palawiaris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Αθάνατο ελληνικό δημόσιο. Κι όμως έτσι με τον ίδιο τρόπο βρήκα λύση σε πρόβλημά μου. Είχα κάνει αίτηση στην Γερμανία να ενοποιηθούν τα Ελληνικά με τα Γερμανικά ένσημα.Τους έστειλα τα γνήσια και χάθηκαν τα ίχνη για χρόνια. Τι τηλέφωνα στην Αθήνα,τι παράπονα κάθε χρόνο σε υποκατάστημα ΙΚΑ, τίποτα. Ένας φίλος μου με είπε αυτόν το τρόπο,με e-mail και όντως έπιασε. Σε ένα τρίμηνο τα βρήκαν, στείλανε ήδη τα χαρτιά στην Γερμανία,και η υπόθεση έκλεισε. Σύμπτωση;Δεν ξέρω.
gas7777 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δε ξέρω για εσάς, στη δική μου περίπτωση όμως είχαμε και τιμωρία. Κάποτε εργάστηκα καλοκαίρι σε δημόσια κατασκήνωση . Πληρώθηκα κανονικά αλλά, δεν είχα καρτέλα ενσημων (ήμουν ούτε 17) Αρκετα χρόνια αργότερα αναζήτησα τα ένσημα μέσω του ΙΚΑ. 6 χρόνια μετά δέχθηκα τλφ που έλεγε ότι όντως εργάστηκα τότε εκεί αλλά κάποιος είχε κάνει απάτη και κόλλαγε τα ένσημα σε άλλα ονόματα. Εγινε Εδε και το θέμα τακτοποιηθηκε ενώ ο τότε υπεύθυνος (μόνιμος) τέθηκε σε αργία διότι αποδείχθηκε ότι το είχε κάνει σε όλους. Τύχη; Η απλά βρέθηκα σε υπαλλήλους που είχαν διάθεση να ψάξουν. 1 1
papoys1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 32 λεπτά πριν, gas7777 είπε Τύχη; Η απλά βρέθηκα σε υπαλλήλους που είχαν διάθεση να ψάξουν. Εντάξει μην τα ισοπεδώνουμε και όλα.Απλά υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις που δεν υπάρχει πεπατημένη,κανένας δεν θέλει να πάρει ευθύνη και έτσι το θέμα γίνεται μπαλάκι από τον ένα στο άλλο. Στη δική σας περίπτωση δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο από αυτόν που πήρε το αίτημα.Αν δεν έκανε αυτό που έκανε θα έμπλεκε και αυτός.
chill Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ χτες με νόμο εκτυπωμένο από ιατρό ελεγκτή, νόμο που ορίζει πως μετά από νοσηλεία σε νοσοκομείο μπορείς για διάστημα ενός μηνός να δεχθείς άδεια από την εργασία σου χωρίς να περάσεις από επιτροπή έλαβα την απάντηση : ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΜΆΘΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΊΑ ΜΟΥ, 35 ΧΡΌΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΤΕΛΟΣ. Επειδή τα πρωινά stedon τα χω κόψει για να μην καταντήσω junkie - τα πίνω στα πλαίσια ηρεμίας μιας κ αντιμετώπισα σοβαρό θέμα υγείας πρόσφατα και είμαι στην τσίτα - ήμουν στο τσακ να με ακούγατε στα δελτία ειδήσεων. Γι'αυτό σε κάθε συναλλαγή μου με το μπουρδέλο αγγαρευω κ άλλον συγγενή ή φίλο να με συνοδέψει για να με "κρατάει" γιατί σε βγάζουν και οι άχρηστοι σφραγιδοπατητες και το ίδιο το σύστημα εκτός εαυτού. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από chill 1
papoys1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μάλλον δικαιούσαι τουλάχιστον ένα μήνα άδεια την οποία κάποιος πρέπει να υπογράψει και αρμόδια είναι η Επιτροπή.
suedehead7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 17 ώρες πριν, idomeneas7 είπε αποφάσισα να στείλω mail στον Δήμο Αθηναίων, Είχες μάθει από κάπου (π.χ ιστοσελίδα του δήμου Αθηναίων) ότι ο δήμος και δή το συγκεκριμένο τμήμα είναι το αρμόδιο για το θέμα που ενδιαφερόσουν? Γιατί έστειλες στο συγκεκριμένο τμήμα mail και δεν πήρες κάποιο τηλέφωνο πριν? Θα μπορούσες να αποφύγεις όλη αυτή τη χρονοτριβή.
talibanakos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, gas7777 είπε Εγινε Εδε και το θέμα τακτοποιηθηκε ενώ ο τότε υπεύθυνος (μόνιμος) τέθηκε σε αργία διότι αποδείχθηκε ότι το είχε κάνει σε όλους. Ποσο πρεπει να γ@μ@ει,να σου ερχεται το πακετο 6 χρονια μετα εκει που νομιζεις οτι την εχεις σκαπουλαρει επειδη εισαι γατος..
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Έχω κάνει αίτημα από πέρσι το Γενάρη με αριθμό πρωτοκόλλου προς την πρόνοια για μία απορία που έχω για το ΚΕΑ και ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση Αυτό τίποτε άλλο
chill Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Μάλλον δικαιούσαι τουλάχιστον ένα μήνα άδεια την οποία κάποιος πρέπει να υπογράψει και αρμόδια είναι η Επιτροπή. Φίλε παππού, ο ελεγκτής ΕΟΠΥΥ του δημοσίου νοσοκομείου ούτε με ήξερε ούτε μου έκανε χάρη. Επειδή ανήκει στην μειοψηφία που κάνουν σωστά τη δουλειά τους είχε πακο με φωτοτυπίες με τον συγκεκριμένο νόμο /οδηγία / ότι είναι anyway κ τον έδινε στους ασθενείς για να μην ταλαιπωριουνται άδικα από την άγνοια μερικών όπως είπε χαρακτηριστικά. Δεν έχω θέμα να περάσω επιτροπή απλά για το γαμωτο αναφέρω τα άνωθεν. Είμαι αρκετά ταλαιπωρημενος σωματικά μετά από βαριά νοσηλεία, 30 ημέρες χωρίς νερο/ φαΐ και μείον 15kg - τα ανακτω ευτυχώς σταδιακά - και κυρίως εξαιρετικά εύθραυστος ψυχολογικά - κατά δήλωσή ψυχιάτρου- με αποτέλεσμα ακόμα κ στην κατάσταση μου να μην αργώ να αρπαχτώ. Εξου και τα stedon....τα οποία μάλλον θα πρέπει σε συνεννόηση με τον θεράποντα να αυξήσω . Για να "γελάσουμε" λίγο στο νοσοκομείο όπου μου έδιναν μεγάλες δόσεις από συγκεκριμένο φάρμακο για τα νεύρα γιατί ήμουν σε διαρκή υπερένταση κ είχα φτάσει αϋπνος 11 συνεχείς ημέρες έβλεπα.... δράκους. Νομίζω ήταν το βαρύ stedon μπορεί να κάνω κ λάθος. Αλλά σοβαρά έβλεπα από την μία όρους, παρεντερικες, αντιβιωσεις και από την άλλη τις φολιδες των κτηνων
project.breeze Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Όλοι έχουμε μπλεχτεί αρκετές φορές στα γρανάζια της γραφειοκρατίας του δημοσίου. Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο είμαστε και λίγο άδικοι γιατί πάντα θυμόμαστε έντονα τις φορές που δεν έγινε η δουλειά μας και όχι τις φορές που έγινε, έτσι λειτουργεί το ανθρώπινο μυαλό. Το δημόσιο λειτουργεί όπως λειτουργούν και οι πολυεθνικές και όποιος έχει δουλέψει σε πολυεθνική καταλαβαίνει τί εννοώ. Σε μία μικρή εταιρεία ο άχρηστος φαίνεται, ενώ σε έναν κολοσσό χάνεται. Αυτό συμβαίνει και στο δημόσιο, με την μόνη διαφορά ότι αν στην πολυεθνική σε πάρουν χαμπάρι θα πάρεις πόδι ενώ στο δημόσιο ούτε καν. Αυτό που πρέπει να καταλάβετε όμως είναι πως για να λειτουργήσει ένας τέτοιος μηχανισμός πρέπει αναγκαστικά να υπάρχουν στεγανά. Μπορεί εσύ να πιστεύεις ότι αυτός που το προώθησε στον επόμενο είναι ευθυνόφοβος αλλά δεν είναι έτσι απαραίτητα, δεν έχει αρμοδιότητα και δικαίωμα οποιοσδήποτε να λύσει οποιοδήποτε θέμα. Υπάρχουν τμήματα που περιλαμβάνουν μεγάλα εύρη αρμοδιοτήτων τα οποία μοιράζονται είτε σε υποτμήματα είτε ατομικά σε κάποιον υπάλληλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα