adi32 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε Εκτος κι αν εισαι επαγγελματιας και θελεις το κινητό σου εργαλειο και οχι TV/Game. Οπου παιζει να εχεις μαζι σου και tablet ή και laptop και να θελεις το κινητο να χωραει στις τσεπες σου και να μην σκεφτεσαι να το βγαλεις οταν καθεσαι. Ναι αυτό που είπα κλήσεις κάνα email... Για μένα πάνω από 5.5"με bezels είναι άβολο και κάτω από 5 επίσης άβολο για browsing κλπ
SeNNinhA Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, adi32 είπε Ναι αυτό που είπα κλήσεις κάνα email... Για μένα πάνω από 5.5"με bezels είναι άβολο και κάτω από 5 επίσης άβολο για browsing κλπ Μια χαρα browsing κανω ακομη. Εκτος κι αν ειστε παπουδες... 1
stafaf Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Το τί γράφεται εδώ μέσα από άσχετους είναι μια καθημερινότητα πια. Ο άλλος δεν έχει δει Se από χιλιόμετρο και γράφει ο,τι του κατέβει. Τεσπα. Se έχω και εγώ. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Αν θέλεις να κανείς την μετάβαση σε Android δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο τηλέφωνο από το πόκο. Άριστη τιμή, τούμπανο και η Xiaomi είναι εγγύηση. 2 1
karaLRS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δεν μπορώ να φανταστώ κινητό με 1.2mp camera να πλησιάσει έστω και λίγο κινητό του 2018 με σοβαρό επεξεργαστή, f2 και dual Pixel. Ok καλό κινητό για 1-2 χρόνια όμως δεν υπάρχει περίπτωση να ανταποκριθεί απέναντι σε mid+ range κινητών μετά από δύο χρόνια 1
stafaf Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, karaLRS είπε Δεν μπορώ να φανταστώ κινητό με 1.2mp camera να πλησιάσει έστω και λίγο κινητό του 2018 με σοβαρό επεξεργαστή, f2 και dual Pixel. Ok καλό κινητό για 1-2 χρόνια όμως δεν υπάρχει περίπτωση να ανταποκριθεί απέναντι σε mid+ range κινητών μετά από δύο χρόνια 10 λεπτά πριν, karaLRS είπε Δεν μπορώ να φανταστώ κινητό με 1.2mp camera να πλησιάσει έστω και λίγο κινητό του 2018 με σοβαρό επεξεργαστή, f2 και dual Pixel. Ok καλό κινητό για 1-2 χρόνια όμως δεν υπάρχει περίπτωση να ανταποκριθεί απέναντι σε mid+ range κινητών μετά από δύο χρόνια Μα δε συγκινούμε το Se με το poco. Αυτό κατάλαβες εσυ από το ερώτημα του παιδιού; Αν αντέχει το Android, δεν υπάρχει καλύτερο κινητό από το πόκο αυτή τη στιγμή.
ziaba Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το se είναι για όποιον θέλει ένα γρήγορο μικρό κινητό τηλέφωνο για email, messenger, λίγο browning, SMS, κλήσεις δηλ απλή χρήση ... Το poco είναι άλλη φάση σχεδόν τάμπλετ αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος βουρ δεν θα το μετανιώσεις Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από ziaba 2
vargas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, stafaf είπε [troll mode on] Καλό το πόκο. Η μόνη υποχώρηση που πρέπει να κανείς είναι όταν σε ρωτάνε τί τηλέφωνο είναι αυτό, στη φάση που θα λες «πόκο» εσυ θα κανείς ένα «γκούχου» σαν να έχεις βήχα ξερω’γω. Σε στυλ «γκουχου-φόν». [troll mode off] Μπορείς να πεις απλά poco f1 αν κ δεν είναι το θέμα η ονομασία του τηλεφωνού αλλά τι πραγματικά κάνει . Κ επειδή μετά το se πέρασαν στα χέρια μου αλλα 5 τηλέφωνα (6s note 4 sg redmi note 4 mi 6 mi a2 κ τώρα το poco f1 ) μπορώ να πω με σιγουριά ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι άριστο vfm .Δεν έχει γυαλί η πλάτη του αλλά πολυκαρμπονικό το οποιο σίγουρα αν πέσει κάτω δεν γίνεται θρυψαλα όπως το γυαλί . Το ότι είναι εξαιρετικά συμπαγές σαν τηλέφωνο δεν το συζητάω Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από vargas
κουξκουκ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Έχει τριγμούς όταν το πιέζεις και εγώ πλαστικό κινητό έχω αλλά με γιαλί πίσω και το είχα ξεχάσει ότι είχαμε τέτοια θέματα παλιά, όποιο τσακάλι το έχει η το πάρει θα το ευχαριστούσα αν με βοηθούσε
cabdik Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δεν καταλαβαινω γιατι συγκρινετε ασχετα πραγματα μεταξυ τους...!!! το SE ειναι ΤΗΛΕΦΩΝΟ που κανει και τις υπολοιπες λειτουργιες, δλδ Internet, mails, κλπ, ενω..... το POCO ειναι ενα τουμπανο ANDROID TABLET, σε μικροτερο μεγεθος, με λειτουργιες THΛΕΦΩΝΟΥ...!! Αναλογως, λοιπον, τι θελει ο καθενας, παιρνει και το αναλογο...! παντως απο την μια δυσκολα θα βρεις Android Smartphone στο μεγεθος του SE και με τετοια υποστηριξη ....!! απο την αλλη δεν προκειται να βρεις Iphone, που να κανεις ο,τι κανεις με το POCO, σε τετοια τιμη....!!! 3
stafaf Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, cabdik είπε Δεν καταλαβαινω γιατι συγκρινετε ασχετα πραγματα μεταξυ τους...!!! Διαβαζετε τί γράφετε εδώ ορισμένοι; Είναι κάτι που κανείς με το ένα τηλέφωνο που δεν μπορείς με το άλλο; Τι κατηγοριοποιήσεις της πλάκας είναι αυτές;
vargas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε Έχει τριγμούς όταν το πιέζεις και εγώ πλαστικό κινητό έχω αλλά με γιαλί πίσω και το είχα ξεχάσει ότι είχαμε τέτοια θέματα παλιά, όποιο τσακάλι το έχει η το πάρει θα το ευχαριστούσα αν με βοηθούσε Τριγμούς το poco δεν έχει από αυτά που έχω δει εγώ τουλάχιστον. Για ποιο τηλέφωνο μιλάς εσύ φίλος
Radiatedsoul Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Mπορει καποιος να με διαφωτισει παρακαλω? Τι μπορεις να κανεις με το ποκο που δεν μπορεις με το iphone?
adi32 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Radiatedsoul είπε Mπορει καποιος να με διαφωτισει παρακαλω? Τι μπορεις να κανεις με το ποκο που δεν μπορεις με το iphone? πχ αυτο 1
adi32 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Radiatedsoul είπε Τι ειναι το acestream? Ενα link που πατωντας το παρακολουθεις live καναλια στο κινητο στο pc ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα