stelios18120 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Άμα έχει πρόβλημα η αντίσταση,βάλε καινούργιο θερμοσίφωνα δεν αξίζει να την αλλάξεις (λόγω κόστους εργασίας του μάστορα που θα σου πει) Άμα έχει πρόβλημα ο θερμοστάτης, εννοείται άλλαξε θερμοστάτη είναι φθηνή εργασία και ανταλλακτικο. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από stelios18120
CheOnWeb Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, stelios18120 said: Άμα έχει πρόβλημα η αντίσταση,βάλε καινούργιο θερμοσίφωνα δεν αξίζει να την αλλάξεις Εξαρτάται απ’ τον θερμοσίφωνα. Εμένα είναι ηλιακός, συνδεδεμένος με τον καυστήρα και φυσικά με ρεύμα, 160lt.Άλλαξα αντίσταση πέρσι. Δεν θυμάμαι νούμερα αλλά δεν συνέφερε για καινούργιο.
Zerg13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Εξαρτάται απ’ τον θερμοσίφωνα. Εμένα είναι ηλιακός, συνδεδεμένος με τον καυστήρα και φυσικά με ρεύμα, 160lt.Άλλαξα αντίσταση πέρσι. Δεν θυμάμαι νούμερα αλλά δεν συνέφερε για καινούργιο. Να παρεις καινουργιο ηλιακο;
stelios18120 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε Εξαρτάται απ’ τον θερμοσίφωνα. Εμένα είναι ηλιακός, συνδεδεμένος με τον καυστήρα και φυσικά με ρεύμα, 160lt.Άλλαξα αντίσταση πέρσι. Δεν θυμάμαι νούμερα αλλά δεν συνέφερε για καινούργιο. Φίλε μου για θερμοσίφωνα μιλάω Λες να λέω να πετάξει ηλιακό; Για ηλιακό θα του έλεγα σαφώς να αλλάξει αντίσταση όχι να τον πετάξει. Το μέλος λέει ότι έχει θέμα με το θερμοσίφωνα όχι με τον ηλιακό του Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από stelios18120 1
predator77 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 αναλογως ποσο χρονων ειναι ο θερμοσιφωνας.Αν ειναι πανω απο 7ετια που συνηθως εκει καπου αρχιζουν τα κολπα οι αντιστασεις δεν αξιζει για καινουρια αντισταση αλλαξε τον ολοκληρο αν ειναι λιγοτερο ισως κ να σε συμφερει να αλλαξεις μονο αντισταση 65-70 ευρω να υπολογιζεις τοποθετημενη με καινουριο θερμοστατη.
aGka8l Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε 20 ευρώ κάνει ο θερμοστάτης, αντίσταση μαζί με κόστος εργασίας 70-90 ευρώ. Πείρα κάπου στα 13€ 4kw από καυκα κ 9€ από συνοικιακό κατάστημα φλάντζα κ το ανοδιο .
dvlsakos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Ο ηλεκτρολόγος λογικά αύριο θα έρθει να το δει . το θέμα είναι ότι το άναψα σήμερα για δοκιμή και δεν έριχνε το ρελε . το άφησα για 1-2 λεπτά όχι πολύ αλλά δεν τον έριχνε με την μια όπως χθες. γίνετε ξαφνικά μόνο του να έφτιαξε ενώ έκανε βραχυκύκλωμα χθες? 🤨
stelios18120 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, dvlsakos είπε Ο ηλεκτρολόγος λογικά αύριο θα έρθει να το δει . το θέμα είναι ότι το άναψα σήμερα για δοκιμή και δεν έριχνε το ρελε . το άφησα για 1-2 λεπτά όχι πολύ αλλά δεν τον έριχνε με την μια όπως χθες. γίνετε ξαφνικά μόνο του να έφτιαξε ενώ έκανε βραχυκύκλωμα χθες? 🤨 100% θερμοστάτης Αν δεν είναι αυτό (μετά από αυτό που μου είπες) σκίζω το δίπλωμα μου και γίνομαι λουστρακος.
bapel Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, dvlsakos είπε Ο ηλεκτρολόγος λογικά αύριο θα έρθει να το δει . το θέμα είναι ότι το άναψα σήμερα για δοκιμή και δεν έριχνε το ρελε . το άφησα για 1-2 λεπτά όχι πολύ αλλά δεν τον έριχνε με την μια όπως χθες. γίνετε ξαφνικά μόνο του να έφτιαξε ενώ έκανε βραχυκύκλωμα χθες? 🤨 απλά θα είχε πιάσει υγρασία και τώρα στέγνωσε.ξαναδοκίμασε τον και αν δε ρίξει ρελέ είσαι οκ
aGka8l Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Το ότι δεν έπεσε το ρελέ δεν σημαίνει ότι ζέστανε και το νερό . Σίγουρα σου ζέστανε νερό ?
dvlsakos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ζεστανε το νερο κανονικα και δεν εχει πεσει ! τωρα τι ηταν αυτο ? 1 ώρα πριν, THESPYROS είπε Μηοωσ πατησεσ το test στο θερμοστατη? οχι τιποτα 2 ώρες πριν, stelios18120 είπε 100% θερμοστάτης Αν δεν είναι αυτό (μετά από αυτό που μου είπες) σκίζω το δίπλωμα μου και γίνομαι λουστρακος. θερμοστατης αν ηταν δεν θα το ζεσταινε το νερο σωστα ? 1 ώρα πριν, bapel είπε απλά θα είχε πιάσει υγρασία και τώρα στέγνωσε.ξαναδοκίμασε τον και αν δε ρίξει ρελέ είσαι οκ ετσι ξαφνικα υγρασια ? να εχει καμια διαρροη πουθενα και να ειχε στεγνωσει απο χθες το νερο? Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από dvlsakos
dvlsakos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Λοιπον Ανεβηκα στο παταρι για να δω για διαρροες δεν τρεχει κατι . 1
THESPYROS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Κλεισε τι διςκοπτη και σφηξε λιγο τσθ Τις βίδες Τις βίδες θα Θα σφίξεις Θα σφίξεις τις Του θερμοστάτη
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, aGka8l είπε Πείρα κάπου στα 13€ 4kw από καυκα κ 9€ από συνοικιακό κατάστημα φλάντζα κ το ανοδιο . Εγώ δύο φορές είχα καλέσει ηλεκτρολόγο για καμμένη αντίσταση και έδωσα 80 ευρώ περίπου. Άρα θα μου πήρε κανένα 60-65αρι για το κόστος της εργασίας και αυτό χωρίς απόδειξη.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα