Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, 

Πριν 10 μέρες άλαξα το κουτί του υπολογιστή μου λόγο περιορεσμενου χώρου(το προηγούμενο ήταν μικρό).Την πρώτη βδομαδα όλα κομπλέ αλλα μετά χωρις να αλλάξω κάτι δεν μπορούσα να κανω boot (dead pc).Δοκίμασα να ελεξω τα πάντα,μεχρι που δοκίμασα και το συναρμολόγισα εκτος κουτιού και όλα λειτουργούν!Τι μπορεί να επηρεάζει στο κουτί; 

P.s: Αρχικα το pc ήταν dell xps 8300 στο εργοστασιακο του κουτι. 

Επεξ/σία από giannis9530
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, giannis9530 είπε

Την εχω βαλει χυμα οπως ηταν και στο προηγούμενο κουτι.Επρεπε να κανω κατι αλλο;..Αν ναι πες μου να το googlarω

Πρέπει να βάλεις αποστάτες στα σημεία που η μητρική βιδώνει πάνω στο κουτί

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannis9530 είπε

Καλησπέρα σας, 

Πριν 10 μέρες άλαξα το κουτί του υπολογιστή μου λόγο περιορεσμενου χώρου(το προηγούμενο ήταν μικρό).Την πρώτη βδομαδα όλα κομπλέ αλλα μετά χωρις να αλλάξω κάτι δεν μπορούσα να κανω boot (dead pc).Δοκίμασα να ελεξω τα πάντα,μεχρι που δοκίμασα και το συναρμολόγισα εκτος κουτιού και όλα λειτουργούν!Τι μπορεί να επηρεάζει στο κουτί; 

P.s: Αρχικα το pc ήταν dell xps 8300 στο εργοστασιακο του κουτι. 

Shortάρει.

Κάνε αυτό που σου λένε τα παιδιά απο πάνω!

Δημοσ.

Δεν νομίζω να φταίνε οι αποστάτες, εχω βάλει μητρικές και μητρικές ποτε δεν ασχολήθηκα με αποστάτες απο που και ος που να φταίναι οι αποστάτες?να χάνει καμαι γείωση?

Αν οντος ηταν θέμα γεωσης δεν θα δουλευε καθόλου εδώ μας λεει οτι δουλεψε για μια εβδομάδα.και μάλιστα δουλεψε εκτός κουτιου που δεν εχει κάν βίδες πάνω πόσο μάλλον αποστάτες 

Βγάλε βάλε ραμ και κάρτα γραφικών σιγουρέψου οτι ολα τα καλώδια ειναι κομπλέ και πατάνε βγάλε βάλε τα καλώδιακια του κουτιου pwr  reset 

σιγουρέψου οτι εχει ρευμα, εντελλος νεκρό pc πάει το μυαλό μου στο καλώδιο power η να μην εχει ρευμα καθόλου 

Αποστατες πάντος δεν ειναι 

Δημοσ.

Οι περισσότερες μητρικές από πίσω είναι γυμνές. Θες να μας πεις πως αν "γειωθούν" όλες οι κολλήσεις και τα "κερατάκια" που προεξέχουν πάνω στο σασί, δεν τρέχει τίποτα??

Μάλλον ήσουν τυχερός και έπεφτες σε κουτιά με "ενσωματωμένα" ποδαράκια / αποστάτες...

Cougar-Challenger-Review_20120918_0858DxO.jpg

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Θες να μας πεις πως αν "γειωθούν" όλες οι κολλήσεις και τα "κερατάκια" που προεξέχουν πάνω στο σασί, δεν τρέχει τίποτα??

δεν καταλαβαινω τι εννοεις? οτι αν τα γειώσεις όλα θα εχεις θέμα και αν δεν γειώσειςοχι? 

Το σενάριο της γειωσης το ειπα υποθετικα 

Αληθεια πιστευετε οτι επιδή δεν εβαλε αποστατες το pc δουλεψε μια εβδομαδα και μετα θυμηθηκε οτι δεν εχει αποστατες και χάλασε? 

και τώρα εβαλες αποστατες και ευτιαξε? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Επεξ/σία από mastoras007
Δημοσ.

Όταν λέμε να "γειωθούν" εννοούμε βραχυκύκλωμα. Βάλε μια μητρική πάνω σε μια λαμαρίνα, δοκίμασε να ξεκινήσεις το PC και έλα μετά να μας πεις τι έγινε. Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε εδώ μέσα... 😛 😛 😛

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SaFiS είπε

Όταν λέμε να "γειωθούν" εννοούμε βραχυκύκλωμα. Βάλε μια μητρική πάνω σε μια λαμαρίνα, δοκίμασε να ξεκινήσεις το PC και έλα μετά να μας πεις τι έγινε. Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε εδώ μέσα... 😛 😛 😛

ξανα λέω το σενάριο της γέιωσης το ειπα υποθετικα αν δεις το ποστ μου εχω ερωτιματικο( Να χάνει καμια γείωση?) και αυτο το ειπα σκεπτομενος οτι στης βίδες που εχει η μητρικη υπάρχει καλάι και φαντάζομαι θα ειναι γειωση, 

Επι του θέματος ομος να μιλάμε και να μην πιανουμε μια κουβεντα και την χιλιοαναλύουμε, Οι αποστατες δεν φταινε σε αυτο τουλάχιστον συμφωνουμε η οχι

Δημοσ.

Ε ναι... Μπορει οριακα για μια τριχα που λεμε, να μην βραχυκλωσε για καποιες ημερες και μετα ισα να κουνηθηκε που λεει ο λογος το κουτι και κατευθειαν να τα έπαιξε...

Δηλαδη τοσα χρονια γιατι νομιζεις οτι υπαρχουν οι αποστατες? Για να παιρνει αερα η μητρικη απο πισω?🤣

Και θα ηθελα να δω χωρις τους αποστατες πόσο καλά εφάρμοζε το Ι/Ο, back panel κτλ αφου εστω και λιγο ηταν πιο "κατω" χωμένη  η μητρικη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από προσωπική εμπειρία, οι αποστάτες μπορούν να προκαλέσουν πρόβλημα από το πουθενά. Πχ πριν χρόνια, είχα συνεχείς επανεκκινήσεις και δεν μπορούσα να καταλάβω τι έφταιγε. Είχα δοκιμάσει τροφοδοτικό, μνήμες, δίσκους, τα ΠΑΝΤΑ και τελικά μου είπε ένας τύπος στο adslgr να τσεκάρω αν πατάει καλά η μητρική στους αποστάτες. Τσεκάρω και βλέπω πως οι πάνω είχαν λασκάρει και η μητρική ψιλοέπαιζε. Μόλις τους έσφιξα, το πρόβλημα λύθηκε.

Επεξ/σία από Undertaker25

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...