Παναγιώτης Καρας Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ τον κόσμο του insomnia.gr. Σε 5οροφη πολυκατοικία, μένω στον πρώτο. Έσπασε ο σωλήνας του ηλιακού μου θερμοσίφωνα. Έκανε ζημιές σε διαμερίσματα του 5ου, 4ου, 3ου, 2ου. Στο καταστατικό της πολυκατοικίας, δεν μπορώ να βρω κάτι. Ερωτήσεις : Είναι κοινόχρηστα έξοδα ή δικά μου; Αν είναι δικά μου, εκτός από τις γραμμές νερού, πρέπει να φτιάξω και τις ζημιές στα διαμερίσματα;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν ήδη υπάρχουν απαντήσεις σε άλλο άρθρο, παρακαλώ δώστε μου το link... Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από Παναγιώτης Καρας
Joshua21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δεν υπάρχει κάτι να δεις σε link, αν ο σωλήνας είναι δικός σου τότε εσύ πληρώνεις τις ζημιές στα διαμερίσματα.
kage Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Ο σωληνας ηταν εσωτερικος μεσα σε τοιχο δηλ? Εξωτερικος ?σε φωταγωγο?ολοι εχουν απο εναν σωληνα για καθε ηλιακο απο την αρχη της πολ.κιας?τι ζημιες εκαναν 200λιτρα νερο?
papoys1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δύσκολο ερώτημα. Με μία πρώτη σκέψη η ευθύνη είναι δική σου αλλά αν οι ζημιές στα διαμερίσματα είναι αρκετά μεγάλες και επειδή μπορεί να μπλέξεις με κάποιον με αγωγές κ.λ.π. καλά είναι να ρωτήσεις κάποιον δικηγόρο που να έχει σχέση με αστικό δίκαιο.
stelios18120 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εφοσον η γραμμή του ηλιακού που έσπασε είναι δική σου, δικές σου και οι ζημιές. Τώρα μικρές η μεγαλες,μπορείς να τα βρεις με τους ιδιοκτήτες και από εκεί και πέρα να τους φτιάξεις με δικά σου λεφτά ότι χάλασε,η να τα δώσουν εκείνοι και να τους τα δίνεις λίγα λίγα,βρείτε τα μεταξύ σας Τι ζημιές έγιναν δηλαδή; Πόσο καιρό έτρεχε το νερό και πρόλαβε και έκανε τόσο μεγάλες ζημιές; Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από stelios18120
Παναγιώτης Καρας Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Σας ευχαριστώ όλους... Επειδή λείπω στο εξωτερικό, θα μάθω λεπτομέρειες σε 2 μέρες. Αλλά κι εγώ αυτό πίστευα. Ότι όλα τα έξοδα είναι δικά μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις