vasilios_n Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 10 hours ago, Aris_ said: δινει 2χρονια η Microsoft με 30ε το χρονο αλλα το κανεις και τσαμπα με λογαριασμο στο Microsoft store Πως θα το βρω στο store τι να πατήσω ξερεις;;
Aris_ Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 3 hours ago, vasilios_n said: Πως θα το βρω στο store τι να πατήσω ξερεις;;
Sablj Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 'Εψαξα στο topic αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο... Ξαφνικά, τις τελευταίες 3-4 μέρες δεν ανοίγει η εφαρμογή Photos στα windows (κατ' επέκταση δεν μπορώ να δω καμία φωτογραφία). Βλεπώ τις μικρογραφίες αλλά δεν μπορώ να τις ανοίξω. Δοκίμασα να κάνω reset, repair scannow μέσω cmd για λάθη αλλά δεν δούλεψε κανένα. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος ? Βρήκε λύση ? Τα αρχεία είναι κυρίως .jpg
cameranek Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, Sablj είπε εφαρμογή Photos στα windows https://apps.microsoft.com/detail/9NV2L4XVMCXM?hl=el-gr&gl=GR&ocid=pdpshare Φωτογραφίες Microsoft παλαιού τύπου, δοκίμασε αυτό δουλεύει σίγουρα. 1
micos000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, Sablj είπε Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος ? Βρήκε λύση ? https://imageglass.org/ Και ας μη δουλεύει το photos. 1
vasilios_n Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) On 04/08/2025 at 15:56, Aris_ said: Φιλαρακι ξερεις αν ειμαι μόνο με Αβαστ θα ειμαι οκ;; Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από vasilios_n
Sablj Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 9 hours ago, cameranek said: https://apps.microsoft.com/detail/9NV2L4XVMCXM?hl=el-gr&gl=GR&ocid=pdpshare Φωτογραφίες Microsoft παλαιού τύπου, δοκίμασε αυτό δουλεύει σίγουρα. 8 hours ago, micos000 said: https://imageglass.org/ Και ας μη δουλεύει το photos. Σας ευχαριστώ και τους 2, θα τα δοκιμάσω όταν γυρίσω στο PC
kaiadas4 Δημοσ. Κυριακή στις 09:06 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:06 πμ καλημέρα εχοντας 2 υπολογιστές με windows 10 home και windows 10 pro education σύμφωνα με το άρθρο το προχθεσινο ότι στην Ευρώπη θα δωθει ενας χρόνος παράταση στα esu πρέπει να κανω κατι ή θα έρχονται ενημερώσεις ασφαλείας αυτόματα? ευχαριστώ προκαταβολικά
sattack Δημοσ. Κυριακή στις 02:16 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:16 μμ 5 ώρες πριν, kaiadas4 είπε καλημέρα εχοντας 2 υπολογιστές με windows 10 home και windows 10 pro education σύμφωνα με το άρθρο το προχθεσινο ότι στην Ευρώπη θα δωθει ενας χρόνος παράταση στα esu πρέπει να κανω κατι ή θα έρχονται ενημερώσεις ασφαλείας αυτόματα? ευχαριστώ προκαταβολικά Θα πρέπει να είσαι login με Microsoft account και τότε θα έρχονται αυτόματα ενημερώσεις, ώστε να εχεις άλλον 1 χρόνο να δεις τι θα κάνεις. Αν οι υπολογιστές σου μπορούν να κάνουν αυτόματα μόνοι τους αναβάθμιση σε win11 μέσα από το windows update, κανε την. Aν σου λέει ότι το hardware που έχεις δεν είναι συμβατό με τα win11, πήγαινε εδώ πιο κάτω στο αλλο thread που εχω ανοίξει ακριβώς για αυτό το λόγο, που λέει πως μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να αναβαθμίσει παλιούς υπολογιστές στα win11. https://www.insomnia.gr/forums/topic/844251-μην-πετάτε-τα-παλιά-pc-εύκολα-και-δωρεάν-win11pro-και-office365-σε-pc-ακόμα-και-10ετίας/?do=getNewComment 1
pp6210 Δημοσ. Κυριακή στις 03:02 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:02 μμ καλησπέρα φίλοι, Θέλω να δοκιμάσω εκδόσεις ltsc σε 2 λαπτοπ και θα ήθελα τη γνώμη σας για τα παρακάτω: 1. από οτι κα΄ταλαβα η εγκατάσταση win10 LTSC και IOT-LTSC είναι ίδια και αλλάζει μόνο το registration key? Ή η ΙΟΤ είναι πιό ελαφριά και θα κάτσει καλύτερα σε ένα dell xps m1330 (intel core2 T7250 @2.0ghz, 4gb DDR2, win10 home 22H2) ή δεν έχει σημασία; Σκοπεύω να κάνω καθαρή εγκατάσταση αφού από ότι κατάλαβα μονο σε win10 pro κάθεται ως upgrade. 2. Licences... για τα win10 LTSC βλέπω στα κλειδάδικα υπάρχει αλλά αλλού έχει 15-20 ευρώ και αλλού 6-8 ευρώ... τι παίζει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον έχει διάθεση και χρόνο να βοηθήσει!
iliata2410 Δημοσ. Κυριακή στις 05:52 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:52 μμ Spoiler αυτη την εκδοση έχω εγώ.οποτε πρέπει μητρική και επεξεργαστή αλλαγμα για 11
micos000 Δημοσ. Κυριακή στις 07:10 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:10 μμ 1 ώρα πριν, iliata2410 είπε Απόκρυψη περιεχομένων αυτη την εκδοση έχω εγώ.οποτε πρέπει μητρική και επεξεργαστή αλλαγμα για 11 Σε αυτο που δείχνεις που ακριβως φαίνονται η μητρική και κ επεξεργαστής σου; Στις ρυθμίσεις θα πας να το βρεις η θα χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα π.χ. cpuz
iliata2410 Δημοσ. Κυριακή στις 08:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:21 μμ 1 ώρα πριν, micos000 είπε Σε αυτο που δείχνεις που ακριβως φαίνονται η μητρική και κ επεξεργαστής σου; ναι ξερω ,η εκδοση windows ειναι αυτη αυτο θελω να πω.ο επεξεργαστης και η μητρικη παλια ειναι,οποτε θελει αλλαγμα
Aris_ Δημοσ. Κυριακή στις 10:57 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:57 μμ 7 hours ago, pp6210 said: καλησπέρα φίλοι, Θέλω να δοκιμάσω εκδόσεις ltsc σε 2 λαπτοπ και θα ήθελα τη γνώμη σας για τα παρακάτω: 1. από οτι κα΄ταλαβα η εγκατάσταση win10 LTSC και IOT-LTSC είναι ίδια και αλλάζει μόνο το registration key? Ή η ΙΟΤ είναι πιό ελαφριά και θα κάτσει καλύτερα σε ένα dell xps m1330 (intel core2 T7250 @2.0ghz, 4gb DDR2, win10 home 22H2) ή δεν έχει σημασία; Σκοπεύω να κάνω καθαρή εγκατάσταση αφού από ότι κατάλαβα μονο σε win10 pro κάθεται ως upgrade. 2. Licences... για τα win10 LTSC βλέπω στα κλειδάδικα υπάρχει αλλά αλλού έχει 15-20 ευρώ και αλλού 6-8 ευρώ... τι παίζει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον έχει διάθεση και χρόνο να βοηθήσει! 1.ιοτ και ltsc εχουν αλλουσ installer ,εβαλα απο win 10 home σε iot ltsc upgrade , γενικα win 10 σε τοσο αδυναμο c2d δεν θα εβαζα, εχω win8.1 σε τ9500 και σερνεται 2.δεν εχει καμια σχεση αυτα που βλεπεις φτηνα δεν θα επρεπε να πουλιουνται ειναι κλειδια που εχουν αγοραστει απο επιχηρισεις bulk και τις πουλανε γιατι δεν τις χρησιμοποιουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα