Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι έχετε πρόβλημα με το ESU στα Windows 10 που δεν εμφανίζεται η επιλογή για Enroll και έχετε ολοκληρώσει όλες τις προϋποθέσεις που χρειάζονται, εδώ είναι η λύση!! 😉

Καλό είναι να έχετε πάρει ένα Backup στο σύστημα ή έστω ένα Restore Point!! 😉

• Thanks 1
  • Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη μπορει καποιος να μην ειναι εξοικειωμενος με τη registry, και τα λαθη εκει μπορει να δημιουργησουν προβλημα, καλυτερα ολα να γινουν απο command prompt που το copy-paste ειναι πιο ευκολο και πιο σιγουρο

Επεξ/σία από VasKag
Δημοσ.

Αστείο είναι, δεν κάποια πολύπλοκη επεξεργασία της registry!
Και ο τύπος τα εξηγεί πολύ απλά!
Δύο τιμές αλλάζεις και βασικά βάζεις αυτές που σου λέει, 2 και 1.
Στις περισσότερες περιπτώσεις που έχεις όλα τα requirements για enroll είναι έτοιμα όλα!! Απλά αλλάζεις τις τιμές, όπως ήταν και σε εμένα.
Και στις δύο περιπτώσεις καλό είναι ένα Backup ή έστω Restore Point.

• Thanks 1
Δημοσ.

Στο laptop της συζύγου έχει βγάλει ότι μπορεί να κάνει αναβάθμιση σε win11. Υπάρχει χρονικό περιορισμός για την αναβάθμιση? Επειδή αύριο λήγει η υποστήριξη των 10. Μπορούμε δηλαδή να την κάνουμε οπότε θέλουμε?

Δημοσ.
7 minutes ago, ilias78 said:

Στο laptop της συζύγου έχει βγάλει ότι μπορεί να κάνει αναβάθμιση σε win11. Υπάρχει χρονικό περιορισμός για την αναβάθμιση? Επειδή αύριο λήγει η υποστήριξη των 10. Μπορούμε δηλαδή να την κάνουμε οπότε θέλουμε?

Κοίταξε λογικά μιλώντας πάντα, όχι.
Δεν την συμφέρει και δεν θυμάμαι να το έχει κάνει και ποτέ τόσο άμεσα.
Ούτως ή άλλως θέλει να τραβήξει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί στα Windows 11. 😉
Τώρα αν θες να είσαι 100% σίγουρος θα σου πρότεινα να μιλήσεις με το support της μέσω του Get Help App. 😉

• Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Υπάρχει χρονικό περιορισμός για την αναβάθμιση?

Όχι δεν υπάρχει περιορισμός, τουλάχιστον όχι τέτοιος ώστε αν πας τον άλλον μήνα να το κάνεις να μην σε αφήσει.

Κάνε την ενημέρωση όταν η σύζυγος το θελήσει.

• Thanks 1
Δημοσ.
10 minutes ago, ilias78 said:

Ευχαριστώ. Βρήκα κ το παρακάτω εντωμεταξύ οπότε είμαστε οκ

https://www.insomnia.gr/articles/operating-systems-browsers/windows-11/i-dorean-anavathmisi-sta-windows-11-tha-parameinei-diathesimi-kai-meta-to-2025/#goog_rewarded

Ούτως ή άλλως και να γίνει κάτι τέτοιο, θα γίνει πρώτη είδηση παντού!! 😉
Οπότε θα το πετύχεις σίγουρα και την κάνεις τότε... 😉

• Thanks 1
Δημοσ.

Ερώτηση

Έχω ένα παλιό pc 9ετίας στο οποίο έχω windows 10 pro και τελευταία κάνει 2 ώρες να ανοίξει παρότι έχει ssd κολλάει και με το ζόρι ανοίγει αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν είναι λειτουργικός θέλει φορμάτ.Στο σύστημα έχω 5 δίσκους έναν 850evo κενό κι έναν ssd 512gb με το λειτουργικό.Το πρόβλημα είναι ότι στο pc έχω κουμπώσει κι έναν αρχαίο hdd που είχε xp και όταν πάω στο bios πριν την εκκίνηση μου δίνει την επιλογή του άν θέλω χωρις να το έχω δοκιμάσει ποτέ.Ο φόβος μου ποιος είναι?Επειδή πρόκειται να κάνω φορμάτ με οδηγό για το πως να περάσω τα windows 11 pro σε pc που δεν πληροί τις προδιαγραφές φοβάμαι μήπως εκεί που πρέπει να σβήσω το δίσκο και τα partitions μπερδευτώ με τον ssd και σβήσω τον hdd που έχει αρχεία μέσα που θέλω.Άρα συνοψίζοντας μπορώ να κάνω φορματ και να περασω το λειτουργικό στον κενό ssd χωρίς να μπω στη διαδικασία να σβήσω τίποτα απο τα υπόλοιπα και μόλις ξαναμπώ στο bios να επιλέξω αυτόν για εκκίνηση?έτσι ώστε να έχω πρόσβαση σε όλους τους δίσκους και τα αρχεία και μετά να τους φορμάρω αφού πρώτα έχω κρατήσει back up σε εξωτερικό σκληρό που θα αγοράσω.Τί λέτε?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, konik είπε

Ερώτηση

Έχω ένα παλιό pc 9ετίας στο οποίο έχω windows 10 pro και τελευταία κάνει 2 ώρες να ανοίξει παρότι έχει ssd κολλάει και με το ζόρι ανοίγει αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν είναι λειτουργικός θέλει φορμάτ.Στο σύστημα έχω 5 δίσκους έναν 850evo κενό κι έναν ssd 512gb με το λειτουργικό.Το πρόβλημα είναι ότι στο pc έχω κουμπώσει κι έναν αρχαίο hdd που είχε xp και όταν πάω στο bios πριν την εκκίνηση μου δίνει την επιλογή του άν θέλω χωρις να το έχω δοκιμάσει ποτέ.Ο φόβος μου ποιος είναι?Επειδή πρόκειται να κάνω φορμάτ με οδηγό για το πως να περάσω τα windows 11 pro σε pc που δεν πληροί τις προδιαγραφές φοβάμαι μήπως εκεί που πρέπει να σβήσω το δίσκο και τα partitions μπερδευτώ με τον ssd και σβήσω τον hdd που έχει αρχεία μέσα που θέλω.Άρα συνοψίζοντας μπορώ να κάνω φορματ και να περασω το λειτουργικό στον κενό ssd χωρίς να μπω στη διαδικασία να σβήσω τίποτα απο τα υπόλοιπα και μόλις ξαναμπώ στο bios να επιλέξω αυτόν για εκκίνηση?έτσι ώστε να έχω πρόσβαση σε όλους τους δίσκους και τα αρχεία και μετά να τους φορμάρω αφού πρώτα έχω κρατήσει back up σε εξωτερικό σκληρό που θα αγοράσω.Τί λέτε?

Απλά ξεκούμπωσε όλους τους δίσκους, κάνε την εγκατάσταση σε αυτόν που θέλεις και όταν τελειώσεις ξανακούμπωσε τους πάλι πίσω.

problem solved.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, konik είπε

Ερώτηση

Ή αυτό που σου είπε ο micos για 100% σιγουριά, ή απλά δώσε λίγη προσοχή στα partitions. Λέει Δίσκος 0, Δίσκος 1 κτλ. Βρες ποιος είναι ο ssd (από το μέγεθος) και απλά σβήσε τα partitions που έχουν το ίδιο όνομα (Δίσκος #). Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ποιος είναι ο ssd τότε πάμε πάλι στην άλλη λύση.

• Like 1
Δημοσ.

Αν τους αποσύνδεσω φτάνει απλά να βγάλω την τροφοδοσία από το ρεύμα η πρέπει να βγάλω και το καλωδιο sata η και τα 2?έχω ξανακάνει με αυτό το τρόπο φορμάτ αλλά δε θυμάμαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...