων των εποχων; Γιατι ολοι (ακομα κι οι haters) ασχολουνται με την Apple και την διαφημιζουν εμεσα.

Λεγεται trending κι απο την απαντηση σου καταλαβαινω οτι η εννοια του trending ειναι μακρια απο την εποχη σου :) 

[Troll mode = on]

Eνα μεγαλο ευχαριστω που διαφημιζεις την αγαπημενη μου εταιρια. Πως αλλιως θα βγαζει [troll mode = off] εξαιρετικα προϊοντα [troll mode = on] αν δεν συνεχισετε την εμεση διαφημιση που την οδηγουν σε υπερκερδη;

[Troll mode = off]

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.Να στα παιρνούν απ' όλες τις μεριές και να είσαι και ευχαριστημένος.Ανεκτιμητο.Αυτο πως λέγεται εσύ που είσαι γνώστης?

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Ανεκαθεν πιστευα οτι το να ασχολεισαι με ενα brand που μισεις, τοτε 2 ενδεχομενα υπαρχουν

1. Κατα βαθος το αγαπας (και πως να μην το αγαπας οταν σου διδαξε πως ειναι τα σωστα κινητα με οθονη αφης ή πως δειχνει ενα ομορφο λαπτοπ) ή
  2. Χρηζεις αμεσης ψυχιατρικης υποστηριξης

Μαλλον σε κυνηγανε ατομα της περιπτωσης #2 :P 

.....μα τίποτα από τα δύο???!!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Ανεκαθεν πιστευα οτι το να ασχολεισαι με ενα brand που μισεις, τοτε 2 ενδεχομενα υπαρχουν

1. Κατα βαθος το αγαπας (και πως να μην το αγαπας οταν σου διδαξε πως ειναι τα σωστα κινητα με οθονη αφης ή πως δειχνει ενα ομορφο λαπτοπ) ή

Εσύ που είσαι και ψυχολόγος πες μας πως ποιο σύνδρομο είναι αυτό που σας διακατέχει και υπερασπίζεστε αυτόν που σας κλέβει και σας έχει σε ομηρια?το σύνδρομο της Στοκχόλμης?

Λογικά πρέπει να υπάρχει ειδικό συνδρομο για αυτή την κατηγορια καταναλωτών.

Επεξ/σία από Istros
  • Like 2
Δημοσ.

Το insomnia εχει πιασει το νοημα και καθε τριτη αναρτηση ειναι apple!

περαν αυτου, και περαν της απαραδεκτης οντως πολυικης της apple στο service/ανταλλακτικα, ποσοι ειναι αυτοι που παρεχουν ανταλλακτικα σε ενα λαπτοπ για πανω απο 5-6 χρονια;

δεν λεω πως δεν υπερχουν; Αλλα ποιοι ειναι; Πχ προσωπικα εχω καει με obsolete μοντελα της hp, στα 3-4 χρονια.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Looter είπε

Αγορά τέτοιων συσκευών πρέπει να συνοδεύεται με το αντίστοιχο apple care που επεκτείνει την εγγύηση στα 3 χρόνια. 

Μετά κανεις ένα ωραίο back up και με trade in πας και αγοράζεις την επόμενη.

Σε αυτούς απευθύνεται κυρίως η Apple και όχι σε όσους αγοράζουν μια συσκευή για να την κρατήσουν 10 χρόνια.

Αυτό κατά το μάλλον ή ήττον είναι η αλήθεια...

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Εδώ βλέπετε τον ορισμό του αγοραστή Apple.

Στα top 2 θετικά της εταιρείας βάζει την ομορφιά. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, Istros said:

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.Να στα παιρνούν απ' όλες τις μεριές και να είσαι και ευχαριστημένος.Ανεκτιμητο.Αυτο πως λέγεται εσύ που είσαι γνώστης?

Ναι αλλα δεν μας ειπες ποια επιστημη ασχολειται με τη δικη σου περιπτωση.

Συγνωμη που θα στο πω, αλλα το οτι δεν εχεις λεφτα να αγορασεις ενα προιον της Apple δεν σημαινει απαραιτητα οτι η Apple δεν βγαζει εξαιρετικα προιοντα.

Απο τα πιο ομορφα και τα πιο αποδοτικα μηχανηματα στην κατηγορια του ειναι τα imac και τα macbook pro (με το αναλογο κοστος φυσικα).

Επεξ/σία από Hetfield
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε να τα κλειδωσει και η Microsoft να καθαρισουν οι κολωνες της πολης απο τα χαρτακια..

"Φορματ 10 ευρω + drivers + δωρο εγκατασταση αντιβαιρους + καθαρισμο pc + Mame 32 30000 παιχνιδια δωρο." 

Επεξ/σία από sakis92
Δημοσ.

Αυτό δεν είχε γίνει και με τα αυτοκίνητα κάποτε και πέρασε οδηγία να αλλάξει και να μπορούν μη εξουσιοδοτημένοι να επισκευάζουν;

Την βλέπω πάντως την apple να το γυρνάει σε υπηρεσία, δηλαδή να πληρώνεις για το μηχάνημα αλλά να μην σου ανήκει ...

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Δεν υπερασπιστηκα την Apple στην προκειμενη περιπτωση. Αν δεν σου αρεσει η πολιτικη της με το T2 εεε μην αγορασεις. Απλο;

Ομως γιατι η Apple ειναι το πιο εμπορικο brand ολων των εποχων; Γιατι ολοι (ακομα κι οι haters) ασχολουνται με την Apple και την διαφημιζουν εμεσα.

Λεγεται trending κι απο την απαντηση σου καταλαβαινω οτι η εννοια του trending ειναι μακρια απο την εποχη σου :) 

[Troll mode = on]

Eνα μεγαλο ευχαριστω που διαφημιζεις την αγαπημενη μου εταιρια. Πως αλλιως θα βγαζει [troll mode = off] εξαιρετικα προϊοντα [troll mode = on] αν δεν συνεχισετε την εμεση διαφημιση που την οδηγουν σε υπερκερδη;

[Troll mode = off]

Συγνωμη κιόλας αλλά εσυ φίλε μου δεν παίζεσαι με τίποτα!Εχεις μηλοψύχωση! Δεν πιστευω να τρως άλλο φρουτο εκτος απο μήλο! Και ειμαι σιγουρος οτι στον μανάβη, ξεχνιεσαι και του αφήνεις 2.000-3000 ευρω παίρνοντας 1 κιλό μήλα! Συνήθεια βλέπεις!😋Και σιγουρα πήγες και στην κηδεία του Σταύρακα του Jobs... Και πας και καθε χρονο και του αφήνεις στεφανι στο μνήμα....

Ρε η apple θα μπορουσε να κανει μια τέτοια πατέντα και να τα κονομήσει άλλο λίγο ! Μεσω της σελιδας της να χρεώνει στεφάνια για να μπουν ολοι να παραγγειλουν τα οποια θα τοποθετουνται στο μνημα του Jobs και μεσω καποιου κωδικου να μπορεις να βλεπεις το στεφάνι με το ονομα σου στον ταφο του κυρ Σταύρου! Και να συγκινείσαι και να εισαι περηφανος που με μονο 299 ευρω απέδωσες φόρο τιμής στον άνθρωπό σου...!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, fytotech είπε

Εδώ βλέπετε τον ορισμό του αγοραστή Apple.

Στα top 2 θετικά της εταιρείας βάζει την ομορφιά. 

Λυπάμαι που στο λέω αλλά στη δύσκολη δεκαετία των70s μια άλλη τεχνικά άρτια αλλά σχετικά άγνωστη εταιρία απογείωθηκε χάρη στην "ομορφιά" των προϊόντων της. Λέγεται και "design"

Ήταν η Bang & Olufsen

Επεξ/σία από Jiakometi
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...