alexb_10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 ΝΟΥΝΟΥ Γάλα Frisolac 1 Easy Καλησπέρα Φίλτατοι, μήπως κανείς απο εσάς ξέρει που μπορώ να προμηθευτώ πιο φτηνα το συγκεκριμένο ? Στο σκρουτζ έχει καλή διαφορά απο κάποιο τυχαίο φαρμακείο, αλλά και πάλι οι ποσότητες που χρειάζονται ειναι μεγάλες. Αν κάποιος έχει εντοπίσει κάποια καλή προσφορά ή κάποιο μαγαζί που να το πουλάει πιο οικονομικά ας μου πει. Ευχαριστώ πολύ (Αν πρέπει να πάει σε καποιο άλλο θέμα η ερώτηση, συμπαθάτε με!)
papoys1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Τα συγκεκριμένα ανήκουν σε μεγάλη πολυεθνική και ως γνωστόν οι πολυεθνικές επιβάλουν φιξ τιμές για όλους τους πωλητές προκειμένου να τους δίνουν το προιόν. Για καλύτερη τιμή μόνο αν πετύχεις κυλιόμενη προσφορά κάπου όπως κάνουν η cocacola h@S , nescafe , πάνες επώνυμες κ.λ.π.
andrapos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δεν νομίζω να το βρεις φθηνότερα από skroutz.Πριν από λίγους μήνες έψαχνα το milupa aptamil ec+ καθως ήταν το μόνο που έπινε η μικρή μου και είναι και πιο ακριβό από το Νουνού.Πηρα τηλέφωνο σε όλα τα φαρμακεία της περιοχής και ρωτούσα τιμές και τελικά το βρήκα σε ένα φαρμακείο 0,1 ευρώ φθηνότερα από το skroutz.Τα υπόλοιπα το είχαν +1 έως και +2,5 ευρώ.Οποτε υπομονή μέχρι να πάει 6 μηνών και να παίρνεις δεύτερης βρεφικής ηλικίας που είναι και φθηνότερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα