papoys1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Ξεκινώντας ανάποδα, να σου πω ότι αν θεωρείς ότι κάνει 200€ ένα σφράγισμα, μάλλον ανακαλύψαμε γιατί βάζεις μόνος σου τα αλουμίνια σπίτι Για αλουμινά σε κόβω.
bilya Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Αριστείδη πολύ σωστά όσα λες αλλά μην το κάνουμε και εμείς όπως οι καρεκλοκένταυροι που παίρνουν τους παχυλούς μισθούς και τα μπόνους ζουν κλεισμένοι στο δικό τους περιβάλλον δεν ξέρουν τι γίνεται εκεί έξω,γιατί δεν έχουν βγει ποτέ από το προστατευμένο περιβάλλον τους και δίνουν οδηγίες μέσω τηλεφώνου;;;;. Το insomnia και τα φόρουμ γενικά είναι ένας μικρόκοσμος της κοινωνίας μας και όχι μόνο βολεμένοι.Στο δια ταύτα.Εάν ο TS δεν τρολάρει και ζει σε ένα αυθαίρετο δωμάτιο 14 τετραγωνικών του οποίου η ταράτσα έχει κάνει ρωγμή και μπάζει νερά να είσαι σίγουρος ότι δεν έχει άλλη επιλογή γιατί αν είχε δεν θα ζούσε εκεί,εκτός και του αρέσει να ζει επικίνδυνα. Πολύ σωστά του λένε κάποιοι πήγαινε σε ένα μηχανικό,αλλά αν είχε τη δυνατότητα δεν θα πήγαινε;;;; Ήταν ανάγκη να του το πούμε εμείς;;;; Η δεν θα έφτιαχνε σπίτι από την αρχή σωστό με άδεια κ.λ.π..Του ζητάμε φωτογραφία.Δεν σκέφτεσαι ότι μπορεί να ντρέπεται να δούμε που ζει και δεν ποστάρει;;;;;; Υπάρχουν τόσα και τόσα θέματα κατάλληλα να τρολάρουμε.Μπορεί να κάνω λάθος αλλά θεωρώ ότι το συγκεκριμένο δεν είναι ένα από αυτά.Αυτό πίστευα αυτό είπα. Edit.Όσο για το δόντι μας αρέσει δε μας αρέσει να ξέρεις ότι ζουν πολλοί εκεί έξω με παυσίπονα και με δόντια παρατημένα στο έλεος των τροφών γιατί δεν έχουν 200 ευρώ να κάνουν ένα σφράγισμα. Πρέπει κάποτε να σταματήσει αυτο το παιχνίδι το δεν εχω δεν κανω δεν ρανω για να βγάζει ο καθένας την ουρά του απ εξω. Σταματήστε να δείχνετε μονιμα με το δάχτυλο το κράτος λες κ ειναι κάτι ξένο κ αποδεχτείτε επιτέλους τις δικές σας ευθύνες απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Ο ts ασχετα που ζει δεν βάζει σε κίνδυνο μονο την δικιά του ακεραιότητα αλλα κ του υπόλοιπου συνόλου. Μην νομίζεις οτι ειναι απίθανο να πέσει όλο το δωμα ξαφνικά κ λόγου μη υπολογισμενου βάρους να κατάρευση η πλακα του σπιτιού κ πάει λέγοντας. Μετα τι θα λες κριμα κ άδικο?Κακια στιγμή? Σχέδιο του Θεού? Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από bilya 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 ^ Δεν πιστεύω, άρα μόνο οι ινσομνίτες θα 'φταίγαν σε αυτή τη περίπτωση. Δεκτές και οι δυο πλευρές, ευχαριστώ και τον παπούλη αλλά και τους υπόλοιπους που ουσιαστικά μου υπενθυμίζουν πως "έκαστος στο είδος του". Θα κοιτάξω να φέρω έναν φίλο πολιτικό μηχανικό και θα κοιτάξει το θέμα, καθώς και θα ανεβάσω μια pic για να δείτε και εσείς για τι ρωγμή μιλάμε μήπως και βοηθήσει. Επανέρχομαι, και ειρήνη ημήν~ 2
bilya Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε ^ Δεν πιστεύω, άρα μόνο οι ινσομνίτες θα 'φταίγαν σε αυτή τη περίπτωση. Δεκτές και οι δυο πλευρές, ευχαριστώ και τον παπούλη αλλά και τους υπόλοιπους που ουσιαστικά μου υπενθυμίζουν πως "έκαστος στο είδος του". Θα κοιτάξω να φέρω έναν φίλο πολιτικό μηχανικό και θα κοιτάξει το θέμα, καθώς και θα ανεβάσω μια pic για να δείτε και εσείς για τι ρωγμή μιλάμε μήπως και βοηθήσει. Επανέρχομαι, και ειρήνη ημήν~ κοιτα να δεις γιατι το θέμα δεν είναι τόσο απλό. Οπως λες έχει δημιουργηθεί ρωγμή see through στην πλάκα αυτό αυτόματα σημαίνει ακομα κ τέλεια οπλισμένη να ναι η πλάκα οτι ο οπλισμός εχει αρχίσει να διαβρώνεται. Για να δεις κατα πόσο έχει διαβρωθεί η πλάκα μπορείς να πάρεις ενα σφυρί κ να δεις αν ο ηχος οταν χτυπας ειναι κούφιος. Αυτο σε τέτοια πλάκα ειναι επικίνδυνο κ για σενα κ για το κτήριο. Αν εχει διαβρωθεί ο οπλισμός ανα πασα στιγμή μπορεί να αποκολληθεί το σκυρόδεμα. Τωρα για να επιδιορθώσεις κατι τετοιο πρέπει: 1)να ανιχνεύσεις τον διαβρωμένο οπλισμό αφαιρώντας σκυρόδεμα 2)να κάνεις στατική μελέτη οτι αυτο που εχει μείνει θα αντέχει τα μελλοντικά φορτία 3) αν αντέχει να εφαρμόσεις καθοδική προστασία για να σταματήσεις την διάβρωση του υπάρχοντος οπλισμού 4) να σκυροδετησεις ξανα την πλάκα Οτι αλλο κ να κάνεις να ξέρεις δεν θα λειτουργήσει. 1
stelios18120 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Και ακόμα μια @@@ φωτογραφία της ζημιάς δεν είδαμε.... Τεσπά....
georgeγ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, papoys1 είπε Αριστείδη πολύ σωστά όσα λες αλλά μην το κάνουμε και εμείς όπως οι καρεκλοκένταυροι που παίρνουν τους παχυλούς μισθούς και τα μπόνους ζουν κλεισμένοι στο δικό τους περιβάλλον δεν ξέρουν τι γίνεται εκεί έξω,γιατί δεν έχουν βγει ποτέ από το προστατευμένο περιβάλλον τους και δίνουν οδηγίες μέσω τηλεφώνου;;;;. Το insomnia και τα φόρουμ γενικά είναι ένας μικρόκοσμος της κοινωνίας μας και όχι μόνο βολεμένοι.Στο δια ταύτα.Εάν ο TS δεν τρολάρει και ζει σε ένα αυθαίρετο δωμάτιο 14 τετραγωνικών του οποίου η ταράτσα έχει κάνει ρωγμή και μπάζει νερά να είσαι σίγουρος ότι δεν έχει άλλη επιλογή γιατί αν είχε δεν θα ζούσε εκεί,εκτός και του αρέσει να ζει επικίνδυνα. Πολύ σωστά του λένε κάποιοι πήγαινε σε ένα μηχανικό,αλλά αν είχε τη δυνατότητα δεν θα πήγαινε;;;; Ήταν ανάγκη να του το πούμε εμείς;;;; Η δεν θα έφτιαχνε σπίτι από την αρχή σωστό με άδεια κ.λ.π..Του ζητάμε φωτογραφία.Δεν σκέφτεσαι ότι μπορεί να ντρέπεται να δούμε που ζει και δεν ποστάρει;;;;;; Υπάρχουν τόσα και τόσα θέματα κατάλληλα να τρολάρουμε.Μπορεί να κάνω λάθος αλλά θεωρώ ότι το συγκεκριμένο δεν είναι ένα από αυτά.Αυτό πίστευα αυτό είπα. Edit.Όσο για το δόντι μας αρέσει δε μας αρέσει να ξέρεις ότι ζουν πολλοί εκεί έξω με παυσίπονα και με δόντια παρατημένα στο έλεος των τροφών γιατί δεν έχουν 200 ευρώ να κάνουν ένα σφράγισμα. Από το πληκτρολόγιο σε συμβουλές για αλλους ολοι large είναι
