Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα χρειάζεται εγγραφή (enroll) για τις ενημερώσεις ασφαλείας μετά τη 14 Οκτωβρίου. Και είσοδος με λογαριασμό Microsoft κάθε 60 μέρες τουλάχιστο για να συνεχίζουν οι ενημερώσεις.

image.png

Επεξ/σία από alan2
  • Like 1
Δημοσ.

πιθανη λυση που μαλλον θα δοκιμασω, προσφατα πηγα σε ενα μχν σε ltsc και δεν μου κρατησε τα tabs και μπορει και αλλα 

Δημοσ.
On 30/09/2025 at 05:44, alan2 said:

image.png

Σου εβγαλε προσφατα αυτο το μηνυμα χωρις την επιλογη για εγγραφη (enroll); Σε οσους εχω δει στην υπολοιπη Ευρωπη, οπως ηταν η επιλογη (εδω και κανα 1-1,5 μηνα) για να πληρωσουν, η ιδια ηταν και για τις δωρεαν ενημερωσεις (απλα οταν παταγαν τους ελεγε οτι ηταν δωρεαν λογω ΕΕ η κατι τετοιο). 

Μαλιστα ολοι λενε, οτι προυποθεση για να λαβεις τις δωρεαν ενημερωσεις ειναι να κανεις εγγραφη. Αλλα εδω βλεπω οτι αυτο δεν δινει καν την επιλογη. Σε εμενα και σε εναν αλλον χρηστη, δεν εχει ουτε καν αυτο το μηνυμα. Και εχω τα παντα, ολες τις ενημερωσεις, microsoft account που ειναι admin, εννοειται 100% αυθεντικα win10. Τι σκ*τα γινεται; Απλα θα βλεπουν αν το pc εχει ευρωπαικες "πινακιδες" και θα στελνουν αυτοματα τις ενημερωσεις; 

Δημοσ.
2 hours ago, Clytoceyx said:

......Τι σκ*τα γινεται; Απλα θα βλεπουν αν το pc εχει ευρωπαικες "πινακιδες" και θα στελνουν αυτοματα τις ενημερωσεις; 

αν μπαινεις με local account πρεπει να το γυρισεις σε Microsoft account για να παρεις τις ενημερωσεις 

Δημοσ.
13 minutes ago, Aris_ said:

αν μπαινεις με local account πρεπει να το γυρισεις σε Microsoft account για να παρεις τις ενημερωσεις 

Το εγραψα και πιο πανω. Με microsoft account ειμαι, και δεν εχει εμφανισει τιποτα σχετικο στα windows updates ακομα. Εκτος αν γινει αυτοματα, σε οσους πληρουν τις προυποθεσεις. Πραγμα που κανεις δεν ξερει, γιατι περα απο τα αρθρα που εχουν βγει και απλα λενε για την κωλοτουμπα της MIcrosoft μετα την φαπα της ΕΕ, δεν υπαρχει καμια ουσιαστικη λεπτομερεια, τι και πως θα γινει. Oυτε απο την Microsoft.

Δημοσ.
4 hours ago, Clytoceyx said:

Σου εβγαλε προσφατα αυτο το μηνυμα χωρις την επιλογη για εγγραφη (enroll);

Ναι πρόσφατα μου το έβγαλε αυτό. Είναι virtual machine.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη, σε αλλους βγαζει και μηνυμα/προειδοποιηση για το τελος υποστηριξης και επιλογη για εγγραφη στο ESU, σε αλλους μονο την ειδοποιηση και σε αλλους τιποτα.

Εντωμεταξυ εχω δει τυπο με local account να του βγαζει κανονικοτατα επιλογη για εγγραφη στο ESU, και απλα οταν εκανε την διαδικασια, του ζητησε να κανει log-in με το Microsoft account του, εφτιαξε επιτοπου ενα, τον ειδοποιησε οτι δικαιωνεται δωρεαν τις ενημερωσεις και τελειωσε η δουλεια.

Δημοσ.
1 hour ago, Clytoceyx said:

Το εγραψα και πιο πανω. Με microsoft account ειμαι, και δεν εχει εμφανισει τιποτα σχετικο στα windows updates ακομα. Εκτος αν γινει αυτοματα, σε οσους πληρουν τις προυποθεσεις. Πραγμα που κανεις δεν ξερει, γιατι περα απο τα αρθρα που εχουν βγει και απλα λενε για την κωλοτουμπα της MIcrosoft μετα την φαπα της ΕΕ, δεν υπαρχει καμια ουσιαστικη λεπτομερεια, τι και πως θα γινει. Oυτε απο την Microsoft.

αν εισαι με micro acc. απλα περιμενεις δεν υπαρχει αλλο νεο μεχρι στιγμης 

Δημοσ.

ερώτηση λιγάκι.όταν κάνω φορμάτ στα windows 10 και έχω usb stik,και τελειωσω την όλη διαδικασία,τί ενέργειες πρέπει να κάνω στο τέλος έτσι ωστε οταν ανοιγω το pc να μην γινει εκκινηση απο usb stik ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα αλλάξεις τίποτα στο bios. Θα πατήσεις το ανάλογο πλήκτρο για να επιλέξεις συσκευή boot κατά την εκκίνηση και θα πατήσεις στο στικάκι. Στην επανεκκίνηση θα πάει μόνο του στην προεπιλογή που είναι (συνήθως) ο εσωτερικός δίσκος.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, micos000 είπε

Δεν θα αλλάξεις τίποτα στο bios. Θα πατήσεις το ανάλογο πλήκτρο για να επιλέξεις συσκευή boot κατά την εκκίνηση και θα πατήσεις στο στικάκι. Στην επανεκκίνηση θα πάει μόνο του στην προεπιλογή που είναι (συνήθως) ο εσωτερικός δίσκος.

ok ευχαριστω πολυ σε εμενα ειναι το f12

Επεξ/σία από iliata2410

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...