Deathmace Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα συμφορουμήτες/τισσες. Το στέγνωμα των ρούχων κάποιες εποχές του χρόνου και ειδικά σε περιοχές με αρκετή (έως πολλή) υγρασία είναι πρόβλημα. Δυστυχώς λόγω έλλειψης χώρου δεν είναι δυνατή η αγορά και τοποθέτηση "σκέτου" στεγνωτηρίου οπότε η μία επιλογή είναι η αγορά πλυντηρίου/στεγνωτηρίου (μπάτζετ μέχρι 600-650). Η άλλη επιλογή είναι η αγορά αφυγραντήρα με λειτουργία στεγνώματος ρούχων. Για την πρώτη επιλογή έχω ψάξει κάποιες συσκευές αλλά δεν έχω καταλήξει γιατί βρίσκω αντιφατικά ratings χρηστών. Για την δεύτερη επιλογή δεν έχω καμία ιδέα κατά πώς πρέπει να λειτουργεί (πχ σε ένα δωμάτιο με τα απλωμένα ρούχα ερμητικά κλειστό), πόσο αποτελεσματική είναι, κάτι που πρέπει να προσέχω ιδιαίτερα. Τη λύση του αφυγραντήρα την άκουσα από αρκετά άτομα σε κουβέντες αλλά κανένας τους δεν την είχε δοκιμάσει προσωπικά ώστε να έχει παραπάνω βαρύτητα η γνώμη. Λύση μπαλκονιού δεν.., γιατί και μικρό είναι, και τέντα δεν έχω οπότε είναι ακτεθειμένα σε σκόνη, βρόχη, σε νερά και φύλλα από το μπαλκόνι της αποπάνω και φυσικά στην υγρασία της Θεσσαλονίκης. Έχετε κάποια ιδέα, προσωπική εμπειρία, άποψη για κάποια από τις 2 λύσεις ή κάποιο μαγικό τρόπο να μπορούν να στεγνώνουν 2-3 πλυντήρια σε εύλογο χρονικό διάστημα και όχι σε 4 μέρες?
KoreanW Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) το να ανοίξεις μια απλώστρα με βρεγμένα ρούχα σε κλειστό χώρο δημιουργεί μια αποπνικτική-ανθυγιεινή ατμόσφαιρα , ακόμα κι αν έχεις αφυγραντήρα διότι πρώτα θα απλωθεί η υγρασία σε όλο το σπίτι και μετά λίγο λίγο θα τη μαζεύει ο αφυγραντήρας αυτό που θέλω να σου πω είναι πως όταν θα έχεις στο νου τον αφυγραντήρα για το στέγνωμα των ρούχων, υποχρεωτικά θα πρέπει να έχεις και μια θήκη ρούχων μέσα στην οποία θα τοποθετείς τα βρεγμένα προς στέγνωμα ρούχα (με ό,τι συνεπάγεται σε όγκο, έξοδα αγοράς κλπ) όσο για τα πλυντήρια-στεγνωτήρια, τα περισσότερα υποστηρίζουν τις ποσότητες ρούχων διαφορετικές για πλύσιμο και διαφορετικές για στέγνωμα Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από KoreanW
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα