Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω μερικα πραγματα γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη απο το site!

Θελω να κανω εγγραφη στον ΟΑΕΔ (ναι,θα ειναι η πρωτη φορα  που θα παρω επιδομα).

1)Εχω διαβασει πως στο διαστημα των 14 μηνων μπορεις να παρεις επιδομα απο τα τελευταια σου ενσημα,οταν περασει αυτο το διαστημα τι υσχυει?

2)Μετα απο ποσα ενσημα δικαιουμαι επιδομα?

3)Πως ξερω ποιο επιδομα δικαιουμαι?Εχω δει αλλαζουν συννεχεια....υπαρχουν πολλα.

4)Αντε και εκανα την εγγραφη.Σε ποσο διαστημα θα επιδοτηθω?Ποσα επιδοματα μπορω να παρω?Ενα?Η ειναι καθε μηνα?

Δημοσ.

Πρωτον, για να ολοκληρωθει η εγγραφη πρεπει να κανεις το ΑΣΔ με συμβουλο εργασιας.

3 & 4) Μπορεις να παρεις οσα και οποια απο τα επιδοματα του ΟΑΕΔ δικαιουσαι και σου εγκρινουν, αρκει φυσικα καποιο απο αυτα να μην εχει ως τον ορο "να μην επιδοτησε ηδη". Για να δεις ποια δικαιουσαι πολυ απλα διαβαζεις τις προυποθεσεις καθε επιδοματος και βλεπεις ποια δικαιουσαι.

1) Δεν ξερω ποιο ειναι το διαστημα για το οποιο, μετα την απολυση ή την ληξη της συμβασης, εχεις δικαιωμα να αιτηθεις επιδομα ανεργιας. Μου φαινεται λιγο περιεργο να ειναι 14 μηνες αλλα δεν ξερω. Μετα το χρονικο περιθωριο που δινεται για να γινει η αιτηση, πολυ απλα δεν θα εγριθει το αιτημα σου.

2) Αναλογα το επιδομα, καθε επιδομα εχει τις δικες του προυποθεσεις.

Δημοσ.

Α ωραια!
Οποτε εγω δεν χρειαζεται να κανω κατι μετα την ολοκληρωση της εγγραφης μου,σωστα?

Οτι ειναι να εγκριθει θα γινει απο τους "αρμοδιους"?

Και πως μπορω να ενημερωνομαι για την εξελιξη καποιου επιδοματος?

Δημοσ.

Ειπα οτι πρεπει να γινεται αιτηση για καθε επιδομα, δεν γινεται τιποτα αυτοματα. Οσον αφορα το αποτελεσμα της καθε αιτησης σου μπορεις να το βλεπεις στο συστημα του ΟΑΕΔ (θα σου δωσουν κωδικους για να κανεις λογαριασμο).

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...