kolumvitis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Εκτός από μεταπτυχιακό, υπάρχει κάποιος τρόπος να εκπαιδευτεί κάποιος στη βιοπληροφορική; Γιατί είμαι σε φάση που κάνω διδακτορικό και δεν θα ήθελα και άλλο μεταπτυχιακό, απλά να μάθω κάποια πράγματα που θα μου χρειαστούν. Σεμινάρια έψαξα και δεν βρήκα.
Whargoul Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Online courses: πχ https://www.coursera.org/courses?query=Bioinformatics Για πιο σοβαρή δουλειά, πρέπει να ψάξεις για schools, workshops κλπ από οργανισμούς, ερευνητικά ιδρύματα κλπ του κλάδου. Αν ξέρεις κάποιο καθηγητή που ασχολείται με αυτό, ρώτα τον για καθοδήγηση ή ψάξε στα ποστερς που κολλά η γραμματεία. To CERN ξέρω ότι ασχολείται με bioinformatics λογικά πρέπει να έχει κάποια σχολεία ή μπορεί να έχει το ICTP στην Ιταλία που διοργανώνονται αρκετά workshops.
kolumvitis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 To workshop είναι η καλύτερη λύση νομίζω.. αν γίνει ποτέ κανένα..
Zerg13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Γιατι δεν εκπαιδευεσαι σε : Quantum Computers
Whargoul Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, kolumvitis είπε To workshop είναι η καλύτερη λύση νομίζω.. αν γίνει ποτέ κανένα.. Γίνονται αρκετά. Πρέπει να ξέρεις που να ψάξεις. Για παράδειγμα στο ICTP στην Τριέστη που σου ανάφερα το οποίο είναι αρκετά καλό και full οργανωμένο σε θέματα workshop και μπορεί να σου καλύψουν και αρκετά από τα έξοδα (εμένα μου τα κάλυψαν πλήρως οι διοργανωτές (ICTP - ΙΑΕΑ) 2 φορές που πήγα) http://indico.ictp.it/event/8706/ Το περσινό ποστερ του συγκεκριμένου workshop.
skoros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 https://www.ebi.ac.uk/training Έχει και online courses αλλά και workshops
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Στις 10/10/2018 στις 12:04 ΜΜ, kolumvitis είπε Εκτός από μεταπτυχιακό, υπάρχει κάποιος τρόπος να εκπαιδευτεί κάποιος στη βιοπληροφορική; Γιατί είμαι σε φάση που κάνω διδακτορικό και δεν θα ήθελα και άλλο μεταπτυχιακό, απλά να μάθω κάποια πράγματα που θα μου χρειαστούν. Σεμινάρια έψαξα και δεν βρήκα. Μπορεις να παρακολουθησεις μερικα μαθηματα του master της βιοπληροφορικης, εαν εχετε τετοια τμηματα στο πανεπιστημιο σου. Αυτο κανανε μερικοι phd στην σχολη μας.
kolumvitis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, tr3quart1sta είπε Μπορεις να παρακολουθησεις μερικα μαθηματα του master της βιοπληροφορικης, εαν εχετε τετοια τμηματα στο πανεπιστημιο σου. Αυτο κανανε μερικοι phd στην σχολη μας. έχει το μαστερ της βιοπληροφορικής του ΕΚΠΑ αλλα δε νομίζω να με αφήσουν να παρακολουθήσω έτσι. Σε ένα άλλο που είχα ρωτήσει για κάτι άλλο που με ενδιέφερε ήθελαν να πληρώσεις γι ανα είσαι ακροατής κανα 600ρικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα