Προς το περιεχόμενο

Cats in Mechs δωρεάν Giveaway ENJ backed κρυπτο-αντικείμενα!


Αλέξανδρος Προεστάκης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Cats in Mechs είναι ένα από τα (προς το παρών) 9 παιχνίδια που εχουν σκοπο να ενσωματώσουν πλήρως τη πλατφόρμα του Enjin coin στα παιχνίδια τους. Σε πολλά startups οι early adopters επιβραβεύονται με το παραπάνω! Το Cats in Mechs λοιπον αυτη τη στιγμη και μεχρι 19 Νοεμβρη τρεχει free giveaway boxes για ΟΛΟΥΣ! Το μονο που χρειαζεται να κανετε ειναι να μπειτε στο Telegram community group του παιχνιδιου. Ενας admin συντομα θα επιβεβαιωσει την εισοδο σας και θα σας βαλει στη λιστα με +1 Gold Mechbox. Επισης, για καθε 50 καινουργια μελη που μπαινουν, ΟΛΟΙ παιρνουν +1 Gold Mechbox! Και για καθε 500 μελη +1 Crystal Mechbox (ανωτερης κατηγοριας). Μπορειτε επισης να το πειτε και στους φιλους σας και να στειλετε PM στον admin με το Telegram username τους και θα παρετε επιπλεον Mechboxes! 
Αφου μπειτε στη λιστα, στην ιστοσελιδα τους θα πρεπει να συμπληρωσετε μια φορμα με το Telegram name σας, email και την δημοσια ENJ διεύθυνσή σας (θα εξηγησω παρακατω), ετσι ωστε να παραλαβετε τα κρυπτο-αντικειμενά σας (ERC-1155) στο πορτοφολι σας. 

Τι ειναι λοιπον αυτα τα κουτια και τι αξια εχουν:
Απο 19 Νοεμβρη, θα μπορειτε να ανοιξετε τα κουτια σας στο site που θα γινει το presale (26 Νοε -  3 Δεκ), οπου τοτε θα δειτε τι "αντικειμενα" τυχατε και θα σταλούν στην ENJ διεύθυνσή σας (πρεπει να εχετε το Enjin mobile Wallet)

Αυτα τα αντικειμενα, εχουν "κλειδωμενα" μεσα τους εναν συγκεκριμενο αριθμο ENJ coin, που ανα πασα στιγμή ο ιδιοκτητης τους μπορει να πατησει "Melt" στο Enjin Wallet και να καταστρεψει το αντικειμενο παιρνοντας απευθειας τα ENJ που υπηρχαν μεσα του.  Τα κρυπτοαντικειμενα οπως και τα κρυπτονομισματα ειναι περιορισμενης ποσοτητας, και στην συγκεκριμενη περιπτωση τα αντικείμενα απο giveaway (και presale) θα ειναι αρκετα limited editions! (σε σχεση με τα commons αργοτερα). Για παραδειγμα εαν ενα αντικειμενο ειναι backed απο 50 ENJ, αυτο σημαίνει οτι η ανταλλακτικη αξια του δεν μπορει ποτε να πεσει κατω απο 50 ENJ (floor value) - (ισως και λιγο πιο κατω, διοτι ο game developer μπορει να εχει βαλει καποιο % melt fee).
Οποτε καταλαβενετε οτι οταν βγει το παιχνιδι (Q1-2 2019), οσο πιο επιτυχία ειναι, τοσο μεγαλυτερη η ζητηση για τα limited items αρα και μεγαλυτερη η ανταλλακτική τους αξια. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν μερικούς μήνες ένα Cryptokitty πουλήθηκε στη εξωφρενική αξία των $118,000!

Τι πρεπει να κανετε:
1. Αρχικα χρειάζεστε το Enjin mobile wallet, προς το παρων ειναι το μονο που υποστηριζει τη νεα εκδοση ERC-1155. Μπορειτε επισης να λαβετε/στειλετε αντικειμενα ERC-721 (Cryptokitties, Gods Unchained):
https://enjinwallet.io
2. Κατεβάστε το Telegram app:
https://telegram.org
3. Μπειτε στο community group Cats in Mechs:
https://t.me/catsinmechs
4. Περιμενετε μεχρι να σας βαλει στη λιστα ενας admin και συμπληρώστε τη φορμα εδω:
https://www.cats-in-mechs.com/universe/gold-mechboxes/

Τελος! 19 Νοέμβρη ανοιγμα κουτιων! 

ΥΓ.: Συμπληρωνοντας την φορμα, προαιρετικά μπορειτε να βαλετε το ονομα του ατομου που σας συστησε. Εαν θελετε, βαλτε "Alex Proe", θα με βοηθουσατε να παρω extra κουτι :)

IMG_20181013_014439_535.jpg

Επεξ/σία από Αλέξανδρος Προεστάκης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Δημιουργία νέου...