vounisios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Βρε παιδια,λυστε μου μια απορια: Μου γραφει πριν λιγο μια φιλη μου το εξης: Πε ρα σα με ! ! ! Στο Voice ! ! ! Δεν εχω ιδεα....τι ειναι αυτο;;;καποιο παιγνιδι;;;μην πιαστω & αδιαβαστος..... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, vounisios είπε Βρε παιδια,λυστε μου μια απορια: Μου γραφει πριν λιγο μια φιλη μου το εξης: Πε ρα σα με ! ! ! Στο Voice ! ! ! Δεν εχω ιδεα....τι ειναι αυτο;;;καποιο παιγνιδι;;;μην πιαστω & αδιαβαστος..... ειναι σε κανα συγκροτημα η φιλη σου? νομιζω ειναι απο αυτα τα σοου που τραγουδανε. εχω κοψει τη τηλεοραση καμια 5ετια ομως, οποτε μη σε παρω στο λαιμο μου
vounisios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε ειναι σε κανα συγκροτημα η φιλη σου? νομιζω ειναι απο αυτα τα σοου που τραγουδανε. εχω κοψει τη τηλεοραση καμια 5ετια ομως, οποτε μη σε παρω στο λαιμο μου Απο οτι ειμαι σε θεση να γνωριζω,ειναι ερασιτεχνης τραγουδιστης ο γυιος της μανταμ...... 2 λεπτά πριν, kallair είπε 0/10 τι σημαινει αυτο ?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, vounisios είπε Απο οτι ειμαι σε θεση να γνωριζω,ειναι ερασιτεχνης τραγουδιστης ο γυιος της μανταμ...... επιτυχια = τα καταφεραμε αποτυχια = σκατα τα κανες ρε μαλακα φαση 🤣 Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
YourTrueLegend Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, vounisios said: Βρε παιδια,λυστε μου μια απορια: Μου γραφει πριν λιγο μια φιλη μου το εξης: Πε ρα σα με ! ! ! Στο Voice ! ! ! Δεν εχω ιδεα....τι ειναι αυτο;;;καποιο παιγνιδι;;;μην πιαστω & αδιαβαστος..... Ενα παιχνιδι στα καναλια οπου πανε και διαγωνιζονται στο τραγουδι, εχει απο κατω κατι παρατραγουδα τυπου Ψινακη κλπ ως κριτικη επιτροπη και γινεται χαβαλες για την ακροαματικοτητα. Βεβαια, μερικοι εκ των διαγωνιζομενων το παιρνουν τελειως σοβαρα, καθως 1-2 απο αυτους υπαρχει περιπτωση να κανουν καμια αρπαχτη αμα διακριθουν στο παιγνιο... ΥΓ. Δεν τρολλαρει ρέι ΥΓ2. Στο πολυ χοντρικο τα παραπανω γιατι τετοια σοου δεν εχω δει ποτε μου. Οτι εχω δει σε ποτ πουρι στο youtube που μαζευουν οσους ρεζιλευτηκαν ή τους ρεζιλεψε η επιτροπη. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από YourTrueLegend 1
vounisios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Α μαλιστα....καταλαβα....ουτε εγω παιδια...ποτε δεν βλεπω τετοιες βλακιες...σας ευχαριστω παρα πολυ...!
stelios18120 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Φίλη σου λες.... Και δεν σου είπε ότι θα πάει σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού στην τηλεόραση.... Οπότε δεν την λες και τόσο φιλη σου.... 😉
talibanakos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε επιτυχια = τα καταφεραμε αποτυχια = σκατα τα κανες ρε μαλακα φαση 🤣 1)Ο γιος μας 2) Ο γιος σου
kon1to Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 30 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Φίλη σου λες.... Και δεν σου είπε ότι θα πάει σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού στην τηλεόραση.... Οπότε δεν την λες και τόσο φιλη σου.... 😉 απο τα συμφραζόμενα προκύπτει οτι ο γιος της φιλης και οχι η ιδια, διαγωνίζεται!
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, vounisios είπε Μου γραφει πριν λιγο μια φιλη μου το εξης: Πες όνομα να δούμε τι ψάρια πιάνει... Αμα αξίζει το ινσό θα τη στηρίξει μέχρι τώρα βγάζαμε νικητή σαυράηβορ, ώρα να επεκταθούμε και στο Βόδις
Thaninho Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, YourTrueLegend είπε Ενα παιχνιδι στα καναλια οπου πανε και διαγωνιζονται στο τραγουδι, εχει απο κατω κατι παρατραγουδα τυπου Ψινακη κλπ ως κριτικη επιτροπη και γινεται χαβαλες για την ακροαματικοτητα. Βεβαια, μερικοι εκ των διαγωνιζομενων το παιρνουν τελειως σοβαρα, καθως 1-2 απο αυτους υπαρχει περιπτωση να κανουν καμια αρπαχτη αμα διακριθουν στο παιγνιο... ΥΓ. Δεν τρολλαρει ρέι ΥΓ2. Στο πολυ χοντρικο τα παραπανω γιατι τετοια σοου δεν εχω δει ποτε μου. Οτι εχω δει σε ποτ πουρι στο youtube που μαζευουν οσους ρεζιλευτηκαν ή τους ρεζιλεψε η επιτροπη. Τους δίκασες όλους. Μια χαρά κριτές έχουν συνήθως. Δήμος Αναστασιαδης, νινο , Τάμτα, Πετρέλης, λιανος, μαρτακης, Παπαδόπουλου, ναζης κλπ κλπ είναι στον χώρο και βιοπορίζονται από αυτόν( πολύ παραπάνω από το δικό μας εισόδημα που τους κρίνουμε κιόλας). Οικονομόπουλος και άργυρος είναι απ τα τοπ ονόματα της νύχτας. Ακόμα και ο μπαλαφας έχει βγει από το fame story. Δεν είναι δυνατών να βγουν όλα τα παιδιά πρψτα ονόματα αλλά υπάρχουν παρά πολλά εκει έξω που δουλεύουν. 1 1
momotis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Thaninho είπε Δήμος Αναστασιαδης, νινο , Τάμτα, Πετρέλης, λιανος, μαρτακης, Παπαδόπουλου, ναζης κλπ κλπ είναι στον χώρο και βιοπορίζονται από αυτόν Λαμπρά τα "ονόματα της νύχτας". Δεν θα αξίζαμε καλύτερα υποπροιόντα,απο αυτά. Υπάρχουν λοιπόν θεωρητικώς 2000 κομήτες,εν δυνάμει ωρολογιακές βόμβες,άνω των 500 μέτρων,που δύναται να μπουν σε τροχιά σύγκρουσης με τη γή στις προσεχείς δεκαετίες. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από momotis 3 1
Thaninho Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, momotis είπε Λαμπρά τα "ονόματα της νύχτας". Δεν θα αξίζαμε καλύτερα υποπροιόντα,απο αυτά. Υπάρχουν λοιπόν θεωρητικώς 2000 κομήτες,εν δυνάμει ωρολογιακές βόμβες,άνω των 500 μέτρων,που δύναται να μπουν σε τροχιά σύγκρουσης με τη γή στις προσεχείς δεκαετίες. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Εγώ απλώς ανέφερα κάποια ονόματα( σίγουρα υπάρχουν αλλά δέκα) που βγήκαν από ταλεντ σόου και δουλεύουν ακόμα. Τον σκοπό τους τον πέτυχαν τα παιδιά αυτά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις