overpower Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Στο σαιτ τους μου βγαζει 52 ευρω κοστος (!) για αποστολη σε Συρο (νησιωτικο προορισμο) Ισχυει?
fylatos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, overpower είπε Στο σαιτ τους μου βγαζει 52 ευρω κοστος (!) για αποστολη σε Συρο (νησιωτικο προορισμο) Ισχυει? Ναι πάει ογκομετρικά για αυτό. 1
tyf Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 τηλιξε την και πηγαινε την σε ενα πρακτορειο. μαξ 10 ευρω?
donblunts Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 36 λεπτά πριν, overpower είπε Στο σαιτ τους μου βγαζει 52 ευρω κοστος (!) για αποστολη σε Συρο (νησιωτικο προορισμο) Ισχυει? Γιατί δεν την πας στο λιμάνι να την στείλεις με το καράβι; 10€ 1
zio10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Και με ΕΛΤΑ επίσης είναι αρκετά φτηνά, αν δεν είναι πολύ βιαστικό. 1
overpower Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Αρχικα δεν ειπα οτι μενω Αθηνα ωστε να την στειλω με πλοιο. 2) Την στελνω παντα με ΕΛΤΑ, απλα μετα την κουβαλαω σαν μαλ*κας μαζι μου μεχρι να παω σπιτι. Θα βολευε να ερθει σπιτι. Τεσπα, με ΕΛΤΑ ιτ ιζ αγκεν 1
zio10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 19 λεπτά πριν, overpower είπε Αρχικα δεν ειπα οτι μενω Αθηνα ωστε να την στειλω με πλοιο. 2) Την στελνω παντα με ΕΛΤΑ, απλα μετα την κουβαλαω σαν μαλ*κας μαζι μου μεχρι να παω σπιτι. Θα βολευε να ερθει σπιτι. Τεσπα, με ΕΛΤΑ ιτ ιζ αγκεν Λογικά και ταξί να πάρεις πιο οικονομικά από κούριερ θα σου βγει
talibanakos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Στα μεγαλα δεματα παει ογκομετρικα. Υψος*βαρος*πλατος*5000 = τα ογκομετρικα κιλα. Χρεωση 10 ευρω ( αναλογως το καταστημα και την εκπτωση ) μεχρι 2 κιλα και μετα 2 κιλα το καθε εξτρα κιλο.
paylidis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, overpower είπε Αρχικα δεν ειπα οτι μενω Αθηνα ωστε να την στειλω με πλοιο. 2) Την στελνω παντα με ΕΛΤΑ, απλα μετα την κουβαλαω σαν μαλ*κας μαζι μου μεχρι να παω σπιτι. Θα βολευε να ερθει σπιτι. Τεσπα, με ΕΛΤΑ ιτ ιζ αγκεν Υπαρχει υπηρεσία κατ οίκον και στα ΕΛΤΑ. Χρεωνεται λίγο παραπάνω από το απλό δέμα αλλά θεωρώ αξίζει και πάλι σε σχέση με μια κούριερ. 1
overpower Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, paylidis είπε Υπαρχει υπηρεσία κατ οίκον και στα ΕΛΤΑ. Χρεωνεται λίγο παραπάνω από το απλό δέμα αλλά θεωρώ αξίζει και πάλι σε σχέση με μια κούριερ. Αχ δεν το ήξερα. Το έστειλα το πρωί χωρίς να μπω να δω απαντήσεις 😕
paylidis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, overpower είπε Αχ δεν το ήξερα. Το έστειλα το πρωί χωρίς να μπω να δω απαντήσεις 😕 Νέξτ ταιμ 1
Stamer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 22 λεπτά πριν, overpower είπε Αχ δεν το ήξερα. Το έστειλα το πρωί χωρίς να μπω να δω απαντήσεις 😕 Πάρε τους τηλέφωνο και ρώτα αν προλαβαίνεις να το κάνεις τώρα (με εξτρα πληρωμή βέβαια). Αν και αμφιβάλω γιατί θα τους βγάλεις από τα νερά τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα