Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανοίγω καινούργιο θέμα γιατί δεν μου ταίριαζε σε κάποιο ανοικτό νήμα.  Παρήγγειλα μετά από καιρό από gearbest ένα xiaomi backpack 7€.. Με paypal αγόρασα αλλά άφησα τον προεπιλεγμένο τρόπο αποστολής που ήταν unregistered Belgium ή Swiss post.. Έκανα βλακεία; Μετά σκέφτηκα ότι ίσως να μη  έρθει ποτέ και είπα να γράψω εδώ μήπως έχει νόημα να την ακυρώσω και να την ξαναβάλω registered.. Ασφάλεια δεν έβαλα 

Επεξ/σία από ata1983
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτά τα χρήματα μην αγχώνεσαι πρώτον. Δεύτερον δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθει. Έχω κάνει πανω από 100 παραγγελίες σε χαμηλά ποσα με τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής και δεν είχα κανένα θέμα. Ίσα ίσα όταν είχα πάρει το mi band 3, είχε αργήσει να έρθει, μου έβαλαν τα λεφτά πίσω στην τράπεζα και τελικά μετά από δύο μέρες ήρθε και το βραχιόλι. Μην φοβάσαι ειδικά εφόσον έχεις πληρώσει και με PayPal.

Επεξ/σία από GeorgeKalogeras
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έκανα την πρώτη μου αγορά απο gearbest αλλά μου φαίνεται ότι θα είναι και η τελευταία. Την αγορά την έκανα 10 του μηνός και δεν έχει φύγει ακόμα και είχε και κουμπί dispatch faster!!! Τι στο μπ..... και σε ερώτηση που έκανα λενε να περιμένω 7-12 μέρες για να φύγει τι στο καλό γίνεται?

Δημοσ.
3 hours ago, vasilissouvlaki said:

Έκανα την πρώτη μου αγορά απο gearbest αλλά μου φαίνεται ότι θα είναι και η τελευταία. Την αγορά την έκανα 10 του μηνός και δεν έχει φύγει ακόμα και είχε και κουμπί dispatch faster!!! Τι στο μπ..... και σε ερώτηση που έκανα λενε να περιμένω 7-12 μέρες για να φύγει τι στο καλό γίνεται?

δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου.

ολα ακουγονται απολυτα φυσιολογικα.

Δημοσ.

Γενικώς να ξέρεις οτι θέλει αρκετές ημέρες μέχρι να έρθει ένα πακέτο,πέφτει και Σαββατοκύριακο οπότε λογικό είναι να μην λειτουργεί τίποτα.

Συνήθως το Gearbest θέλει περίπου 15-25 ημέρες για να έρθει πακέτο .Εγώ είχα πάρει κάτι μικροπράγματα απο το Gearbest στις 6/9 και ακόμα δεν τα έχω παραλάβει διότι ήταν Out of Stock.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, redykt είπε

δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου.

ολα ακουγονται απολυτα φυσιολογικα.

Γιατί να κάνει τόσες μέρες για να το στείλουν αφού είναι σε stock?

Δημοσ.
Just now, vasilissouvlaki said:

Γιατί να κάνει τόσες μέρες για να το στείλουν αφού είναι σε stock?

ηρεμησε, σου λενε 7-12 μερες για ναναι καλυμμενοι. 

μπορει κατι να παιχτηκε και να μη μπορεσαν να το κανουν dispatch πεμπτη-παρασκευη, εεε μετα ηρθε και το ΣΚ , γι αυτο μαζευτηκαν ετσι αρκετες μερες.

οσον αφορα το dispatch faster button , δε νομιζω να του δινουν σημασια . απλα για να νιωθει ο πελατης καλυτερα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, redykt είπε

ηρεμησε, σου λενε 7-12 μερες για ναναι καλυμμενοι. 

μπορει κατι να παιχτηκε και να μη μπορεσαν να το κανουν dispatch πεμπτη-παρασκευη, εεε μετα ηρθε και το ΣΚ , γι αυτο μαζευτηκαν ετσι αρκετες μερες.

οσον αφορα το dispatch faster button , δε νομιζω να του δινουν σημασια . απλα για να νιωθει ο πελατης καλυτερα

Γι'αυτό και είναι καλύτερο το ebay το πολυ6την επομένη έχει φύγει 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε

Γι'αυτό και είναι καλύτερο το ebay το πολυ6την επομένη έχει φύγει 

Να ρωτήσω κατι για το eBay 

σε αγορές απο Κίνα μέχρι ποιο ποςο είμαστε καλυμμένοι οτι δεν έχει θεμα τελωνείου ?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Να ρωτήσω κατι για το eBay 

σε αγορές απο Κίνα μέχρι ποιο ποςο είμαστε καλυμμένοι οτι δεν έχει θεμα τελωνείου ?

Οσο για όλες τις χώρες εκτος ΕΕ.

Λεπτομέριες στα παρακατω 

https://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409

https://www.insomnia.gr/forums/topic/191319-οδηγός-αγορών-για-ebay-2/?page=647

https://www.insomnia.gr/forums/topic/680815-αγορές-από-χώρες-εκτός-εε-part-2/?page=32

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, dhmak είπε

Αν επιλέξεις ως μέθοδο αποστολής Priority Line δεν έχεις φόβο τελωνείου

to greece via priority line

δηλαδή τι κάνει αυτό ακριβώς και δεν έχει τελωνείο?

Επεξ/σία από vasilissouvlaki
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε

to greece via priority line

δηλαδή τι κάνει αυτό ακριβώς και δεν έχει τελωνείο?

Τυλίγουν το είδος σε λαδοκολα και για αυτό δεν εχει τελωνειο. 

Spoiler

Το εχουμε χιλιοαναλυσει στα θεματα που μιλάμε για αγορες απο εξωτερικό. Tα priority line των banggood και gearbest γινονται με ειδικές αποστολές με κάτι σαν μαζικό προ-εκτελωνισμο με πληρωμή στην ΕΕ φόρων. Η διαφορά τους ειναι οτι του banggood εχει αποδειχθεί σκυλί, ενω το gearworst κάνει συνεχώς ματσακονιές και ανα διαστήματα (ευτυως μεγαλα) σκάνε τελωνεια ή ακυρώνουν τη μεθοδο αποστολής. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...