Προς το περιεχόμενο

Νέα τιμολόγια και απευθείας σύνδεση με δίκτυο Telepassport


ATG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νέα τιμολόγια ανακοίνωσε η Telepassport μέσω της υπηρεσίας TPH Online, η οποία αξιοποιώντας την τεχνολογία S-DSL, επιτρέπει την απευθείας σύνδεση των συνδρομητών με το δίκτυο της εταιρείας.

 

Oπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο συνδρομητής της Telepassport έχει τη δυνατότητα να σταματήσει να πληρώνει τα πάγια τέλη στον ΟΤΕ, καθώς του παρέχεται νέος αριθμός κλήσης από την εταιρεία, ενώ επιπλέον παρέχονται δωρεάν: αναμονή κλήσης, αναγνώριση κλήσης, απόρρητος αριθμός, εκτροπή κλήσης, λογαριασμοί e-mail και φιλοξενία ιστοσελίδας.

 

Για τις υπηρεσίες φωνής τα νέα τιμολόγια της Telepassport έχουν ως εξής:

 

- Για τις εθνικές κλήσεις, το κόστος ανέρχεται στα 0,019 ευρώ/λεπτό, με ρυθμό χρέωσης ανά λεπτό.

 

- Οι αστικές κλήσεις που τερματίζουν στο δίκτυο του ΟΤΕ ή άλλα δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, τιμολογούνται με 0,021 ευρώ/λεπτό, με ρυθμό χρέωσης ανά λεπτό.

 

- Τις καθημερινές και το Σάββατο η χρέωση των υπεραστικών κλήσεων προς σταθερά τηλέφωνα του ΟΤΕ, καθώς και των υπόλοιπων εταιρειών σταθερής τηλεφωνίας, ανέρχεται στα 0,039 ευρώ/λεπτό, με ρυθμό χρέωσης ανά δευτερόλεπτο.

 

- Τις Κυριακές οι υπεραστικές κλήσεις που πραγματοποιούνται από το δίκτυο της Telepassport, κοστίζουν 0,021 ευρώ/λεπτό.

 

- Οι χρεώσεις των κλήσεων προς τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας των εταιρειών Cosmote, TIM και Vodafone διαμορφώνονται στα 0,190 ευρώ/λεπτό, ενώ το κόστος κλήσεων προς το δίκτυο της Q-Telecom ανέρχεται στα 0,205 ευρώ/ λεπτό.

 

- Για τις διεθνείς κλήσεις προς χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Ιαπωνία, Αλβανία, Ρωσία, Ρουμανία, Ουκρανία η χρέωση είναι 0,015 ευρώ το λεπτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Oπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση' date=' ο συνδρομητής της Telepassport έχει τη δυνατότητα να σταματήσει να πληρώνει τα πάγια τέλη στον ΟΤΕ, καθώς του παρέχεται νέος αριθμός κλήσης από την εταιρεία, ενώ επιπλέον παρέχονται δωρεάν: αναμονή κλήσης, αναγνώριση κλήσης, απόρρητος αριθμός, εκτροπή κλήσης, λογαριασμοί e-mail και φιλοξενία ιστοσελίδας. [/quote']

 

Πολυ ενδιαφερον ακουγεται ειδικα οσον αφορα το παγιο στον ΟΤΕ ! ! !

 

Αυτο το κανει μονο η Telepassport ????? Αν ειναι ετσι γλυτωνεις πολλα χρηματα.Λιγο υποπτο μου ακουγεται.

 

Αν ξερεις τιποτε σχετικα...

 

Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...