Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/10/2018 στις 7:21 ΠΜ, saruman123 είπε

Φωτογραφιες-βιντεο στην sd
photorec: http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Download

Αν είσαι τυχερός......

Δεν ξέρω αν επέλεξα την σωστή επιλογή. 1)Whole sector(Κάπως έτσι,δηλαδή να ψάξει όλη την κάρτα) και 2)Unalocated space που σημαίνει μη διαθέσιμος χώρος,βασικά δεν δοκίμασα αν με αφήνει.Επέλεξα το 1.Είναι στο 9% σε 10 λεπτά και έχει ήδη βρεί 700 αρχεία.

Edit:Βρήκε 3280 αρχεία-(20+Gb),δύσκολο να ξεχωρίσω αν και ποιά απο αυτά ήταν σε αυτά που έσβησα.

S.png

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Είναι απλό φίλε μου επέλεξε τους τύπους των αρχείων που θες να ανακτήσεις.

Αν και προτιμότερο θα ήταν να χρησιμοποιήσεις το EaseUS Data Recovery Wizard Free είναι πολύ καλύτερο. 😏

εικόνες και βίντεο είναι μόνο 91 σύμφωνα με την εικόνα που ανέβασες.

Δημοσ.
Στις 10/10/2018 στις 7:23 ΜΜ, CheOnWeb είπε

Δεν ξέρω αν έχουν ήδη ή αν θα πάθουν κάτι με το scan αλλά για να κάνεις recover πρέπει να κάνεις scan. :)

Μωρέ ας στα βγάλει ατόφια και θα βρεις άκρη μετά.
Λογικά θα σου βγάλει λίστα και θα διαλέξεις τι να κάνει recover. Δες αν υπάρχει επιλογή "keep folder structure" ή κάτι τέτοιο.

Αν τα βρεις όλα ατόφια, έχει καλώς, τελείωσες. Αν όμως πάει οτιδήποτε λάθος ή αν δεν κάνεις recover όλα τα αρχεία που θες, πριν εγκαταλείψεις κάθε ελπίδα, κάνε ένα quick format και ξανακάνε recover. Στην περίπτωσή σου μάλλον δεν θα χρειαστεί αλλά σε κάρτες με πρόβλημα έχω σώσει περισσότερα μετά από quick format παρά πριν.

Με το Scan σε recovery software δεν παθαίνουν τίποτε τα αρχεία!!!

Το σημαντικότατο είναι να μην έχουν εγγραφεί άλλα αρχεία επάνω στη θέση των παλιών (διαγραμμένων)!!!
Σε μια τέτοια περίπτωση, μετά το σκανάρισμα δείχνει μεν τα διαγραμμένα, αλλά είναι πλέον ΜΗ ανακτήσιμα!!!

Εν κατακλείδι:
1) Μόλις διαπιστώσουμε ότι κάναμε μια λανθασμένη διαγραφή, το πρώτο πράγμα που ΠΡΕΠΕΙ να γίνει, είναι ν' αφαιρεθεί το αποθηκευτικό μέσο από τη συσκευή, για ν' αποφευχθεί η εγγραφή νέων αρχείων!
2) Τρέχουμε ένα πρόγραμμα ανάκτησης διαγραμμένων φακέλλων/αρχείων και σκανάρουμε το μέσο. Μετά το τέλος κι αφού μας δείξει την λίστα των φακέλλων/αρχείων, προχωράμε στην ανάκτηση δίνοντας μια θέση που θα αποθηκευτούν τα ανακτημένα αρχεία!

Αν έχει περάσει σημαντικός χρόνος από την στιγμή της διαγραφής, είναι σχεδόν αδύνατον να ανακτηθούν τα διαγραμμένα αρχεία!
Το ίδιο ισχύει και σε σκληρούς δίσκους...

Δημοσ.
On 10/10/2018 at 16:19, AntiCambeR said:

Υπάρχει περίπτωση να πάθουν ζημιά τα αρχεία που είναι στην κάρτα με το scan;Θα μου βγάλει στο τέλος μόνο τα διεγραμμένα αρχεία η όλα και θα είναι μπέρδεμα;

8 minutes ago, Criss_X said:

Με το Scan σε recovery software δεν παθαίνουν τίποτε τα αρχεία!!!

Το σημαντικότατο είναι να μην έχουν εγγραφεί άλλα αρχεία επάνω στη θέση των παλιών (διαγραμμένων)!!!
Σε μια τέτοια περίπτωση, μετά το σκανάρισμα δείχνει μεν τα διαγραμμένα, αλλά είναι πλέον ΜΗ ανακτήσιμα!!!

Εν κατακλείδι:
1) Μόλις διαπιστώσουμε ότι κάναμε μια λανθασμένη διαγραφή, το πρώτο πράγμα που ΠΡΕΠΕΙ να γίνει, είναι ν' αφαιρεθεί το αποθηκευτικό μέσο από τη συσκευή, για ν' αποφευχθεί η εγγραφή νέων αρχείων!
2) Τρέχουμε ένα πρόγραμμα ανάκτησης διαγραμμένων φακέλλων/αρχείων και σκανάρουμε το μέσο. Μετά το τέλος κι αφού μας δείξει την λίστα των φακέλλων/αρχείων, προχωράμε στην ανάκτηση δίνοντας μια θέση που θα αποθηκευτούν τα ανακτημένα αρχεία!

Αν έχει περάσει σημαντικός χρόνος από την στιγμή της διαγραφής, είναι σχεδόν αδύνατον να ανακτηθούν τα διαγραμμένα αρχεία!
Το ίδιο ισχύει και σε σκληρούς δίσκους...

Εγώ δεν έχω θέμα... 🙂

Δημοσ.
Μόλις τώρα, CheOnWeb είπε

Εγώ δεν έχω θέμα... 🙂

Δεν απευθύνομαι απαραίτητα μόνον σ' εσένα...

Προφανώς, διαβάζοντας το κι άλλοι, ίσως να τους φανεί χρήσιμο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...