Archilleo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Γεια σας! Το προβλημα μου ειναι πολυ απλο: Δηλωσα τραπεζικο λογαριασμο στο Paypal (ΙΒΑΝ) και μου ζηταει να βαλω ενα ποσο για επιβαιβεωση... Το ερωτημα μου ειναι: Υπαρχουν 2 κουτακια για να εισαγω το ποσο των 1 ευρω και λιγοτερο. Εβαλα ενα ποσο και κατι εγινε λαθος και "μπλοκαρε" προσωρινα ο λογαριασμος μου. Δεν μου επιτρεπει να εισαγω ξανα IBAN λογαριασμου. Μου λεει να δοκιμασω αργοτερα... Τι να κανω; Ξερει καποιος;
Hapatingo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Τα ποσά αυτά αντιστοιχούν στα 2 εμβάσματα που σου έκανε η paypal στον τρ. λογαριασμό και τα οποία θα τα δεις μετά απο ημέρες. 1
Archilleo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 ΟΚ. Ομως, μου εξαφανισε τον λογαριασμο που ειχα δηλαωση και δεν τον δειχνει πια. Μηπως, οταν γινει η επιβεβαιωση θα τον εμφανισει παλι; Επειδη, οταν εβαλα σε εκεινα τα 2 τετραγωνακια καποιο ποσο λιγοτερο απο 1 ευρω, μου πεταξε καποιο σφαλμα, και μετα εξαφανιστηκε. Σκεφτηκα, οτι, ισως να τον μπλοκαρα με αυτη την ενεργεια μου. Να κανω κατι τωρα ή να περιμενω να περασουν καποιες μερες, οπως μου ειπες...;;;
donblunts Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Archilleo είπε ΟΚ. Ομως, μου εξαφανισε τον λογαριασμο που ειχα δηλαωση και δεν τον δειχνει πια. Μηπως, οταν γινει η επιβεβαιωση θα τον εμφανισει παλι; Επειδη, οταν εβαλα σε εκεινα τα 2 τετραγωνακια καποιο ποσο λιγοτερο απο 1 ευρω, μου πεταξε καποιο σφαλμα, και μετα εξαφανιστηκε. Σκεφτηκα, οτι, ισως να τον μπλοκαρα με αυτη την ενεργεια μου. Να κανω κατι τωρα ή να περιμενω να περασουν καποιες μερες, οπως μου ειπες...;;; Μπήκες εσυ στο Paypal, η έγινες redirect απο κάποιο link? Just in case..
Archilleo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, donblunts είπε Μπήκες εσυ στο Paypal, η έγινες redirect απο κάποιο link? Οχι, μπηκα κανονικα. Πατησα στον browser, εβαλα στοιχεια για εισοδο και εκανα ο,τι εκανα....
Hapatingo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 11 minutes ago, Archilleo said: ΟΚ. Ομως, μου εξαφανισε τον λογαριασμο που ειχα δηλαωση και δεν τον δειχνει πια. Μηπως, οταν γινει η επιβεβαιωση θα τον εμφανισει παλι; Επειδη, οταν εβαλα σε εκεινα τα 2 τετραγωνακια καποιο ποσο λιγοτερο απο 1 ευρω, μου πεταξε καποιο σφαλμα, και μετα εξαφανιστηκε. Σκεφτηκα, οτι, ισως να τον μπλοκαρα με αυτη την ενεργεια μου. Να κανω κατι τωρα ή να περιμενω να περασουν καποιες μερες, οπως μου ειπες...;;; Τα ποσά τα έβαλες στην τύχη ή μπήκες στο internet banking της τράπεζάς σου να τα δεις?
Archilleo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μπηκα κανονικα στο winbank της Πηραιως, ειδα τι εχω, και εβαλα 6 λεπτα (cents) και στα 2 κουτακια... Αλλα το ηξερα απο την αρχη οτι κατι κανω λαθος. Αλλα ειπα, ας δοκιμασω.
Hapatingo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, Archilleo said: Μπηκα κανονικα στο winbank της Πηραιως, ειδα τι εχω, και εβαλα 6 λεπτα (cents) και στα 2 κουτακια... Αλλα το ηξερα απο την αρχη οτι κατι κανω λαθος. Αλλα ειπα, ας δοκιμασω. Όχι αυτή είναι η διαδικασία και γίνεται επιτόπου η επιβεβαίωση δεν χρειάζεται να περιμένεις αφότου έχεις λάβει τα 2 εμβάσματα. Προφανώς τώρα πρέπει να μιλήσεις με το paypal? Μήπως είναι σε άλλο όνομα ο λογαριασμός ή διαφορετική διεύθυνση?
