Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλο το Forum.

Θα ήθελα να ρωτήσω εαν γνωρίζει κανείς που μπορώ να πουλήσω παλιά "Μίκυ Μαους" κομιξ καθώς εχω μεγάλη ποσότητα και ειναι κρίμα να τα πετάξω.

Ευχαριστώ πολυ προκαταβολικά.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Thesoundmakergr είπε

Θα ήθελα να ρωτήσω εαν γνωρίζει κανείς που μπορώ να πουλήσω παλιά "Μίκυ Μαους" κομιξ καθώς εχω μεγάλη ποσότητα και ειναι κρίμα να τα πετάξω.

Όπως το θέτεις πάντως θα μπορούσες κάλλιστα απλά να τα χαρίσεις 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Θυμάμαι είχα δώσει κομιξ πολυυυυ παλιά στο μοναστηράκι. Είχε κάποια μαγαζιά εκεί και είμαι σίγουρος οτι θα έχει και αλλού. Το θέμα είναι οτι θα τα πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί 😜 

Γιατί δεν τα βάζεις αγγελία στο insomnia? Επειδή δεν ξέρεις να τα κοστολογήσεις θα μου απαντήσεις. Ψάξε λίγο τι κάνουν οι άλλοι και δώστα σε μία λογική ως χαμηλή τιμή. Και πιο πολλά θα πάρεις από το να τα δώσεις έξω και σίγουρα θα τα πάρει κάποιος που τον ενδιαφέρουν (όχι σίγουρα αλλά τέλος πάντων).

• Like 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Όπως το θέτεις πάντως θα μπορούσες κάλλιστα απλά να τα χαρίσεις 

Υπάρχει η εναλλακτική ναι ίσως να μην το έθεσα σωστά 

Δημοσ.

Στο Μοναστηράκι πλέον οι περισσότεροι δεν αγοράζουν

Αν στα πάρουν (κατά τύχη βρεις καποιον) δίνουν 0.05 σεντς για κάθε Μίκυ μαούς οπότε καταλαβαίνεις....

• Sad 2
  • Moderators
Δημοσ.

Βαλε αγγελια εδω, ολο και κατι θα βρεις. Απλως αν ειναι πολλα και παλια, κανε ενα τσεκ των τευχων πριν τα πουλησεις/χαρισεις, γιατι αν εχεις κανενα Κομιξ Χαμενοι στις Ανδεις ξερωγω, παιζει να πωλειται και πανακριβα αν ειναι decent (δεν το εχω ψαξει, just sayin')

Δημοσ.

Έχω έναν φίλο που είναι σε παρόμοια φάση. Έχει πολλά κόμικς και manga που θέλει να πουλήσει. Τα έχει βάλει σε γκρουπάκια του facebook που ασχολούνται με αγοραπωλησίες κομικς. Αν και τα δίνει σε πολύ καλές τιμές,  δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Ίσως να είναι άγνωστα τα κομικς που δίνει στο κοινό που συχνάζει σε αυτά τα γκρουπάκια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά πλέον στις μέρες μας κανένας σχεδόν δεν αγοράζει κόμιξ,Μίκυ μαούς,αλμανακο και τέτοια 

Σπάνια θα βρεις άτομα που να ενδιαφέρονται πραγματικα και να δώσουν χρήματα για μερικά τεύχη 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, stormrain είπε

Βαλε αγγελια εδω, ολο και κατι θα βρεις. Απλως αν ειναι πολλα και παλια, κανε ενα τσεκ των τευχων πριν τα πουλησεις/χαρισεις, γιατι αν εχεις κανενα Κομιξ Χαμενοι στις Ανδεις ξερωγω, παιζει να πωλειται και πανακριβα αν ειναι decent (δεν το εχω ψαξει, just sayin')

Δεν ειναι τόσο παλιά γιαυτό και δεν έχω ασχοληθεί τόσο εμπεριστατωμένα..
Αν δεν κάνω λάθος ειναι απο 2007 έως 13..
Έπισης με μια ματιά που έριξα στις αγγελίες μια μέση τιμή ειναι το 1€ το τεμάχιο αν δεν κάνω λάθος

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 11/10/2018 στις 8:42 ΜΜ, stelios18120 είπε

Στο Μοναστηράκι πλέον οι περισσότεροι δεν αγοράζουν

Αν στα πάρουν (κατά τύχη βρεις καποιον) δίνουν 0.05 σεντς για κάθε Μίκυ μαούς οπότε καταλαβαίνεις....

Ρε Στελιο το εκλασες.. 😂

Να παω να παρω καμια 50αρια αν τα δινουν κ αυτοι τοσο.. 

Δημοσ.
Στις 11/10/2018 στις 10:12 ΜΜ, Thesoundmakergr είπε

Δεν ειναι τόσο παλιά γιαυτό και δεν έχω ασχοληθεί τόσο εμπεριστατωμένα..
Αν δεν κάνω λάθος ειναι απο 2007 έως 13..
Έπισης με μια ματιά που έριξα στις αγγελίες μια μέση τιμή ειναι το 1€ το τεμάχιο αν δεν κάνω λάθος

Η "μέση" τιμή που τα δίνουν στις αγγελίες σημαίνει πόσα θέλει ο πωλητής ("θέλει" όχι πόσο "αξίζουν") και όχι πόσα μπορούν να πουληθούν.

Γι' αυτό άλλωστε και βλέπεις τις αγγελίες να μένουν για...μήνες (αν όχι παραπάνω)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς λίγοι πιτσιρικάδες και γενικά νεαροί διαβάζουν τέτοια κόμικς.Αν κάποιος κυκλοφορήσει με μικυ μάους στα χέρια θα δεχτεί μπούλιγκ από τους υπόλοιπους:D

Στην εποχή του ίντερνετ που ζούμε όποιος θέλει μπορεί να μπει σε κάποιες σελίδες και να τα βρει τζάμπα.Ελάχιστοι πάλι κάνουν κάτι τέτοιο γιατί  είπαμε το ενδιαφέρουν έχει στραφεί κάπου αλλού.Παιχνίδι στο pc  tablet sto κινητό κ.λ.π.Ελάχιστοι νέοι διαβάζουν βιβλία, όλα μέσω πληκτρολογίου και οθόνης τα κάνουν.

Λες στον άλλο τι μέρα είναι αύριο και σου απαντά μισό λεπτό να το δω στην οθόνη του κινητού.:lol: 

Νομίζω και στο χαρίζεται να τα βάλει κάποιος ελάχιστοι θα ανταποκριθούν και το πιο πιθανό αυτοί που θα τα πάρουν να μην τα διαβάσουν ποτέ.Έχω και εγώ δύο χαρτόκουτα με τέτοια στο πατάρι όλο μπροστά τα βρίσκω κανένας από όσους ξέρω δεν ενδιαφέρεται και θα δω τι θα τα κάνω.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.

Στο μοναστηράκι και γενικότερα σε παλαιοβιβλιοπωλεία και παλαιοπωλεία σίγουρα δεν σε συμφέρει (εκτός αν έχεις κάτι σπάνιο- δυσεύρετο). Αγγελίες σε site και γκρουπ θα έχουν καλύτερη τύχη. Από κει και πέρα υπάρχουν βιβλιοθήκες και ιδρύματα που θα ενδιαφερθούν πολύ περισσότερο από τους κάδους :)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Ρε Στελιο το εκλασες.. 😂

Να παω να παρω καμια 50αρια αν τα δινουν κ αυτοι τοσο.. 

Δεν κατάλαβες φίλε μου

Τα αγοράζουν από εσένα 0.05€ και τα πουλάνε 0.50€ έκαστο το τεμάχιο.

;)

• Like 1
Δημοσ.

Θα μπορούσες να δοκιμάσεις την τύχη σου στο vintagetoys.gr αλλά απ'οτι είδα-κατάλαβα (όπως είπαν και άλλοι), τα σχετικά νέα μικυ μαους δεν πουλιούνται ιδιαίτερα ούτε με πολύ λίγα λεφτά. Πουλημένα είδα μόνο κάτι πολύ παλιά τεύχη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...