Προς το περιεχόμενο

Samsung EVO Plus memory card 128GB @ Joybuy, 22,57€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, matrixxx είπε

joybuy = 100% τελωνειο απο την εμπειρια μου, περασαν απο το τελωνειο και πραγματα του 0.85€

Αρα μην πατε πανω απο τα 22€

Έτσι είναι, μιας και τα στέλνουν όλα συστημένα με NL registered και ας μην ενημερώνουν στο site για το tracking nr.
Η πλειοψηφία όμως των δεμάτων, ακόμη και ογκώδη, θα χαρακτηριστούν με το το πράσινο αυτοκόλλητο "τελωνειακώς ελεύθερα" χωρίς καν να ανοιχτούν.
Για αυτά που θα ζητηθεί τιμολόγιο ή paypal, φροντίστε κάπως να μην φαίνεται η "φουσκωμένη" αρχική τιμή των προϊόντων και να τονίσετε στο mail ότι η αξία της αγοράς δεν ξεπερνάει την ατέλεια των 22€.

Δημοσ.

Αξίζει να πάρουμε αυτή την κάρτα ή να πάρουμε μια από Ελλάδα που ξεκινάνε από 23 και θα την έχουμε γρήγορα?Δλδ με 23 παίρνεις τη Samsung αλλά θα κάνει 30 μέρες να έρθει ενώ οι άλλες στο Σκρουτζ έχουν τα ίδια λεφτα και είναι από εδώ Για ρασμπερακι θέλω να του βάλω iso 128gb.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kajwbtfe είπε

Αξίζει να πάρουμε αυτή την κάρτα ή να πάρουμε μια από Ελλάδα που ξεκινάνε από 23 και θα την έχουμε γρήγορα?Δλδ με 23 παίρνεις τη Samsung αλλά θα κάνει 30 μέρες να έρθει ενώ οι άλλες στο Σκρουτζ έχουν τα ίδια λεφτα και είναι από εδώ Για ρασμπερακι θέλω να του βάλω iso 128gb.

Που την βρηκες στα 23€ τη samsung; Δεν υπάρχει τέτοια τιμή στην Ελλαδα για τα 128GB.

Btw την 64αρα την είχε 13$ ήτοι 11,3€.

Επεξ/σία από runner69
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, aristidis540 είπε

22+ δεν ειναι το τελωνειο; αρα δεν υπαρχει θεμα.

22 ευρω ή 22 δολαρια τα μεταφορικα συμπεριλαμβανονται στο κοστος της ατελειας ή μονο η αρχικη τιμη;

Επεξ/σία από louben
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, runner69 είπε

Που την βρηκες στα 23€ τη samsung; Δεν υπάρχει τέτοια τιμή στην Ελλαδα για τα 128GB.

Btw την 64αρα την είχε 13$ ήτοι 11,3€.

Δε μιλησα για Samsung.Οι αλλες λεω που εχει το σκρουτζ .

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε

Δε μιλησα για Samsung.Οι αλλες λεω που εχει το σκρουτζ .

Η σύγκριση με άλλες μάρκες δεν έχει νόημα όταν βγάζει τέτοιες ταχύτητες η samsung.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

20.40€ τώρα για την 128αρα! Κάτω από το 22αρι του τελωνείου

Επεξ/σία από anonik
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα σήμερα!Υπαρχει τρόπος να ελέγξω τη γνησιότητα πρίν την ανοίξω;

Spoiler

20181025_150900_resized.jpg20181025_150942_resized.jpg

Επεξ/σία από taramas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, taramas είπε

Παρέλαβα σήμερα!Υπαρχει τρόπος να ελέγξω τη γνησιότητα πρίν την ανοίξω;

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

20181025_150900_resized.jpg20181025_150942_resized.jpg

http://support-cn.samsung.com/product_validation/productverification/card_memory.html

ειναι στα κινέζικα αλλα google translate και ολα οκ. Βάλε βασικά στη σελίδα τον κωδικό που έχει στο ολογραμμα  στη συσκευασία από την μπροστινή πλευρά (πάνω απο τη λεξη microSDXC

Πότε παρήγγειλες την κάρτα; 

Επεξ/σία από anonik
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sorry, the number you entered is not recognized. Please contact your dealer. 

Υπέροχα! Η παραγγελία έγινε 9/10

Επεξ/σία από taramas
Δημοσ.
1 ώρα πριν, taramas είπε

δοκίμασε όλους του κωδικούς που έχει το κουτί. Δε ξέρω ποιον εννοούν οι κινέζοι ως product cod box .... Το JD δεν είναι ένα κατάστημα της πλάκας για την Κίνα, δε νομίζω οτι είναι ψεύτικη.

Εχω παραγγείλει και εγώ και περιμένω. Αν βρω οδηγίες σε αλλη γλώσσα θα γράψω πληροφορίες. Ωστόστο επειδή εινια προϊόν απο κίνα θεώρησα οτι αυτό το site της samsung  θα είναι αρκετό

Δημοσ.
2 ώρες πριν, taramas είπε

Ρε ταραμά, ξύσε τον κωδικό πρώτα και μετά βάλτον.
Υπέροχα ναι.😀

• Like 1
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...