Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 1.5 μήνα περίπου το πλαίσιο είχε την οθόνη LG 29UM69G-B σε προσφορά 220 ευρώ. Κάνω λοιπόν τη παραγγελία, το site έλεγε διαθεσιμότητα σε 72 ώρες. Με πήραν τηλέφωνο λίγη ώρα μετά τη παραγγελία και μου λένε θα τη έχουμε σε 15 μέρες. Λέω οκ δε πειράζει θα περιμένω, θα τη παραλάβω όταν γυρίσω που διακοπές, μια χαρά σκέφτηκα. Αμ δε... 

Τους πήρα μετά από 20 μέρες μου λένε θα πρέπει να περιμένετε κι άλλο γιατί δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Εν τω μεταξύ η τιμή στο site είχε φτάσει στα 300 ευρώ. 

Τέλος πάντων τους παίρνω τη Δευτέρα, πριν 2 μέρες δηλαδή μου λέγανε τα ίδια. 

Μου λέει ένας φίλος μου, ασε να βάλω παραγγελία να δούμε τι θα πουν. Βάζει παραγγελία τη Τρίτη και σήμερα τον παίρνουν τηλέφωνο ότι Παρασκευή παραλαμβάνει!!!! 

Εννοείται τα παίρνω κρανίο και τους παίρνω τηλ στα καπάκια. Τους λέω τι γίνεται... Μου λένε τα ίδια, δεν υπάρχει κλπ. Τους απαντώ αν δεν υπάρχει πως γίνεται να παραλάβει τη παρασκευη ένας γνωστός μου? Η απάντηση η ίδια, δεν έχουμε διαθέσιμο το προϊόν θα πρέπει να ακυρώσετε ή να διαλέξετε καποιο άλλο... 

Εννοείται ότι ακύρωσα.... 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, screaming_trees είπε

Πριν 1.5 μήνα περίπου το πλαίσιο είχε την οθόνη LG 29UM69G-B σε προσφορά 220 ευρώ. Κάνω λοιπόν τη παραγγελία, το site έλεγε διαθεσιμότητα σε 72 ώρες. Με πήραν τηλέφωνο λίγη ώρα μετά τη παραγγελία και μου λένε θα τη έχουμε σε 15 μέρες. Λέω οκ δε πειράζει θα περιμένω, θα τη παραλάβω όταν γυρίσω που διακοπές, μια χαρά σκέφτηκα. Αμ δε... 

Τους πήρα μετά από 20 μέρες μου λένε θα πρέπει να περιμένετε κι άλλο γιατί δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Εν τω μεταξύ η τιμή στο site είχε φτάσει στα 300 ευρώ. 

Τέλος πάντων τους παίρνω τη Δευτέρα, πριν 2 μέρες δηλαδή μου λέγανε τα ίδια. 

Μου λέει ένας φίλος μου, ασε να βάλω παραγγελία να δούμε τι θα πουν. Βάζει παραγγελία τη Τρίτη και σήμερα τον παίρνουν τηλέφωνο ότι Παρασκευή παραλαμβάνει!!!! 

Εννοείται τα παίρνω κρανίο και τους παίρνω τηλ στα καπάκια. Τους λέω τι γίνεται... Μου λένε τα ίδια, δεν υπάρχει κλπ. Τους απαντώ αν δεν υπάρχει πως γίνεται να παραλάβει τη παρασκευη ένας γνωστός μου? Η απάντηση η ίδια, δεν έχουμε διαθέσιμο το προϊόν θα πρέπει να ακυρώσετε ή να διαλέξετε καποιο άλλο... 

Εννοείται ότι ακύρωσα.... 

Κακως ακυρωσες, εγω θα ελεγα του φιλου σου να συνεχισει την παραγγελια με αντικαταβολη και οταν θα ερχοταν θα τραβουσα φωτο και θα αρνιομουν παραλαβη. Μετα στα καπακια τηλεφωνο και αν αρχιζαν τα μα και τα μου θα ανεβαζα την φωτο στην σελιδα τους στο FB και θα απαιτουσα μια απαντηση απο καποιον πιο ψηλα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Κακως ακυρωσες, εγω θα ελεγα του φιλου σου να συνεχισει την παραγγελια με αντικαταβολη και οταν θα ερχοταν θα τραβουσα φωτο και θα αρνιομουν παραλαβη. Μετα στα καπακια τηλεφωνο και αν αρχιζαν τα μα και τα μου θα ανεβαζα την φωτο στην σελιδα τους στο FB και θα απαιτουσα μια απαντηση απο καποιον πιο ψηλα.

Το ψάρι έτσι κι αλλιως βρωμάει απο το κεφάλι. Οι προϊσταμενοι καταστήματος/τμημάτων έχουν τετοιες εντολές απο πιο ψηλά, τις οποιες εφαρμοζουν στους υπαλλήλους. Ο εκάστοτε υπάλληλος δεν θα εκανε τετοια πραγματα απο κεφαλιου του. 

Δημοσ.

Πολύ κακώς ακύρωσες!! Αφού τους τσάκωσες να την κάνουν την "απατεωνιά" ας το πουμε έτσι, τους είχες στο χέρι. Με ένα post στα σόσιαλ το θέμα θα είχε πάρει διαστάσεις και σίγουρα θα στην έδιναν. Αυτό που φοβούνται αυτοί πολύ περισσότερο είναι η αρνητική δημοσιότητα.

Δημοσ.
2 hours ago, Salvation81 said:

Ή παραλαβή από το κατάστημα ώστε να πάει ο TS και να έχει και πιο χειροπιαστές αποδείξεις.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, orck είπε

Παιδιά στο Facebook δεν σε αφήνουν να γράψεις ότι θες. Εάν δεν τους αρέσει απλά δεν περνάει.

Μια χαρα γραφεις κατω απο τα ποστ τους και αν σε μπλοκαρουν σιγουρα εχεις φιλους με αλλα προφιλ. Δεν γινεται να μπλοκαρουν 10-20 ατομα.

Δημοσ.

Πάντως ο φίλος μου ενώ τους έχει πάρει τηλέφωνο και έχει στείλει 3 emails ότι δε θέλει το προϊόν συνεχίζει να δέχεται emails με την εξέλιξη της παραγγελίας... Τι να πω... 

Δημοσ.

Παραγγγειλε άλλη την ιδια  μια με την σημερινη τιμη να δεις αν θα στην φερουν και μετα αρχισε να λες  ότι εχεις άλλη μια παραγγελια με την παλια τιμη !!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nmamag είπε

Παραγγγειλε άλλη την ιδια  μια με την σημερινη τιμη να δεις αν θα στην φερουν και μετα αρχισε να λες  ότι εχεις άλλη μια παραγγελια με την παλια τιμη !!!!!!!!!!!!!

Θα του πούνε τοτε δεν είχαμε διαθεσιμότητα τώρα βρήκαμε. Έπρεπε να αφήσει στην παραγγελία εκείνη σε εκκρεμότητα και να βάλει μια νέα παραγγελία το ίδιο προϊόν παραλαβή από κατάστημα .

Να δω τι σκατα θα λέγανε...οι απατεωνισκοι

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, orck είπε

Θα του πούνε τοτε δεν είχαμε διαθεσιμότητα τώρα βρήκαμε. Έπρεπε να αφήσει στην παραγγελία εκείνη σε εκκρεμότητα και να βάλει μια νέα παραγγελία το ίδιο προϊόν παραλαβή από κατάστημα . 

Να δω τι σκατα θα λέγανε...οι απατεωνισκοι

ΑΥΤΟ---------> Έπρεπε να αφήσει στην παραγγελία εκείνη σε εκκρεμότητα και να βάλει μια νέα παραγγελία το ίδιο προϊόν παραλαβή από κατάστημα

• Like 2
Δημοσ.

θα ξεχασω περσι την μερα προ black friday που ανεβασαν ενα ολοκληρο καταλογο προσφορων με gpu 30 και 40 ευρω/και δεν μπορουσες να κανεις ουτε παραγγελια ουτε λογκιν στο σαιτ και σε μια ωρα τα κατεβασαν ολα,πηραν τα κλικ τους και αραξαν τα αλανια

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το Πλαισιο χανει δυστηχως την φημη του σε πολλα. Εδω και ενα μηνα προσπαθω να δω απο κοντα ενα κινητο τηλ. και καθε φορα που παω σε ενα καταστημα εχω την ιδια απαντηση."Αυτη την στιγμη δεν ειναι διαθεσιμο". Μεχρι που αποφασησα να ρωτησω εναν υπευθηνο που μου απαντησε¨"Δεν μας επητρεπει η εταιρια να τα ανοιξουμε αυτα τα μοντελα τηλ." Κρινετε μονοι σας. Σημερα αποφασησα να κανω αγορα online ενα ρουτερ και αφου εχω ολοκληρωση την παρραγγελια μου μετα απο 15 λεπτα μου ερχεται μηνυμα να εποικινονισω μαζι τους. Το μηνυμα ηταν¨"Αυτο το προιον ειναι κατοπιν παραγγελιας και θα χρειαστειτε να το πληρωσετε για να προχορησουμε στην παρραγγελια του" Οπως ειπα και πιο πανω κρινετε μονοι σας . Παντος εχουν αλαξει τα πραγματα με το γνωστο Πλαισιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό το κινητό δηλαδή το εχει μόνο το πλαίσιο και πας συνέχεια εκεί να το δεις τόσες μέρες;

Ποιο μοντέλο είναι; (Μονο μην μου πεις κανένα μοντέλο turbo-x και σκοτωθώ 😂😂)

Επισεις εφόσον βλέπεις ότι δεν αξιζει να ασχοληθείς μαζί τους,γιατί συνεχίζεις και κανείς παραγγελίες από εκεί; Υπάρχουν χιλιάδες άλλα καταστήματα.

Επεξ/σία από stelios18120

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...