Archilleo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Όχι αυτή είναι η διαδικασία και γίνεται επιτόπου η επιβεβαίωση δεν χρειάζεται να περιμένεις αφότου έχεις λάβει τα 2 εμβάσματα. Προφανώς τώρα πρέπει να μιλήσεις με το paypal? Δεν ελαβα κανενα εμβασμα απο το Paypal. Μπηκα στο winbank για να δω το IBAN και το υπολοιπο και να το δηλωσω στο Paypal. Μετα επρεπε να βαλω ενα ποσο λιγοτερο του ενος ευρω, αλλα νομιζω οτι επειδη εβαλα και στα 2 κουτακια το ιδιο ποσο, μου εμφανισε σφαλμα, και, μαλλον, μπλοκαρε και μου ειπε να δοκιμασω αργοτερα. Να πω πως πριν τα κανω αυτα, εδειχνε το εξης: Ready to comfirm ή κατι τετοιο, που ειναι με κιτρινο χρωματακι. 10 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Μήπως είναι σε άλλο όνομα ο λογαριασμός ή διαφορετική διεύθυνση? Ο λογαριασμος ειναι στο δικο μου ονομα, κανονικοτατα. Απλα, χρειαζεται να παω στην Τραπεζα Πηραιως και να ανανεωσω τα στοιχεια μου. Επιβεβαιωση στοιχειων, που αυτο δεν νομιζω να αποτελεσε προβλημα, διοτι κανω κανονικα ενεργειες, μεχρι στιγμης, χωρις κανενα προβλημα.
Hapatingo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Άρα λοιπόν στην τύχη συμπλήρωσες τα κουτάκια. Με το που ορίσεις iban στο paypal και πατήσεις επιβεβαίωση το paypal σου στέλνει 2 εμβάσματα μικρότερα του 1 ευρώ στο τραπεζικό λογαριασμό που όρισες. Τα εμβάσματα αυτά δεν έρχονται αυθημερόν, οπότε πρέπει να περιμένεις έως ότου τα δεις στο τρ. λογαριασμό της τράπεζας σου. Μόλις τα δεις θα βάλεις αυτό που ήρθε πρώτο- στο πρώτο κουτάκι και το άλλο στο άλλο. Τώρα φαίνεται πως έχει κλειδώσει ο λογαριασμό σου για λόγους ασφάλειας μιας και τα ποσά που στέλνει το paypal είναι ο κωδικός επιβεβαίωσης. 1
Archilleo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Ναι, ετσι γινεται, οπως τα λες. Γι'' αυτο μου τον εξαφανισε τωρα. Εγω εβαλα στην τυχη και στα 2 κουτακια οτι να'ναι ποσο. Τωρα να περιμενω να μου τον ξεκλειδωσουν ή πρεπει να επικοινωνησω με καποιον απο Paypal;
Archilleo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Αυτο εδω το μυνημα μου εμφανιζει οταν ξαναβαζω το IBAN... Τι να κανω; Να περιμενω; Να επικοινωνησω με την PAYPAL; Τι;
spartak1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 19 λεπτά πριν, Archilleo είπε Αυτο εδω το μυνημα μου εμφανιζει οταν ξαναβαζω το IBAN... Τι να κανω; Να περιμενω; Να επικοινωνησω με την PAYPAL; Τι; Εκανες λάθος που εβαλες τυχαίους αριθμούς. Πρέπει να μιλήσεις τηλεφωνικά μαζί τους να τους εξηγησεις τι έγινε 1
Archilleo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 "Hello ******* ********, Your bank account ending in **** was re-added to your PayPal account on Oct 9, 2018 at 08:26:56 PDT. If you confirmed this bank account when it was originally added, it will be reconfirmed automatically. If not, please log in to your PayPal account and confirm your bank account details. You must confirm your bank account to use it with your PayPal account. Thanks, PayPal Please do not reply to this email. This mailbox is not monitored and you will not receive a response. For assistance, log in to your PayPal account and click the Help link in the top right corner of any PayPal page" Αυτο εδω περα μου εστειλαν ως απαντηση. Λογικα, θα μου στειλουν το ποσο επιβεβαιωσης τις επομενες ημερες... ε, παιδια;
spartak1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 25 λεπτά πριν, Archilleo είπε "Hello ******* ********, Your bank account ending in **** was re-added to your PayPal account on Oct 9, 2018 at 08:26:56 PDT. If you confirmed this bank account when it was originally added, it will be reconfirmed automatically. If not, please log in to your PayPal account and confirm your bank account details. You must confirm your bank account to use it with your PayPal account. Thanks, PayPal Please do not reply to this email. This mailbox is not monitored and you will not receive a response. For assistance, log in to your PayPal account and click the Help link in the top right corner of any PayPal page" Αυτο εδω περα μου εστειλαν ως απαντηση. Λογικα, θα μου στειλουν το ποσο επιβεβαιωσης τις επομενες ημερες... ε, παιδια; Eχουν στείλει στον τραπεζικό λογαριασμο 2 καταθέσεις μικροποσών. Οταν εμφανιστούν θα τις περάσεις στο λογαριασμο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα