Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 minutes ago, bahamut_zero said:

δεν λεω πως δεν υπερχουν; Αλλα ποιοι ειναι; Πχ προσωπικα εχω καει με obsolete μοντελα της hp, στα 3-4 χρονια.

HP Pavillion ετους 2007, η ψυκτρα της καρτας γραφικων δεν εκανε καν επαφη με το τσιπακι.

Φυσικα η καρτα καηκε μετα απο 2 χρονια αλλα το service δεν το ανελαβε ποτε.

• Απαντ. 276
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 minute ago, ZELOMOTH said:

Συγνωμη κιόλας αλλά εσυ φίλε μου δεν παίζεσαι με τίποτα!Εχεις μηλοψύχωση! Δεν πιστευω να τρως άλλο φρουτο εκτος απο μήλο! Και ειμαι σιγουρος οτι στον μανάβη, ξεχνιεσαι και του αφήνεις 2.000-3000 ευρω παίρνοντας 1 κιλό μήλα! Συνήθεια βλέπεις!😋Και σιγουρα πήγες και στην κηδεία του Σταύρακα του Jobs... Και πας και καθε χρονο και του αφήνεις στεφανι στο μνήμα....

Ρε η apple θα μπορουσε να κανει μια τέτοια πατέντα και να τα κονομήσει άλλο λίγο ! Μεσω της σελιδας της να χρεώνει στεφάνια για να μπουν ολοι να παραγγειλουν τα οποια θα τοποθετουνται στο μνημα του Jobs και μεσω καποιου κωδικου να μπορεις να βλεπεις το στεφάνι με το ονομα σου στον ταφο του κυρ Σταύρου! Και να συγκινείσαι και να εισαι περηφανος που με μονο 299 ευρω απέδωσες φόρο τιμής στον άνθρωπό σου...!

Μην με παρεξηγεις. Απο την μια σας λυπαμαι κι απο την αλλη σας τρολαρω.

Αλλα αν δεν υπηρχατε κι εσεις οι ψυχωτικοι haters πως θα περνουσαν οι βαρετες ωρες στη δουλεια; :)

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Hetfield είπε

HP Pavillion ετους 2007, η ψυκτρα της καρτας γραφικων δεν εκανε καν επαφη με το τσιπακι.

Φυσικα η καρτα καηκε μετα απο 2 χρονια αλλα το service δεν το ανελαβε ποτε.

Δε λέω ότι είναι το σωστό αλλά έδωσες 600 ευρώ για το HP ή 3600;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, natural_sgf said:

Δε λέω ότι είναι το σωστό αλλά έδωσες 600 ευρώ για το HP ή 3600;

1200 € με καρτα γραφικων GeForce 8xxx :) 

Αλλα προσεξε - ηταν ξεκαθαρα κατασκευαστικο λαθος το οποιο η HP και η επισημη αντιπροσωπεια το αρνηθηκε.

Επεξ/σία από Hetfield
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Συγνωμη κιόλας αλλά εσυ φίλε μου δεν παίζεσαι με τίποτα!Εχεις μηλοψύχωση! Δεν πιστευω να τρως άλλο φρουτο εκτος απο μήλο! Και ειμαι σιγουρος οτι στον μανάβη, ξεχνιεσαι και του αφήνεις 2.000-3000 ευρω παίρνοντας 1 κιλό μήλα! Συνήθεια βλέπεις!😋Και σιγουρα πήγες και στην κηδεία του Σταύρακα του Jobs... Και πας και καθε χρονο και του αφήνεις στεφανι στο μνήμα....

Ρε η apple θα μπορουσε να κανει μια τέτοια πατέντα και να τα κονομήσει άλλο λίγο ! Μεσω της σελιδας της να χρεώνει στεφάνια για να μπουν ολοι να παραγγειλουν τα οποια θα τοποθετουνται στο μνημα του Jobs και μεσω καποιου κωδικου να μπορεις να βλεπεις το στεφάνι με το ονομα σου στον ταφο του κυρ Σταύρου! Και να συγκινείσαι και να εισαι περηφανος που με μονο 299 ευρω απέδωσες φόρο τιμής στον άνθρωπό σου...!

Troll mode on

Δεν είναι κακή ιδέα....  Θα φτιάξω App.

Troll mode off

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Ανεκαθεν πιστευα οτι το να ασχολεισαι με ενα brand που μισεις, τοτε 2 ενδεχομενα υπαρχουν 

1. Κατα βαθος το αγαπας (και πως να μην το αγαπας οταν σου διδαξε πως ειναι τα σωστα κινητα με οθονη αφης ή πως δειχνει ενα ομορφο λαπτοπ) ή 
  2. Χρηζεις αμεσης ψυχιατρικης υποστηριξης 

Μαλλον σε κυνηγανε ατομα της περιπτωσης #2 :P 

η σου σπάνε τα fanboys (αν και εκεί απλά πρέπει να αγνοείς οτι και όποιος γράφει)

έμενα γενικά μου την σπάνε άσχημα τα fanboys από οποία εταιρεία και αν είναι αλλά δεν κάνω πότε quote ούτε γράφω κάτι..... εκτός και αν μου την πουν.. τότε ρίχνω ένα ξεχεσμα

το φαινόμενο ήταν έντονο παλιά στους apple fanboys μετα έγινε στους samsung fanboys οταν ακρίβυνε η samsung έγιναν one plus fanboys μετά όταν ακρίβυνε  η one plus πήγαν στην xiaomi κει το φαινόμενο πήρε διαστάσεις πυρκαγιάς (ούτε για παοκ να έκαναν 😛 ) μόνο τατοο με xiaomi  δεν βαράνε και δεν βγάζουν όπλο σε όποιον  πει κάτι κακό για αυτήν

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Ναι αλλα δεν μας ειπες ποια επιστημη ασχολειται με τη δικη σου περιπτωση.

Συγνωμη που θα στο πω, αλλα το οτι δεν εχεις λεφτα να αγορασεις ενα προιον της Apple δεν σημαινει απαραιτητα οτι η Apple δεν βγαζει εξαιρετικα προιοντα.

Απο τα πιο ομορφα και τα πιο αποδοτικα μηχανηματα στην κατηγορια του ειναι τα imac και τα macbook pro (με το αναλογο κοστος φυσικα).

..... εμένα το υποστηρίζει η οικονομική μου κατάσταση χωρίς κόπο....κ επίσης το mi notebook air είναι πιο minimal, πιο όμορφο.... 😛

2 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Αλλα αν δεν υπηρχατε κι εσεις οι ψυχωτικοι haters πως θα περνουσαν οι βαρετες ωρες στη δουλεια; :)

..... χαλαρή μέρα να υποθέσω ή λούφα απο την δουλειά κ browsing στο insomnia ???(όπως κ να έχει... ντροπή σου βρε!)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Hetfield είπε

1200 € με καρτα γραφικων GeForce 8xxx :) 

Αλλα προσεξε - ηταν ξεκαθαρα κατασκευαστικο λαθος το οποιο η HP και η επισημη αντιπροσωπεια το αρνηθηκε.

Απαράδεκτο, σε κάθε περίπτωση.

• Super Moderators
Δημοσ.
28 minutes ago, epanoe said:

Όχι δεν ρισκαρω με το σερβις της γειτονιας, θα το φτιαξω μονος μου. Καταλαβαίνω απολύτως τι πρεπει να κανω και εχω ολα τα εργαλεία. 

Μα δεν μπορείς αφού το Τ2 chip είναι «δεμένο» με κάποια από τα εξαρτήματα και δεν μπορείς να του «βάλεις χέρι». 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Hetfield είπε

Ναι αλλα δεν μας ειπες ποια επιστημη ασχολειται με τη δικη σου περιπτωση.

Συγνωμη που θα στο πω, αλλα το οτι δεν εχεις λεφτα να αγορασεις ενα προιον της Apple δεν σημαινει απαραιτητα οτι η Apple δεν βγαζει εξαιρετικα προιοντα.

Απο τα πιο ομορφα και τα πιο αποδοτικα μηχανηματα στην κατηγορια του ειναι τα imac και τα macbook pro (με το αναλογο κοστος φυσικα).

Έβγαλες και το συμπέρασμα ότι δεν έχω λεφτά να αγοράσω ένα προϊόν της apple.τι νομίζετε ότι αγοραζετε κανένα οικόπεδο η βίλα στην εκαλη?Μια συσκευή αγοράζετε υπερκοστολογημενη.Την έχετε ψωνίσει κανονικά!γελανε και οι πέτρες μ αυτά που λέτε.

• Like 4
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Jiakometi είπε

Λυπάμαι που στο λέω αλλά στη δύσκολη δεκαετία των70s μια άλλη τεχνικά άρτια αλλά σχετικά άγνωστη εταιρία απογείωθηκε χάρη στην "ομορφιά" των προϊόντων της. Λέγεται και "design"

Ήταν η Bang & Olufsen

Γιατί να λυπάμαι; Είναι ακριβώς το ίδιο. 

Φτιάχνουν άψογα ηχεία που είναι πανέμορφα αλλά είναι για έναν απλό χρήστη, που δε θέλει να μπλέκει. Δεν υπάρχει audiophile που να έχει b&o.

https://www.head-fi.org/threads/do-you-guys-consider-bang-olufsen-overpriced.674694/

Δες ένα παράδειγμα εδώ.

Ακριβώς το ίδιο κάνει κι η Apple.

Κι εννοείται καλά κάνουν κι οι δύο, γιατί έτσι είναι το μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού, είτε από άγνοια είτε από έλλειψη ενδιαφέροντος.

Αλλά δεν μπορείς σε ένα τεχνολογικό forum να μπαίνεις και να λες για την Apple. Θα φας δικαιολογημένα κράξιμο. 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Χαχαχαχα! Θα ήθελες να ήσουν καλά? Πολυ μου αρεσει που βάζεις κι εμένα μεσα! Εγω συνηθως περαστικος ειμαι, δεν καθομαι να γράφω ακαταπαυστα  οπως οι ψυχωτικοι.....που λες κι εσυ...... Μην ξεχασεις τα βραδινά  χαπάκια! Εχεις νύχτα ολόκληρη να βγάλεις!😋🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μα ΠΟΣΟ αλλο θα αρμεξει αυτη η εταιρια??!

dongles? = αρμεγμα

quick charger? = αρμεγμα

service? = αρμεγμα

iTunes? = αρμεγμα

Αναβαθμιση? = αρμεγμα

εγγυηση? = αρμεγμα

επισκευη λογω δικου τους λαθους? = αρμεγμα

Εχει φτασει στο γονατο το μπαμπαλο!

Επεξ/σία από azuli
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...