Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά έχω μια εφαρμογή στα σκαριά και σκεφτόμουν τις επιλογές μου όσον αφορά την αποθήκευση ρυθμίσεων και βοηθητικών αρχείων...

Οι λογικές επιλογές είναι SQLite,SQL CE, Firebird embedded , LiteDB , Ms Access και πάει λέγοντας .... (δεν τις θυμάμαι όλες .... :) )

ΤΟ θέμα είναι ότι δεν χρειάζομαι τόσο δυνατές "μηχανές" μιλάμε για απλά πράγματα...1 πίνακα με παραμέτρους, 1 πίνακα με BLOB, 1 Πίνακα με Scripts ...αντε βαριά βαριά κανα δύο ακόμα πίνακες με επιπλέον ρυθμίσεις...γιαυτό σκεφτόμουν μήπως μου έχει ξεφύγει καμμία (όπως π.χ. η RaptorDB του CodeProject αλλά αυτή είναι NoSQL και δεν ενδιαφέρομαι για αποθήκευση αντικειμένων...αν και ίσως )

Απαιτήσεις : 1 αρχείο που θα κρατάει τα δεδομένα και 1 .dll Που θα αναλάβει όλη την διασύνδεση ...μέγεθος .dll ...μερικά Kb...

Δημοσ.

Αν δεν θες να έχεις relationships κτλ η LMDB είναι μια απλή και πολύ γρήγορη key-value database. Το εκτελέσιμο της είναι κάτω από 40KB αν θυμάμαι καλά και χωράει ολόκληρη σε μια L1 CPU cache. Ολόκληρη η βάση (aka όλοι οι πίνακες/δέντρα) αποθηκεύονται σε ένα single αρχείο. Με ένα γρήγορο googlάρισμα βλέπω ότι υπάρχουν wrappers για .NET οπότε θα μπορούσες να δοκιμάσεις αν σου κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...