Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , φετος ειμαι 3η λυκείου και δίνω πανελληνιες.Ο στόχος μου είναι αποκλειστικά η πληροφορική Θεσσαλονίκης.Το πρόβλημα είναι ότι τα μόρια είναι πολλά και αυξάνονται ετησίως.Εδω θέτω το εξής ερώτημα. Ο αδερφός μου σπουδάζει ήδη στο ΑΕΙ Θεσσαλονίκης και του χρόνου πέρνει πτυχίο.Ειναι εφικτό για μενα , αν δεν  καταφέρω να πιασω τα μόρια πληροφορικής Θεσσαλονίκης και περάσω πχ στη Κέρκυρα ή Λαμία που είναι κοντά στα 12χιλιαδες μόρια , να πάρω μεταγραφή λογο του αδερφού μου και να γραφτώ στο ΑΕΙ Θεσσαλονίκης ;

Δημοσ.

Αν ο αδερφος σου τελειωσει με το πτυχιο του τον Σεπτεμβριο (δηλαδη ορκιστει τον Οκτοβριο) τοτε ναι μπορεις να δοκιμασεις να παρεις μεταγραφη με αυτον τροπο, αν ο αδερφος εχει τελειωσει πριν τον Σεπτεμβριο τοτε δεν θα ειναι πλεον φοιτητης.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsioulak είπε

Αν ο αδερφος σου τελειωσει με το πτυχιο του τον Σεπτεμβριο (δηλαδη ορκιστει τον Οκτοβριο) τοτε ναι μπορεις να δοκιμασεις να παρεις μεταγραφη με αυτον τροπο, αν ο αδερφος εχει τελειωσει πριν τον Σεπτεμβριο τοτε δεν θα ειναι πλεον φοιτητης.

Και ειναι ασφαλες να το κανω αυτο; Εννοω οτι αν τυχει και περασω σε μια σχολη αλλης πολης και δεν καταφερω και παρω μεταγραφη τοτε αναγκαστικα θα πρεπει να γραφτω σε εκεινη την σχολη ή μπορω να την παραλειψω και να παω στην επομενη που περασα;

Δημοσ.

Μπορείς να δεις από τώρα πόσα μόρια συγκεντρώνεις (εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια). Νομίζω με 6 μόρια και πάνω δικαιούσαι μετεγγραφής. 

http://www.iefimerida.gr/news/400624/ypegrafi-i-ypoyrgiki-apofasi-gia-tis-meteggrafes-adelfon-ta-kritiria

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Newbie12 είπε

Και ειναι ασφαλες να το κανω αυτο; Εννοω οτι αν τυχει και περασω σε μια σχολη αλλης πολης και δεν καταφερω και παρω μεταγραφη τοτε αναγκαστικα θα πρεπει να γραφτω σε εκεινη την σχολη ή μπορω να την παραλειψω και να παω στην επομενη που περασα;

Οχι, δεν μπορεις να παραλειψεις μια επιλογη και να πας στην επομενη, αμα ηταν ετσι θα επρεπε να περασει κανας χρονος εως οτου οριστοκοποιηθουν οι εγγραφες.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...