screaming_trees Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Πριν 1.5 μήνα περίπου το πλαίσιο είχε την οθόνη LG 29UM69G-B σε προσφορά 220 ευρώ. Κάνω λοιπόν τη παραγγελία, το site έλεγε διαθεσιμότητα σε 72 ώρες. Με πήραν τηλέφωνο λίγη ώρα μετά τη παραγγελία και μου λένε θα τη έχουμε σε 15 μέρες. Λέω οκ δε πειράζει θα περιμένω, θα τη παραλάβω όταν γυρίσω που διακοπές, μια χαρά σκέφτηκα. Αμ δε... Τους πήρα μετά από 20 μέρες μου λένε θα πρέπει να περιμένετε κι άλλο γιατί δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Εν τω μεταξύ η τιμή στο site είχε φτάσει στα 300 ευρώ. Τέλος πάντων τους παίρνω τη Δευτέρα, πριν 2 μέρες δηλαδή μου λέγανε τα ίδια. Μου λέει ένας φίλος μου, ασε να βάλω παραγγελία να δούμε τι θα πουν. Βάζει παραγγελία τη Τρίτη και σήμερα τον παίρνουν τηλέφωνο ότι Παρασκευή παραλαμβάνει!!!! Εννοείται τα παίρνω κρανίο και τους παίρνω τηλ στα καπάκια. Τους λέω τι γίνεται... Μου λένε τα ίδια, δεν υπάρχει κλπ. Τους απαντώ αν δεν υπάρχει πως γίνεται να παραλάβει τη παρασκευη ένας γνωστός μου? Η απάντηση η ίδια, δεν έχουμε διαθέσιμο το προϊόν θα πρέπει να ακυρώσετε ή να διαλέξετε καποιο άλλο... Εννοείται ότι ακύρωσα....
bilios40 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Τελικα στο πλαισιο ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις.... αχχααχχαχαχαχα 1
Salvation81 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 13 ώρες πριν, screaming_trees είπε Πριν 1.5 μήνα περίπου το πλαίσιο είχε την οθόνη LG 29UM69G-B σε προσφορά 220 ευρώ. Κάνω λοιπόν τη παραγγελία, το site έλεγε διαθεσιμότητα σε 72 ώρες. Με πήραν τηλέφωνο λίγη ώρα μετά τη παραγγελία και μου λένε θα τη έχουμε σε 15 μέρες. Λέω οκ δε πειράζει θα περιμένω, θα τη παραλάβω όταν γυρίσω που διακοπές, μια χαρά σκέφτηκα. Αμ δε... Τους πήρα μετά από 20 μέρες μου λένε θα πρέπει να περιμένετε κι άλλο γιατί δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Εν τω μεταξύ η τιμή στο site είχε φτάσει στα 300 ευρώ. Τέλος πάντων τους παίρνω τη Δευτέρα, πριν 2 μέρες δηλαδή μου λέγανε τα ίδια. Μου λέει ένας φίλος μου, ασε να βάλω παραγγελία να δούμε τι θα πουν. Βάζει παραγγελία τη Τρίτη και σήμερα τον παίρνουν τηλέφωνο ότι Παρασκευή παραλαμβάνει!!!! Εννοείται τα παίρνω κρανίο και τους παίρνω τηλ στα καπάκια. Τους λέω τι γίνεται... Μου λένε τα ίδια, δεν υπάρχει κλπ. Τους απαντώ αν δεν υπάρχει πως γίνεται να παραλάβει τη παρασκευη ένας γνωστός μου? Η απάντηση η ίδια, δεν έχουμε διαθέσιμο το προϊόν θα πρέπει να ακυρώσετε ή να διαλέξετε καποιο άλλο... Εννοείται ότι ακύρωσα.... Κακως ακυρωσες, εγω θα ελεγα του φιλου σου να συνεχισει την παραγγελια με αντικαταβολη και οταν θα ερχοταν θα τραβουσα φωτο και θα αρνιομουν παραλαβη. Μετα στα καπακια τηλεφωνο και αν αρχιζαν τα μα και τα μου θα ανεβαζα την φωτο στην σελιδα τους στο FB και θα απαιτουσα μια απαντηση απο καποιον πιο ψηλα. 3 1
isay Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Κακως ακυρωσες, εγω θα ελεγα του φιλου σου να συνεχισει την παραγγελια με αντικαταβολη και οταν θα ερχοταν θα τραβουσα φωτο και θα αρνιομουν παραλαβη. Μετα στα καπακια τηλεφωνο και αν αρχιζαν τα μα και τα μου θα ανεβαζα την φωτο στην σελιδα τους στο FB και θα απαιτουσα μια απαντηση απο καποιον πιο ψηλα. Το ψάρι έτσι κι αλλιως βρωμάει απο το κεφάλι. Οι προϊσταμενοι καταστήματος/τμημάτων έχουν τετοιες εντολές απο πιο ψηλά, τις οποιες εφαρμοζουν στους υπαλλήλους. Ο εκάστοτε υπάλληλος δεν θα εκανε τετοια πραγματα απο κεφαλιου του.
koumos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Πολύ κακώς ακύρωσες!! Αφού τους τσάκωσες να την κάνουν την "απατεωνιά" ας το πουμε έτσι, τους είχες στο χέρι. Με ένα post στα σόσιαλ το θέμα θα είχε πάρει διαστάσεις και σίγουρα θα στην έδιναν. Αυτό που φοβούνται αυτοί πολύ περισσότερο είναι η αρνητική δημοσιότητα.
VonLoutsos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 2 hours ago, Salvation81 said: Κακως ακυρωσες, εγω θα ελεγα του φιλου σου να συνεχισει την παραγγελια με αντικαταβολη και οταν θα ερχοταν θα τραβουσα φωτο και θα αρνιομουν παραλαβη. Μετα στα καπακια τηλεφωνο και αν αρχιζαν τα μα και τα μου θα ανεβαζα την φωτο στην σελιδα τους στο FB και θα απαιτουσα μια απαντηση απο καποιον πιο ψηλα. Ή παραλαβή από το κατάστημα ώστε να πάει ο TS και να έχει και πιο χειροπιαστές αποδείξεις.
orck Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά στο Facebook δεν σε αφήνουν να γράψεις ότι θες. Εάν δεν τους αρέσει απλά δεν περνάει.
Salvation81 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, orck είπε Παιδιά στο Facebook δεν σε αφήνουν να γράψεις ότι θες. Εάν δεν τους αρέσει απλά δεν περνάει. Μια χαρα γραφεις κατω απο τα ποστ τους και αν σε μπλοκαρουν σιγουρα εχεις φιλους με αλλα προφιλ. Δεν γινεται να μπλοκαρουν 10-20 ατομα.
screaming_trees Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Πάντως ο φίλος μου ενώ τους έχει πάρει τηλέφωνο και έχει στείλει 3 emails ότι δε θέλει το προϊόν συνεχίζει να δέχεται emails με την εξέλιξη της παραγγελίας... Τι να πω...
nmamag Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Παραγγγειλε άλλη την ιδια μια με την σημερινη τιμη να δεις αν θα στην φερουν και μετα αρχισε να λες ότι εχεις άλλη μια παραγγελια με την παλια τιμη !!!!!!!!!!!!!
orck Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, nmamag είπε Παραγγγειλε άλλη την ιδια μια με την σημερινη τιμη να δεις αν θα στην φερουν και μετα αρχισε να λες ότι εχεις άλλη μια παραγγελια με την παλια τιμη !!!!!!!!!!!!! Θα του πούνε τοτε δεν είχαμε διαθεσιμότητα τώρα βρήκαμε. Έπρεπε να αφήσει στην παραγγελία εκείνη σε εκκρεμότητα και να βάλει μια νέα παραγγελία το ίδιο προϊόν παραλαβή από κατάστημα . Να δω τι σκατα θα λέγανε...οι απατεωνισκοι
nmamag Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, orck είπε Θα του πούνε τοτε δεν είχαμε διαθεσιμότητα τώρα βρήκαμε. Έπρεπε να αφήσει στην παραγγελία εκείνη σε εκκρεμότητα και να βάλει μια νέα παραγγελία το ίδιο προϊόν παραλαβή από κατάστημα . Να δω τι σκατα θα λέγανε...οι απατεωνισκοι ΑΥΤΟ---------> Έπρεπε να αφήσει στην παραγγελία εκείνη σε εκκρεμότητα και να βάλει μια νέα παραγγελία το ίδιο προϊόν παραλαβή από κατάστημα 2
di maria kun Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 θα ξεχασω περσι την μερα προ black friday που ανεβασαν ενα ολοκληρο καταλογο προσφορων με gpu 30 και 40 ευρω/και δεν μπορουσες να κανεις ουτε παραγγελια ουτε λογκιν στο σαιτ και σε μια ωρα τα κατεβασαν ολα,πηραν τα κλικ τους και αραξαν τα αλανια
Philips1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Το Πλαισιο χανει δυστηχως την φημη του σε πολλα. Εδω και ενα μηνα προσπαθω να δω απο κοντα ενα κινητο τηλ. και καθε φορα που παω σε ενα καταστημα εχω την ιδια απαντηση."Αυτη την στιγμη δεν ειναι διαθεσιμο". Μεχρι που αποφασησα να ρωτησω εναν υπευθηνο που μου απαντησε¨"Δεν μας επητρεπει η εταιρια να τα ανοιξουμε αυτα τα μοντελα τηλ." Κρινετε μονοι σας. Σημερα αποφασησα να κανω αγορα online ενα ρουτερ και αφου εχω ολοκληρωση την παρραγγελια μου μετα απο 15 λεπτα μου ερχεται μηνυμα να εποικινονισω μαζι τους. Το μηνυμα ηταν¨"Αυτο το προιον ειναι κατοπιν παραγγελιας και θα χρειαστειτε να το πληρωσετε για να προχορησουμε στην παρραγγελια του" Οπως ειπα και πιο πανω κρινετε μονοι σας . Παντος εχουν αλαξει τα πραγματα με το γνωστο Πλαισιο.
stelios18120 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό το κινητό δηλαδή το εχει μόνο το πλαίσιο και πας συνέχεια εκεί να το δεις τόσες μέρες; Ποιο μοντέλο είναι; (Μονο μην μου πεις κανένα μοντέλο turbo-x και σκοτωθώ 😂😂) Επισεις εφόσον βλέπεις ότι δεν αξιζει να ασχοληθείς μαζί τους,γιατί συνεχίζεις και κανείς παραγγελίες από εκεί; Υπάρχουν χιλιάδες άλλα καταστήματα. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από stelios18120
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα