Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να στείλω κάτι στην Αμερική. Υπολογίζω να είναι γύρω στα τρία κιλά. Τι διαφορά έχει το ταχυδρομείο Ελτα από τους κούριερ, αφού στο Ελτα (στη σελίδα υπολογισμού κόστους) γράφει 36€ για β προτεραιότητα και 40€ για α. Ενώ στην ups γράφει 180-200. Γιατί τόση διαφορά;

Επεξ/σία από katerina200
Δημοσ.

Το ταχ θα κανει 10 ημερες και ειναι φτηνο. Το κουριερ θα κανει το ιδιο αλλα ισως εχει εκτελωνισμο εκει αν ειναι αξιας που καθυστερει τα πραγματα.

Τα κουριερ συνηθως ειναι για μικρα αντικειμενα μεγαλης αξιας που ειναι επειγοντα...πχ ενα ανταλλακτικο για να δουλεψει μηχανημα εργοστασιου να βγαλει παραγωγη οπου το 10 ημερο !καθυστερησης ειναι απαγορευτικο.

Εγω στελνω με ελτα βιβλια ελληνικα σε αδελφο μου σε μικρη πολη αμερικης και σε 10 μερες ειναι εκει αεροπορικα β προτεραιοτητα, περιπου 45 ευρω τα 3500 γραμαρια...

επειδη δεν ειναι αναλογικα τα κοστη , κανουν σκαλοπατι, δες μηπως ειναι καλυτερα να στειλεις 2 πακεττα μικροτερα...αν γινεται.

Δημοσ.

Καλησπερα.. ΤΑ ΕΛΤΑ εκει οδευουν ειναι σιγουρο... Θα αλλαξουν πολλα.. Σε ολα... Και χρειαζεται νομιζω... 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 7/10/2018 στις 2:27 ΜΜ, takoulou είπε

Καλησπερα.. ΤΑ ΕΛΤΑ εκει οδευουν ειναι σιγουρο... Θα αλλαξουν πολλα.. Σε ολα... Και χρειαζεται νομιζω... 

Ναι αύξηση τιμών 400%. Να ζήσει ο ιδιώτης.

Επεξ/σία από christakos07

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...