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Στις 10/10/2018 στις 3:32 ΜΜ, stelios18120 είπε Και ακόμα μια @@@ φωτογραφία της ζημιάς δεν είδαμε.... Τεσπά.... Να σου πω για τη ζωή μου. Δευτέρα - Σάββατο 5.05 ακριβώς ξυπνάω, και τελειώνω 17.00, επιστρέφω σπίτι περίπου 18.30 αφού κάνω ένα - δυο απαραίτητα ψώνια. Μέχρι να πάει Κυριακή, και κάαααπου το μεσημέρι να μπορέσω να πάω πάνω στο ταρατσάκι και με τη βοήθεια του ήλιου να βγάλω μια πικ που να είναι εμφανή η ρωγμή.. δεν θα την έχεις. Υ.Γ.: Φτωχαδάκι είμαι, το δωματιάκι της ταράτσας πάντως δεν το κατοικώ, παραδόξως. 2
stelios18120 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, JiovanniGeorgeo είπε Να σου πω για τη ζωή μου. Δευτέρα - Σάββατο 5.05 ακριβώς ξυπνάω, και τελειώνω 17.00, επιστρέφω σπίτι περίπου 18.30 αφού κάνω ένα - δυο απαραίτητα ψώνια. Μέχρι να πάει Κυριακή, και κάαααπου το μεσημέρι να μπορέσω να πάω πάνω στο ταρατσάκι και με τη βοήθεια του ήλιου να βγάλω μια πικ που να είναι εμφανή η ρωγμή.. δεν θα την έχεις. Υ.Γ.: Φτωχαδάκι είμαι, το δωματιάκι της ταράτσας πάντως δεν το κατοικώ, παραδόξως. Η φωτογραφία της ρωγμής θα βοηθούσε κατά κάποιο τρόπο την "διάγνωση" ώστε να σου πούμε τι και πως. Εμένα βάλεις δεν βάλεις φωτογραφια δεν με πειράζει,για το δικό σου καλό θα ηταν. 1
becoming_I Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Αν τοποθετήθηκε πλέγμα είναι μπακαλίστικη τεχνική γιατί μπήκε χωρίς υπολογισμό. Οι πλάκες κάμπτονται στη μέση και λογικό ειναι να εμφανιστεί η ρωγμή. Ο οπλισμός που τοποθετήθηκε (αν είναι σαν και αυτός της φωτογραφίας) είναι για τοποθέτηση στις γωνίες τετραέρειστων πλακών για αποφυγή ροπών συστροφής. Κανονικά θέλει σωστά υπολογισμένα σίδερα οριζοντίως και καθέτως με διαφορετική διάταξη. Εννοείται ότι θέλει επισκευή γιατί η πλάκα παρέχει διαφραγματική λειτουργία. Θες γνωμάτευση από συνάδελφο μηχανικό γιατί δεν επισκευάζεται από τον κυρ Γιάννη της γειτονιάς. Στις 12/10/2018 στις 1:02 ΜΜ, stelios18120 είπε Η φωτογραφία της ρωγμής θα βοηθούσε κατά κάποιο τρόπο την "διάγνωση" ώστε να σου πούμε τι και πως. Εμένα βάλεις δεν βάλεις φωτογραφια δεν με πειράζει,για το δικό σου καλό θα ηταν. +αυτό, δεν είμαστε μέντιουμ 1
nipoa Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 τραβα ρε βγαλε μια φωτο της ρωγμης, αν ειναι δυνατον. 2 λεπτα θα σου παρει, παρε και ενα φακο μαζι σου για νορμαλ φωτισμο να το καταλαβουμε 3
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Ρε παίδες, σόρρυ για τις φώτο. Έπιασα δουλειά και ξέχασα εντελώς. Την πρώτη μέρα σκούπησα. Την δεύτερη έβαλα στην ρωγμή κάτι σαν στόκο (δεν θυμάμαι πως λέγεται). Την τρίτη, άπλωσα αυτό το γκρι, τσιμέντο ξέρω γω που το κάνεις με νερό. Την τέταρτη, έριξα ένα μπουκάλι αστάρι για αυτό το λόγο (καλά αυτό ήταν φουλ τσαπατσουλιά γιατί δεν έφτασε καν). Τώρα εκκρεμεί να ρίξω αυτό το λευκό το στεγανωτικό σε όλο το υπεραρατσάκι.. και θεωρώ πως θα είναι κομπλέ. Συγνώμη που δεν συνεργάστηκα τόσο, αλλά μερικοί εδώ μέσα μου είπαν να μιλήσω με κάποιον σχετικό, ε και ο σχετικός μου είπε να κάνω ακριβώς τα παραπάνω. 1
bilya Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Ρε 2;, σόρρυ για τις φώτο. Έπιασα δουλειά και ξέχασα εντελώς. Την πρώτη μέρα σκούπησα. Την δεύτερη έβαλα στην ρωγμή κάτι σαν στόκο (δεν θυμάμαι πως λέγεται). Την τρίτη, άπλωσα αυτό το γκρι, τσιμέντο ξέρω γω που το κάνεις με νερό. Την τέταρτη, έριξα ένα μπουκάλι αστάρι για αυτό το λόγο (καλά αυτό ήταν φουλ τσαπατσουλιά γιατί δεν έφτασε καν). Τώρα εκκρεμεί να ρίξω αυτό το λευκό το στεγανωτικό σε όλο το υπεραρατσάκι.. και θεωρώ πως θα είναι κομπλέ. Συγνώμη που δεν συνεργάστηκα τόσο, αλλά μερικοί εδώ μέσα μου είπαν να μιλήσω με κάποιον σχετικό, ε και ο σχετικός μου είπε να κάνω ακριβώς τα παραπάνω. σχετικός=πολιτικός μηχανικός
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Ρε παίδες, σόρρυ για τις φώτο. Έπιασα δουλειά και ξέχασα εντελώς. Την πρώτη μέρα σκούπησα. Την δεύτερη έβαλα στην ρωγμή κάτι σαν στόκο (δεν θυμάμαι πως λέγεται). Την τρίτη, άπλωσα αυτό το γκρι, τσιμέντο ξέρω γω που το κάνεις με νερό. Την τέταρτη, έριξα ένα μπουκάλι αστάρι για αυτό το λόγο (καλά αυτό ήταν φουλ τσαπατσουλιά γιατί δεν έφτασε καν). Τώρα εκκρεμεί να ρίξω αυτό το λευκό το στεγανωτικό σε όλο το υπεραρατσάκι.. και θεωρώ πως θα είναι κομπλέ. Συγνώμη που δεν συνεργάστηκα τόσο, αλλά μερικοί εδώ μέσα μου είπαν να μιλήσω με κάποιον σχετικό, ε και ο σχετικός μου είπε να κάνω ακριβώς τα παραπάνω. σου προτεινε κανεναν σχετικο απ τα λιδλ ο παππους? 🤪
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 3 γεννιές μαγαζί με τέτοια υλικά, αποκλείεται να μην ήξερε τη διαδικασία. Δεν έγινε η πιο επαγγελματική δουλειά, αλλά δεν ήταν και να πέσει. Απλά το έστρωσα να κερδίσει πολύ χρόνο και να μην συνεχίσει η φθορά..
bilya Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 22 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε 3 γεννιές μαγαζί με τέτοια υλικά, αποκλείεται να μην ήξερε τη διαδικασία. Δεν έγινε η πιο επαγγελματική δουλειά, αλλά δεν ήταν και να πέσει. Απλά το έστρωσα να κερδίσει πολύ χρόνο και να μην συνεχίσει η φθορά.. εαν έχει εναθρακωθεί ο χάλυβας απλά έκρυψες ένα σοβαρό πρόβλημα κ τα το βρεις μπροστά σου. κ οι πωλητές φαρμάκων ξέρουν απο φαρμακα αλλά δεν είναι γιατροί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα