Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κακώς ακυρώσες την παραγγελία σου. Είχα παραγγείλει ένα ηχείο bt σε πολύ καλή τιμή (20ε εν. Στο σκρουτζ είχε σχεδόν 60ε) από το πλαίσιο και έλεγε παραλαβή εντός 72 ωρών μου ήρθε email με την εξέλιξη παραγγελία. Μου στέλνουν μήνυμα ότι και καλά προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί μου γιατι παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με την διαθεσιμότητα. Μετά από πολλες επικοινωνίες με υπεύθυνους κλπ  και γύρω στις 15μερες και πολύ μπλα μπλα κατάφερα να μου το στείλουν.όταν βρίσκετε μια προσφορά βγάζετε screenshot κάθε βήμα της παραγγελίας σας(έτσι έκανα και εγώ γιατι είχα καταλάβει από την αρχή ότι κάτι δεν πήγαινε καλά γιατί είχα άσχημες εμπειρίες με την αλυσίδα αυτή). Και πιέστε τους όσο δεν πάει  θα πουν την λάθος κουβέντα, κρατάτε την ψυχραιμία σας και διαβάστε τους νόμους για τα δικαιώματα σας. Υπόψιν υπάλληλοι ειναι δεν φταίνε σε τίποτα απλά είναι τακτική της εταιρείας και πίστεψε με έχουν περιθώρια να διορθωθεί το οποιοδήποτε λάθος. 

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Είναι η πιο απαράδεκτη εταιρία παιδιά εγώ έκανα παράγγελεια την Παρασκευή και υποθετικά θα παραλάμβαναν  την Δευτέρα παρέλαβα με κόπους και βασάνα το Σάββατο . Δεν έγινε σωστή από συσκευασία και ήρθε το πλυντήριο  χτυπημένο πήρα την Δευτέρα τηλέφωνο εστηκα φωτογραφίες και δεν με πήραν τηλέφωνο σε δυο εργάσιμες που έπρεπε για να μου απαντήσουν αλλά την Παρασκευή μετά από εκατό τηλέφωνα που έκανα κάθε μέρα και με κοροϊδεύανε ότι και καλά θα με πάρουν . Και μου είπαν ότι η αντιπρόσωπια δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για καινούργιο πλυντήριο . Είναι η χειρότερη εταιρία που έχω ποτέ συνεργάστη. 

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.

Έχουν κάνει την απατεωνιά τέχνη εκεί, δεν τηρούν τους νόμους, δεν σέβονται τα δικαιώματα του καταναλωτή και δεν νοιάζονται καθόλου για την ικανοποίηση του πελάτη. Τους έχω βάλει στη μαύρη λίστα και εγώ και οι περισσότεροι γνωστοί και φίλοι μου και δεν ψωνίζουμε. Υπάρχουν εκατοντάδες άλλα καταστήματα για να κάνεις τη δουλειά σου.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω κανει την παραγγελια μου στις 22/01/2021 για μια καρτα γραφικων η οποια με ενημερωσαν τηλεφωνικα οτι θα αργησει μεχρι περιπου 2 μηνες . Μου ζητησαν να βαλω την προκαταβολη για το 30% της συνολικης αξιας του προιοντος οπως και εκανα και το αποτελεσμα ειναι να με ενημερωσουν τηλεφωνικα παλι οτι η παραγγελια μου εγινε και ολα καλα . Δεν εχω λαβει στο email κανενα ειδος αποδειξης και οταν τους ζητησα δεν μου εδωσαν και ουτε με πηραν τηλεφωνο παρα το γεγονος οτι μου ειπαν οτι θα με παρουν . Καθε φορα που τους παιρνω τηλεφωνο μου λενε οτι δεν ξερουν ποτε θα ερθει το προιον . Στις αρχες του μηνα απριλιου τους ειχα παρει τηλεφωνο και ο υπαλληλος που το σηκωνε μου εκλεισε το τηλεφωνο με το που τους ειπα τον αριθμο της παραγγελιας μου . Αυτο εγινε 3 φορες στην σειρα . Επειτα , την τεταρτη φορα , το σηκωσε καποιος αλλος που μου ειπε οτι θα λαβουν πληροφοριες σχετικα με την παραλαβη του προιοντος στις 26 Απριλιου . Πηγαινουμε λοιπον σε εκεινη την ημερα και τους πηρα τηλεφωνο . Δεν ξερουν τιποτα . Επομενως αυτα που μου ειχε πει ηταν μπουρδες . σε 9 μερες περνανε 4 μηνες που περιμενω και δεν μου εχουν πει τιποτα , δεν μου εχουν στειλει τιποτα . Ειναι αφαντοι . Εχω σκοπο να αφησω την παραγγελια για ολοκληρο χρονο καθως ειναι καλυμενοι απο νομικης αποψεως . Δεν θα ηθελα να τους κακολογισω . Θα το αφησω αυτο για τον εκαστοτε αναγνωστη της καταστασεως μου . Το μονο που εχω να προοτείνω σε οποιον το διαβαζει αυτο , ειναι το εξης : Μην μπλεξετε με αυτο το ...καταστημα για το δικο σας καλο . Οσο για την προκαταβολη , η συναλλαγη δεν φαινεται πουθενα με αποτελεσμα να πηρα τηλεφωνο την τραπεζα και κατεληξα οτι τα χρηματα ειναι "στον αερα" δεν υπαρχουν στον λογαριασμο μου αλλα δεν τα εχουν δεχτει ακομα προφανως για να μην κινηθω νομικα για το γεγονος . Ειναι ενα αστειο . 

Screenshot_4.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...