Jiakometi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, fytotech είπε Γιατί να λυπάμαι; Είναι ακριβώς το ίδιο. Φτιάχνουν άψογα ηχεία που είναι πανέμορφα αλλά είναι για έναν απλό χρήστη, που δε θέλει να μπλέκει. Δεν υπάρχει audiophile που να έχει b&o. https://www.head-fi.org/threads/do-you-guys-consider-bang-olufsen-overpriced.674694/ Δες ένα παράδειγμα εδώ. Ακριβώς το ίδιο κάνει κι η Apple. Κι εννοείται καλά κάνουν κι οι δύο, γιατί έτσι είναι το μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού, είτε από άγνοια είτε από έλλειψη ενδιαφέροντος. Αλλά δεν μπορείς σε ένα τεχνολογικό forum να μπαίνεις και να λες για την Apple. Θα φας δικαιολογημένα κράξιμο. Η πρώτη αντίδραση για την B & O ........ "overpriced" Πάντως μια και αν.εφερες τον όρο... Audiophile και VFM δεν είναι συνώνυμα..... Ποτέ δεν ήταν 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 4 minutes ago, azuli said: ΠΟΣΟ αλλο θα αρμεξει αυτη η εταιρια??! dongles? = αρμεγμα quick charger? = αρμεγμα service? = αρμεγμα iTunes? = αρμεγμα Αναβαθμιση? = αρμεγμα εγγυηση? = αρμεγμα επισκευη λογω δικου τους λαθους? = αρμεγμα Εχει φτασει στο γονατο το μπαμπαλο! Άντε καλε! Σε σχέση με το άρμεγμα της google και των κινεζικων spyware, αυτά είναι πταίσματα! 😛 2 1
azuli Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, billdanos said: Άντε καλε! Σε σχέση με το άρμεγμα της google και των κινεζικων spyware, αυτά είναι πταίσματα! 😛 οταν λες κινεζικα εννοεις οτι τα iphone εχουν spyware?
panosveto12 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Τι να το κανεις το service αφου δεν χαλανε ποτε τα Apple προιοντα .
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Balantakos είπε γελαει ο κοσμος Καλο ειναι αυτο! Ο κόσμος το εχει ανάγκη το γέλιο!🤣
manolis940 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, billdanos είπε Και πολύ καλά κάνει. Όταν δίνεις τόσα χρήματα για να το αποκτήσεις, προφανώς και θα το πας σε επίσημο service αν συμβεί κάτι (ακόμη κι αν είσαι εκτός εγγύησης). Δεν ρισκάρεις με το service της γειτονιάς σου για τέτοιες συσκευές! 2 ώρες πριν, billdanos είπε Και στην εταιρεία μας και στο γραφειο μας... Τρελή αξιοπιστία. Μας τρολλαρετε και καθόμαστε να συζητήσουμε σοβαρά... (για hackidos) Όσον αφορά το service της apple, 1) σταματάει να το παρέχει μετά από ένα χρονικό διάστημα 2) Δεν υπάρχουν service και αν υπάρχουν δεν έχουν όλες τις πιστοποιήσεις !!! Όταν δίνω τόσα λεφτά θέλω να έχω και την δυνατότητα της επιλογής. Αν μου χαλάσει ένα μηχάνημα και δεν μπορώ με τόσα λεφτά να έχω άμεσα άλλο καλύτερα hackidos. Η ακόμη καλύτερα τίποτα απ τα δύο
koufs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, billdanos είπε Που να δεις και τα από πίσω που με ψάχνουν μετά στο fb με τα γυναικεία τους profiles (τα καλλιτεχνικά) και αρχίζουν τις απειλές κλπ. Κανονική μαφία με χαρτί γιατρού! 😛 θα ήταν απαράδεκτο ποστ ακόμη και από απλό μέλος, πόσο μάλλον από συντονιστή, όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα, αρχίζουν τα ψευτο-υπονοούμενα, που χαρακτηρίζουν όλους όσους έχουν αντίθετη άποψη - αυτό δείχνει και το ποιος έχει δίκιο σε αυτήν τη συζήτηση και ποιος είναι ο οπαδός που υποστηρίζει την εταιρεία σαν μου(ν)τζαχεντίν - δεν έχει νόημα η συζήτηση άλλο ή μάλλον η συμμετοχή εδώ Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από koufs 5 7
fytotech Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Η πρώτη αντίδραση για την B & O ........ "overpriced" Πάντως μια και αν.εφερες τον όρο... Audiophile και VFM δεν είναι συνώνυμα..... Ποτέ δεν ήταν Audiophile και B&O δεν πάνε μαζί. Όπως πολύ εύστοχα γράφουν στο link που έβαλα πιο πάνω. "Είναι πολύ καλά ηχεία για κάποιον απλό χρήστη που θέλει το κάτι παραπάνω αλλά όχι για εμάς τους nerds του ήχου.". 1
aneurysm Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Η πρώτη αντίδραση για την B & O ........ "overpriced" Πάντως μια και αν.εφερες τον όρο... Audiophile και VFM δεν είναι συνώνυμα..... Ποτέ δεν ήταν Οντως. Για παραδειγμα τα δικά μας τα Audio Spectrum ήταν κλάσεις ανωτερα και σε πολύ καλύτερη τιμή από τα Β & Ο, τα οποία ειναι μετριότατα ηχεία, και όμως οι αδαείς τα σνομπαραν. 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Άντε καλε! Σε σχέση με το άρμεγμα της google και των κινεζικων spyware, αυτά είναι πταίσματα! 😛 Ενώ η Απλ με το σταυρό στο χέρι τα κραταει σε υπερασφαλείς καταπακτες με triple DES. Μαζευτείτε λίγο, περνιέστε και για γνώστες... 4
Istros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 37 λεπτά πριν, Hetfield είπε Απο τα πιο ομορφα και τα πιο αποδοτικα μηχανηματα στην κατηγορια του ειναι τα imac και τα macbook pro (με το αναλογο κοστος φυσικα). Αποδοτικό MacBook pro?δεν φαντάζομαι να εννοείς αυτό με το throttling που έριχνε την απόδοση σε επίπεδα tablet για να μη ζεσταινεται?στα 3500€? 3
georgepppo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, azuli είπε μα ΠΟΣΟ αλλο θα αρμεξει αυτη η εταιρια??! dongles? = αρμεγμα quick charger? = αρμεγμα service? = αρμεγμα iTunes? = αρμεγμα Αναβαθμιση? = αρμεγμα εγγυηση? = αρμεγμα επισκευη λογω δικου τους λαθους? = αρμεγμα Εχει φτασει στο γονατο το μπαμπαλο! όσο κάποιοι πάνε και τα σκάνε χωρίς λόγο για κινητό των 1000 ευρώ και για pc των 2 χιλιάδων με h/w του 600άρικου τι θες να κάνει να μην φάει περισσότερα εσύ αν έβρισκες τόσους αφελείς δεν θα τους τα έτρωγες. 2
manolis940 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, koufs είπε θα ήταν απαράδεκτο ποστ ακόμη και από απλό μέλος, πόσο μάλλον από συντονιστή, όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα, αρχίζουν τα ψευτο-υπονοούμενα, που χαρακτηρίζουν όλους όσους έχουν αντίθετη άποψη - αυτό δείχνει και το ποιος έχει δίκιο σε αυτήν τη συζήτηση και ποιος είναι ο οπαδός που υποστηρίζει την εταιρεία σαν μου(ν)τζαχεντίν - δεν έχει νόημα η συζήτηση άλλο ή μάλλον η συμμετοχή εδώ Μπορεί να έχει αγοράσει μετοχές .... Αμέσως να τον κρίνουμε ..... 4 λεπτά πριν, panosveto12 είπε Τι να το κανεις το service αφου δεν χαλανε ποτε τα Apple προιοντα . Αν δεν ειρωνεύεσαι μπορώ να σου δείξω μερικά χαλασμένα προϊόντα και κατασκευαστικά λάθη για να πέσεις απ το ροζ συννεφάκι σου
Hetfield Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 35 minutes ago, Istros said: Έβγαλες και το συμπέρασμα ότι δεν έχω λεφτά να αγοράσω ένα προϊόν της apple.τι νομίζετε ότι αγοραζετε κανένα οικόπεδο η βίλα στην εκαλη?Μια συσκευή αγοράζετε υπερκοστολογημενη.Την έχετε ψωνίσει κανονικά!γελανε και οι πέτρες μ αυτά που λέτε. Φυσικα και δεν αγοραζουμε βιλα στην Εκαλη. Για εμας τους fanboys της Apple, το macbook pro ειναι σαν τις τσιχλες. ΥΓ: Δεν ξερω αν γελανε κι οι πετρες - εγω πετρα δεν ειμαι παρολα αυτα το απολαμβανω το τρολαρισμα. Απανταχου haters και φτωχομπινεδες, συνεχιστε σας παρακαλω 😂 10 minutes ago, Istros said: Αποδοτικό MacBook pro?δεν φαντάζομαι να εννοείς αυτό με το throttling που έριχνε την απόδοση σε επίπεδα tablet για να μη ζεσταινεται?στα 3500€? Στο μεγεθος του και το portability factor παιζει μπαλα μονο του. Εκτος κι αν βρηκες αλλο λαπτοπ στο ιδιο μεγεθος με περισσοτερη ισχυ και δεν το πηραμε χαμπαρι. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από Hetfield 1
azuli Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 3 minutes ago, georgepppo said: όσο κάποιοι πάνε και τα σκάνε χωρίς λόγο για κινητό των 1000 ευρώ και για pc των 2 χιλιάδων με h/w του 600άρικου τι θες να κάνει να μην φάει περισσότερα εσύ αν έβρισκες τόσους αφελείς δεν θα τους τα έτρωγες. Oχι γιατι εχω ηθικη. Γι'αυτο και δεν θα δωσω ποτε ουτε ευρω σε μια εταιρια με τετοια νοοτροπια προς τους πελατες της. Προσεξε,δεν ειναι ανηθικη με αυτους που δεν ειναι πελατες της.Δεν ειναι με τους haters.Δεν ειναι με τους τρολς.Ειναι ανηθικη με τους ιδιους τους πελατες της. Και ανηθικοτητα και θρασος! Εγω παντως τους ανηθικους και τους θρασεις ανθρωπους τους στριβω με ελαφρα. 2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα