opcorsa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερες Φτιαχνω ενα σετακι με καμερες και καταγραφικο, και προφανως πρεπει να προβαλω καπου το βιντεο που αποθηκευει το καταγραφικο.. για να μην ψαχνω οθονες, σκεφτηκα να χρησιμοποιησω μια παλια-αλλα καλη ψηφιακη κορνιζα που εχω και σκονιζεται.. το εχει επιχειρησει καποιος? πχ να κανει οθονη "υπολογιστη" , γενικοτερα να προβαλει κατι στην ψηφιακη κορνιζα εκτος φωτο και βιντεο απο καρτα μνημης που προοριζεται? το καταγραφικο εχει εξοδο usb-hdmi ενω η ψηφιακη κορνιζα εχει εισοδο usb mini και usb male καμια ιδεα? ευχαριστω! στο ιντερνετ δεν βρηκα κατι definite, και η κορνιζα μου ειναι αυτη https://www.amazon.com/Kodak-Easyshare-M1020-10-Inch-Digital/dp/B0016NN1ZQ 1
mp123 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατί δεν πήρες κάμερα ασύρματη να βλέπεις απευθείας στο κινητό σου μέσω ίντερνετ η WiFi να το αποθηκεύεις εκεί η ' άμα θέλεις να αποθηκευεις σε SD memory card επανω στην καμερα ;εγώ αυτό έκανα με 49 ευρώ και παρακολουθώ το σπίτι μέσα συν ότι καταγραφεί οπότε θέλω συν ότι έχει αισθητηρα κινησης και οταν λείπουμε εκτός τον συναγερμό άμα γίνει κάτι βαράει σηρηνα συν ότι ειδοποιεί στο κινητό. Τι μπλέκεις τώρα με την οθόνη; Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από mp123
opcorsa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, mp123 είπε Γιατί δεν πήρες κάμερα ασύρματη να βλέπεις απευθείας στο κινητό σου μέσω ίντερνετ η WiFi να το αποθηκεύεις εκεί η ' άμα θέλεις να αποθηκευεις σε SD memory card επανω στην καμερα ;εγώ αυτό έκανα με 49 ευρώ και παρακολουθώ το σπίτι μέσα συν ότι καταγραφεί οπότε θέλω συν ότι έχει αισθητηρα κινησης και οταν λείπουμε εκτός τον συναγερμό άμα γίνει κάτι βαράει σηρηνα συν ότι ειδοποιεί στο κινητό. Τι μπλέκεις τώρα με την οθόνη; η εταιρια που πηρα τις καμερες/καταγραφικο εχει εφαρμογη που βλεπεις στο κινητο, απλα καποτε θα χρειαστει να δεις και απο το nvr μερικα πραγματα ή καποιο συμβαν πχ, οποτε ηθελα καλου κακου να εχω συνδεδεμενη και οθονη στο καταγραφικο ολες τις στιγμες...και επειδη την εχω και καθεται, για να μην την πεταξω ειπα να δω αν υπαρχει πατεντα..
mp123 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Πες έτσι να καταλάβουμε. Το σύστημα που πηρες δεν πήρες μαζί και την οθόνη; πως θα βλέπεις τι γίνετε;
opcorsa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, mp123 είπε Πες έτσι να καταλάβουμε. Το σύστημα που πηρες δεν πήρες μαζί και την οθόνη; πως θα βλέπεις τι γίνετε; αυτο λεω, να βαλω την ψηφιακη κορνιζα για να μην τρεχω να αγοραζω τηλεοραση κλπ
mp123 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το κατάλαβα αυτό. Όπως και να έχει πρέπει να έχεις και οθόνη στο σύστημα. Η θα πάρεις την οθόνη του από την εταιρία που πηρες το σύστημα η θα κανεις πειραματα με τα κατάλληλα καλώδια(πόσο θα κάνουν από hdmi σε usb) Εγω θα έπαιρνα την οθόνη που προτεινει ο κατασκευαστής να έχω ολοκληρωμένο το σύστημα. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από mp123
opcorsa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 27 λεπτά πριν, mp123 είπε Το κατάλαβα αυτό. Όπως και να έχει πρέπει να έχεις και οθόνη στο σύστημα. Η θα πάρεις την οθόνη του από την εταιρία που πηρες το σύστημα η θα κανεις πειραματα με τα κατάλληλα καλώδια(πόσο θα κάνουν από hdmi σε usb) Εγω θα έπαιρνα την οθόνη που προτεινει ο κατασκευαστής να έχω ολοκληρωμένο το σύστημα. δεν προτεινει κατι, οποιαδηποτε οθονη με vga/hdmi υποδοχη θα κανει..απλα δεν θα ηθελα να δωσω κι αλλα αχρηστα χρηματα το πολυ πολυ να πειραματιστω με τα καλωδια, στην χειροτερη θα μου περισσεψουν τα καλωδια που θα κανουν 2-3 ευρω.. χαχα
opcorsa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 42 λεπτά πριν, mp123 είπε Καλού κακού ψάχνε σκρουτζ για καμιά tv. ελπιζω να παιζει με Hdmi στο λαπτοπ τουλαχιστον χαχα
Dark_son20 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 το hdmi των laptop είναι out όχι in δεν μπορεί να σου δείξει
mp123 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, opcorsa είπε ελπιζω να παιζει με Hdmi στο λαπτοπ τουλαχιστον χαχα Αμα δεν παίξει πάρε την tv του σπιτιού. 9 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε το hdmi των laptop είναι out όχι in δεν μπορεί να σου δείξει Ωραίος. Ετοιμάσου κορσα να ξηλώθεις για οθόνη. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από mp123
opcorsa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, mp123 είπε Αμα δεν παίξει πάρε την tv του σπιτιού. Ωραίος. Ετοιμάσου κορσα να ξηλώθεις για οθόνη. γιατι να μην παιξει λες? καλα σιγα λεφτα its not a problem απλα θελω να τα γλυτωσω... υποθετω και με 50 ευρω βρισκεις οθονιτσα 1
mp123 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, opcorsa είπε γιατι να μην παιξει λες? καλα σιγα λεφτα its not a problem απλα θελω να τα γλυτωσω... υποθετω και με 50 ευρω βρισκεις οθονιτσα Άνετα με το πολυ 50ρικο είσαι οκ. 1
defacer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, opcorsa said: γιατι να μην παιξει λες? Μιλάς σαν να είναι το νορμάλ όταν βάλεις ένα βύσμα σε μια υποδοχή που ταιριάζει, ως δια μαγείας να γίνονται πράγματα. Δεν έχει πολύ νόημα να μπούμε σε τεχνικές λεπτομέρειες, νομίζω αν δοκιμάσεις να συνδέσεις ένα usb mouse στο κινητό σου θα καταλάβεις τι θέλω να πω. 1
dpolal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, opcorsa είπε καλα σιγα λεφτα its not a problem απλα θελω να τα γλυτωσω... υποθετω και με 50 ευρω βρισκεις οθονιτσα http://www.cosmodata.gr/product/14267/monitor-17-hp-l1750-bl-sl-me-analisi-1280-x-1024 Kαι με τα μισά βρίσκεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα