Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω μαγαζί με ρούχα, κυρίως προτιμώ ελληνικά, αλλά παίρνω και λίγα από τους Κινέζους στην Αισώπου (Θεσσαλονίκη) εδώ και χρόνια βλέπω κάποια τζιν σε λαϊκές και μου αρέσει και το κόψιμο τους, κλασική γραμμή, αλλά και το ύφασμα. Ρώτησα από πού τα παίρνουν και μου είπαν από τα κινέζικα στην Γιαννιτσών. Τελευταία φορά που πήγα για αγορές, ρώτησα τους οδηγούς του ΟΑΣΘ έξω από το ΚΤΕΛ, μου είπαν σε ποια στάση να κατέβω. Εκεί είχε όντως κινέζικα, περπάτησα 2 στάσεις, αλλά μόνο ρούχα δεν είχαν. Ξέρει κανείς σε ποια περιοχή έχει και που πρέπει να κατέβω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Το one salonika είναι επί της Γιαννιτσών; Από τα ΚΤΕΛ πάω με το 8;

Επεξ/σία από papresa
Δημοσ.

Κινέζικα ρούχα έχει νομίζω στην Αισώπου και την Σαπφούς. Ξεκινάς από την περιοχή την δικαστηρίων και πας όλο ευθειά.

Η Γιαννιτσών είναι η συνέχεια αυτών των οδών. Εκεί έχει πάλι καταστήματα με κινέζικα... αλλά ηλεκτρονικά. Οτι έχει στο ebay το βρίσκεις εκεί, σε διπλάσια τιμή.

Ισως να έχει και στην αρχή της Γιαννιτσών κάποια ρουχάδικα.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Κινέζικα ρούχα έχει νομίζω στην Αισώπου και την Σαπφούς. Ξεκινάς από την περιοχή την δικαστηρίων και πας όλο ευθειά.

Αυτά τα ξέρω.

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει έτσι κι αλλιώς από αυτούς μόνο τζιν παίρνω, απλά επειδή η συγκεκριμένη μάρκα μου άρεσε για αυτό ψάχνω.

Να είστε καλά.

Επεξ/σία από papresa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...