Zerg13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πως ακριβώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι οι τοίχοι είναι λερωμένοι, και μάλιστα τόσο λερωμένοι ώστε να χαρακτηρίζονται ως "ζημιά". Το εγραψα παραπανω, αν δεν ειναι δεν συζηταμε για βαψιμο, ποιος ο λογος;
pseudonimo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβαίνω πως κάποιοι υποθέτετε ότι είμαι ο κακός στην ιστορία και τον κυνηγάω να φύγει. Μια χαρά είμαι μέχρι την λήξη του μισθωτηρίου. Το νοίκι καταβάλλεται κάθε μήνα και με αυτό πληρώνω δόση, ΕΝΦΙΑ και φόρους, οπότε δεν έχω παράπονο. Ας κάτσει και παραπάνω αν θέλει, του το έχω πει άλλωστε. Έχω παιδιά και προτιμώ να φύγει καλοκαίρι αλλά εκεί δεν τα βρίσκουμε. Δεν είναι όμως και τελείως αρνητικός. Επίσης, δεν πάω όποτε θέλω και όταν θέλω να πάω πάντα τον παίρνω τηλέφωνο και συνενοούμαστε πότε μπορεί να μας δεχθεί. Άσε που την τελευταία φορά πήγα άμεσα λόγω βλάβης σε βρύση για να την αποκαταστήσω. Γενικά η σχέση μας είναι καλή και δεν καταλαβαίνω κάποιους εδώ μέσα πως καταλήγουν σε συμπεράσματα. Το συμφωνητικό δεν προβλέπει κάτι για επισκέψεις, αυτο σημαίνει ότι δεν μπορώ να πάω μέχρι την λήξη; οκ, δεν με πειράζει και δεν αποτελεί και τόσο σημαντικό ζήτημα. Αυτό που με καίει είναι το βάψιμο και ρώτησα ένα απλό πράμα, αν το βάψιμο είναι σύνηθες φθορά και την καλύπτω εγώ (από την στιγμή που δεν αναφέρεται στο συμβόλαιο) ή αν υπάγεται στην πρόβλεψη του συμφωνητικού για παράδοση του σπιτιού στην αρχική του κατάσταση; Ψάξτε στο δίκτυο να δείτε απόψεις νομικών επί του θέματος οι οποίες είανι διφορούμενες. Αν έχετε άποψη επί τούτου απαντήστε σε αυτό (αν γνωρίζετε και νομικό πλαίσιο ακόμα καλύτερα) και αφήστε τα άλλα (και τις αγάπες και όλες τις μαλακίες περί μη εξόδου του ή ότι ψάχνω δικαιολογίες να τον πετάξω....) 8 ώρες πριν, Joshua21 είπε Εγώ πάλι το μόνο που βρίσκω λίγο κουλό είναι οι απόψεις/απαιτήσεις σου. Καταρχήν η νομοθεσία ορίζει πως αν ένα μισθωμένο ακίνητο μεταβιβαστεί ο νέος κτήτορας υπεισέρχεται στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της μίσθωσης, συνεπώς είναι αδιάφορο το τι ακριβώς συμφώνησες με τον εργολάβο. Δικαίωμα προσέλευσης στο μίσθιο και δικαίωμα επίδειξης μισθίου σε τρίτους υπάρχει μόνο στην περίπτωση που κάτι τέτοιο προβλέπεται στο μισθωτήριο. Φαντάζομαι για να σου είπε για προσέλευση στο τελευταίο 6μηνο και επίδειξη στο τελευταίο 2μηνο, αυτό ακριβώς θα γράφει στο μισθωτήριο, για να σιγουρευτείς δεν έχεις παρά να το διαβάσεις. Επίσης η βαφή σαφώς και περιλαμβάνεται μέσα στις φυσιολογικές φθορές. Όσο για το 350άρι πρέπει να καταλάβεις πως το ακίνητο που εκμισθώνεις για να σου δίνει εισόδημα χρειάζεται συντήρηση, την οποία πρέπει να την πληρώνεις εσύ. Όσο για το αν το σπίτι είναι σπίτι του ή σπίτι σου, έχε υπόψιν πως το σπίτι ως ακίνητο είναι δικό σου, αλλά ως κατοικία είναι του ενοικιαστή, και αυτό σαφώς και του δίνει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει. Μάλλον δεν έχεις διαβάσει καλά τον νόμο. Ο νέος κτήτορας όντως υπεισέρχεται στα δικαιώματα και υποχρεώσεις αλλά μπορεί να ζητήσει στην διαδικασία αγοράς τροποποιήσεις. Γι' αυτο υπάρχει και στο έντυπο της Εφορίας το πεδίο "Παρατηρήσεις" όπου εισέρχονται όλες οι αλλαγές. Αν δεν τις κάνει αποδεκτές ο ενοικιαστής, ας αποχωρήσει. Δηλαδή αν δεν αναφέρεται η βαφή και εγώ θέλω να μπει, θα μου το αρνηθεί ο πωλητής (δυστυχώς εγώ δεν το είδα κατά την διαδικασία πώλησης και την έπαθα). Να δεχθώ την αναφορά σου για "φυσιολογική φθορά", αλλά μπορείς να με βοηθήσεις που να το στηρίξω; Αν δεν το λέει το συμφωνητικό, μάλλον πρέπει να καταλήξω σε νομικό. Συμφωνώ και με τα άλλα που λες, αρκεί να προσθέσω ότι αν φύγει και βρω το σπίτι μπουρδέλο έχω κάθε δικαίωμα να τον κηνυγήσω νομικά να αποκαταστήσει τις ζημιές. Οπότε, ας κάνει ότι θέλει αρκεί όταν φύγει να το επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση ε; Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από pseudonimo
YourTrueLegend Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, pseudonimo said: Επίσης, δεν πάω όποτε θέλω και όταν θέλω να πάω πάντα τον παίρνω τηλέφωνο και συνενοούμαστε πότε μπορεί να μας δεχθεί. Άσε που την τελευταία φορά πήγα άμεσα λόγω βλάβης σε βρύση για να την αποκαταστήσω. Γενικά η σχέση μας είναι καλή και δεν καταλαβαίνω κάποιους εδώ μέσα πως καταλήγουν σε συμπεράσματα. Το συμφωνητικό δεν προβλέπει κάτι για επισκέψεις, αυτο σημαίνει ότι δεν μπορώ να πάω μέχρι την λήξη; οκ, δεν με πειράζει και δεν αποτελεί και τόσο σημαντικό ζήτημα. 13 hours ago, pseudonimo said: Έχω προσέλθει σε αυτό 2 φορές τον τελευταίο χρόνο για να δω τον ενοικιαστή, μια φορά για συμφωνία επί βασικών θεμάτων και αρχική γνωριμία και μια δεύτερη χθες για να μετρήσω κάποια πράγματα. Χθες εξεπλάγην διότι ο μισθωτής με έντονο και προσβητικό ύφος μου είπε ότι δεν έχω το δικαίωμα να προσέρχομαι σε αυτό παρά μόνο το τελευταίο 6μηνο της μίσθωσης, το δε τελευταίο 2μηνο μπορώ να το δείχνω σε άλλους για ενοικίαση αν θέλω. Ενα αλλο συμπερασμα ειναι οτι φασκεις κι αντιφασκεις. Τελικα χθες πηγες να μετρησεις διαφορα πραγματα η για να αποκαταστησεις μια βρυση; Η μηπως πηγες να μετρησεις το νερο που χανει η χαλασμενη βρυση; Τελικα χθες τον πηρες τηλεφωνο και συνενοηθηκατε πρωτου πας, ή απλα ειδες φως και πηγες με αποτελεσμα να διωξει με εντονο και προσβλητικο υφος οπως λες; Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από YourTrueLegend 1 1
Backpacker Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το βάψιμο ρε παιδιά ειναι ο ορισμός της φυσιολογικής φθοράς. Δεν μιλάμε για λεκέδες στους τοιχους. Αλλα οι μαυριλες πανω απο καλοριφερ, σπασίματα στο χρώμα και οι διαφορές χρώματος πισω απο καδρα-αφισες κτλπ ειναι ο ορισμος της φυσιολογικης φθοράς και φυσικά επιβαρύνουν τον ιδιοκτήτη. Και μιλάω σαν ιδιοκτήτης. Και γω βάζω στο συμβόλαιο να δωθει το σπιτι οπως παραλήφθηκε αλλά δεν μιλάω για το βάψιμο. Αυτό ειναι φυσιολογική φθορά. Μιλάω για την κουζινα-πορτες-πατωματα-σκαλα και γενικά πραγματα του σπιτιου που αν σπασουν θα ειναι ζημιά οχι φυσιολογικη φθορά. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από Backpacker
pseudonimo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Ενα αλλο συμπερασμα ειναι οτι φασκεις κι αντιφασκεις. Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Μάλλον βλέπεις φαντάσματα εκεί που θες. Που είδες ότι φάσκω και αντιφάσκω; Εκτός και αν δεν κατάλαβες ότι αυτό που το είπε κατ' ιδίαν και όχι τηλεφωνικά....λέω πριν ότι "προσήλθα", άρα συνεννοηθήκαμε πρώτα Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από pseudonimo
Backpacker Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Backpacker είπε Το βάψιμο ρε παιδιά ειναι ο ορισμός της φυσιολογικής φθοράς. Δεν μιλάμε για λεκέδες στους τοιχους. Αλλα οι μαυριλες πανω απο καλοριφερ, σπασίματα στο χρώμα και οι διαφορές χρώματος πισω απο καδρα-αφισες κτλπ ειναι ο ορισμος της φυσιολογικης φθοράς και φυσικά επιβαρύνουν τον ιδιοκτήτη. Και μιλάω σαν ιδιοκτήτης. Και γω βάζω στο συμβόλαιο να δωθει το σπιτι οπως παραλήφθηκε αλλά δεν μιλάω για το βάψιμο. Αυτό ειναι φυσιολογική φθορά. Μιλάω για την κουζινα-πορτες-παράθυρα-παντζούρια-πατωματα-σκαλα-πόμολα-φωτιστικά-πλακάκια μπάνιου και μάρμαρα και γενικά πραγματα του σπιτιου που αν σπασουν θα ειναι ζημιά οχι φυσιολογικη φθορά.
YourTrueLegend Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Λυπαμαι τον ενοικιαστη TBH. Θα μαρτυρησει κι αυτο φαινεται απο το υφος που γραφεις εδω μεσα και μονο. Εξηγειται πλεον και το εντονο υφος του που μας περιεγραψες χθες. 1 1
Zerg13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Backpacker είπε Το βάψιμο ρε παιδιά ειναι ο ορισμός της φυσιολογικής φθοράς. Δεν μιλάμε για λεκέδες στους τοιχους. Αλλα οι μαυριλες πανω απο καλοριφερ, σπασίματα στο χρώμα και οι διαφορές χρώματος πισω απο καδρα-αφισες κτλπ ειναι ο ορισμος της φυσιολογικης φθοράς και φυσικά επιβαρύνουν τον ιδιοκτήτη. Και μιλάω σαν ιδιοκτήτης. Και γω βάζω στο συμβόλαιο να δωθει το σπιτι οπως παραλήφθηκε αλλά δεν μιλάω για το βάψιμο. Αυτό ειναι φυσιολογική φθορά. Μιλάω για την κουζινα-πορτες-πατωματα-σκαλα και γενικά πραγματα του σπιτιου που αν σπασουν θα ειναι ζημιά οχι φυσιολογικη φθορά. Γιατι δεν μιλαμε; Για λεκεδες στους τοιχους ή χτυπηματα απο επιπλα απο μετακομιση ποιανου ειναι αυτα; Ποιος το βαφει λοιπον; Ακουω 21 λεπτά πριν, pseudonimo είπε Δεν καταλαβαίνω πως κάποιοι υποθέτετε ότι είμαι ο κακός στην ιστορία και τον κυνηγάω να φύγει. Μια χαρά είμαι μέχρι την λήξη του μισθωτηρίου. Το νοίκι καταβάλλεται κάθε μήνα και με αυτό πληρώνω δόση, ΕΝΦΙΑ και φόρους, οπότε δεν έχω παράπονο. Ας κάτσει και παραπάνω αν θέλει, του το έχω πει άλλωστε. Έχω παιδιά και προτιμώ να φύγει καλοκαίρι αλλά εκεί δεν τα βρίσκουμε. Δεν είναι όμως και τελείως αρνητικός. Επίσης, δεν πάω όποτε θέλω και όταν θέλω να πάω πάντα τον παίρνω τηλέφωνο και συνενοούμαστε πότε μπορεί να μας δεχθεί. Άσε που την τελευταία φορά πήγα άμεσα λόγω βλάβης σε βρύση για να την αποκαταστήσω. Γενικά η σχέση μας είναι καλή και δεν καταλαβαίνω κάποιους εδώ μέσα πως καταλήγουν σε συμπεράσματα. Το συμφωνητικό δεν προβλέπει κάτι για επισκέψεις, αυτο σημαίνει ότι δεν μπορώ να πάω μέχρι την λήξη; οκ, δεν με πειράζει και δεν αποτελεί και τόσο σημαντικό ζήτημα. Αυτό που με καίει είναι το βάψιμο και ρώτησα ένα απλό πράμα, αν το βάψιμο είναι σύνηθες φθορά και την καλύπτω εγώ (από την στιγμή που δεν αναφέρεται στο συμβόλαιο) ή αν υπάγεται στην πρόβλεψη του συμφωνητικού για παράδοση του σπιτιού στην αρχική του κατάσταση; Ψάξτε στο δίκτυο να δείτε απόψεις νομικών επί του θέματος οι οποίες είανι διφορούμενες. Αν έχετε άποψη επί τούτου απαντήστε σε αυτό (αν γνωρίζετε και νομικό πλαίσιο ακόμα καλύτερα) και αφήστε τα άλλα (και τις αγάπες και όλες τις μαλακίες περί μη εξόδου του ή ότι ψάχνω δικαιολογίες να τον πετάξω....) Σε ενα προηγουμενο παρόμοιο θεμα εδω, 2-3 μηνες πισω, που τελικα τσακωθηκαμε, καποιος εβαλε ενα προεδρικο διαταγμα που σου επιτρεπει να μπαινεις ακομα και οταν δεν το γραφει το συμβολαιο, με συνεναιση του ενοικιαστη στην ωρα και μερα. Απλα δεν το εχω προχειρο. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από Zerg13
Backpacker Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Γιατι δεν μιλαμε; Για λεκεδες στους τοιχους ή χτυπηματα απο επιπλα απο μετακομιση ποιανου ειναι αυτα; Ποιος το βαφει λοιπον; Ακουω Τι να πω. Εγώ τέτοιες τσιπιές δεν κάνω στους ενοικιαστές μου και για αυτό έχω πάντα πολύχρονες συνεργασιες μαζι τους χωρις το παραμικροι προβλημα. Τι θα πει χτύπηματακι στον τοίχο απο μετακομιση. Με το σκεπτικό σου να βάψει τα 5-10 εκατοστά που χτύπησε στον τοίχο οχι 3-4 δωμάτια σπίτι και ταβάνια. 1
Zerg13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Backpacker είπε Τι να πω. Εγώ τέτοιες τσιπιές δεν κάνω στους ενοικιαστές μου και για αυτό έχω πάντα πολύχρονες συνεργασιες μαζι τους χωρις το παραμικροι προβλημα. Τι θα πει χτύπηματακι στον τοίχο απο μετακομιση. Με το σκεπτικό σου να βάψει τα 5-10 εκατοστά που χτύπησε στον τοίχο οχι 3-4 δωμάτια σπίτι και ταβάνια. Οταν καποιος σου τρακαρει το αμαξι παιρνει ενα πινελο και σου βαφει αυτο που γρατζουνησε; Ή σου βαφει ολο το part(=δωματιο εδω);
NikosKallithea Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Επίσης να συμπληρώσω (επειδή μάλλον εισαι νέος ιδιοκτήτης) οτι το βάψιμο πρέπει να είναι και απαίτηση σου να το κανεις εσυ και μάλιστα όταν πρόκειται να μείνεις εσυ μέσα, γιατί αν το κανει ο ενοικιαστής το πιο απλό θα σου πω, μπορεί να βάψει τις πρίζες και τους διακόπτες, τα σοβατεπιά (ή να τα βαψει κοκκινο υπερβολή αλλα μπορεί να συμβεί) και άλλα πολλά, τι θα του πεις; 2
Backpacker Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Οταν καποιος σου τρακαρει το αμαξι παιρνει ενα πινελο και σου βαφει αυτο που γρατζουνησε; Ή σου βαφει ολο το part(=δωματιο εδω); Συγκρίνεις αμάξια με σπίτια τώρα σοβαρά? Το βάψιμο ειναι του ιδιοκτήτη οταν μιλάμε για μισθώσεις 3-4 ετών και άνω. Αν νοικιασει καποιος σπιτι 1-2 χρονια και βρει τους τοίχους χαλια ναι τοτε ευθύνεται ο νοικάρης γιατι δεν ειναι φυσιολογικη φθορά σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα. Επίσης σοβαρά μιλάμε τώρα για τοπικ για ανθρωπο που αγορασε σπιτι για ιδιοκατοίκηση και θέλει να του το βάψει ο νοικάρης? Ρε άνθρωπε σπιτι που θα μεινεις για μια ζωή ειναι βαψτο εσύ οπως γουστάρεις!!Αλλιως αν ειναι ο νοικαρης θα σου βαλει σιγουρα οτι πιο φτηνο υπαρχει και αν του καυλώσει στο βαφει και μαυρο που ειναι φθηνο και με ενα περασμα τελείωσε. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από Backpacker
Joshua21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, pseudonimo είπε Μάλλον δεν έχεις διαβάσει καλά τον νόμο. Ο νέος κτήτορας όντως υπεισέρχεται στα δικαιώματα και υποχρεώσεις αλλά μπορεί να ζητήσει στην διαδικασία αγοράς τροποποιήσεις. Γι' αυτο υπάρχει και στο έντυπο της Εφορίας το πεδίο "Παρατηρήσεις" όπου εισέρχονται όλες οι αλλαγές. Αν δεν τις κάνει αποδεκτές ο ενοικιαστής, ας αποχωρήσει. Δηλαδή αν δεν αναφέρεται η βαφή και εγώ θέλω να μπει, θα μου το αρνηθεί ο πωλητής (δυστυχώς εγώ δεν το είδα κατά την διαδικασία πώλησης και την έπαθα). Αν νομίζεις πως δεν έχω διαβάσει καλά το νόμο, τότε δείξε μου συγκεκριμένα ποιο ακριβώς σημείο του νόμου μου έχει διαφύγει να το συζητήσουμε, και ειδικότερα το σημείο στο οποίο αναφέρεται πως ο νέος κτήτορας έχει δικαίωμα να απαιτήσει(σύμφωνα με την περιγραφή σου) αλλαγές στην υπάρχουσα μίσθωση τις οποίες είναι υποχρεωμένος ο ενοικιαστής να κάνει δεκτές αν δεν θέλει να αποχωρήσει. Όπως επίσης και σε ποιο έντυπο της εφορίας αναφέρεσαι. 22 λεπτά πριν, pseudonimo είπε Να δεχθώ την αναφορά σου για "φυσιολογική φθορά", αλλά μπορείς να με βοηθήσεις που να το στηρίξω; Αν δεν το λέει το συμφωνητικό, μάλλον πρέπει να καταλήξω σε νομικό. Δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς ρωτάς εδώ. Αν ρωτάς για τον επίμαχο νόμο τότε είναι το άρθρο 592 του αστικού κώδικα, ο οποίος αναφέρει συγκεκριμένα ότι "Ο μισθωτής δεν ευθύνεται για φθορές ή μεταβολές που οφείλονται στη συμφωνημένη χρήση.". Αν πάλι ρωτάς κάτι άλλο, διευκρίνησε το καλύτερα ώστε να σου απαντήσω. 26 λεπτά πριν, pseudonimo είπε Συμφωνώ και με τα άλλα που λες, αρκεί να προσθέσω ότι αν φύγει και βρω το σπίτι μπουρδέλο έχω κάθε δικαίωμα να τον κηνυγήσω νομικά να αποκαταστήσει τις ζημιές. Οπότε, ας κάνει ότι θέλει αρκεί όταν φύγει να το επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση ε; Η ερώτηση που έκανες είναι εντελώς αόριστη, αν όντως θέλεις απάντηση θα πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος. 1
Zerg13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Backpacker είπε Συγκρίνεις αμάξια με σπίτια τώρα σοβαρά? Το βάψιμο ειναι του ιδιοκτήτη οταν μιλάμε για μισθώσεις 3-4 ετών και άνω. Αν νοικιασει καποιος σπιτι 1-2 χρονια και βρει τους τοίχους χαλια ναι τοτε ευθύνεται ο νοικάρης γιατι δεν ειναι φυσιολογικη φθορά σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα. Επίσης σοβαρά μιλάμε τώρα για τοπικ για ανθρωπο που αγορασε σπιτι για ιδιοκατοίκηση και θέλει να του το βάψει ο νοικάρης? Ρε άνθρωπε σπιτι που θα μεινεις για μια ζωή ειναι βαψτο εσύ οπως γουστάρεις!!Αλλιως αν ειναι ο νοικαρης θα σου βαλει σιγουρα οτι πιο φτηνο υπαρχει και αν του καυλώσει στο βαφει και μαυρο που ειναι φθηνο και με ενα περασμα τελείωσε. Η διαφορα ειναι μια. Οτι στην μια πληρωνει η ασφαλιστικη, ενω στην αλλη πληρωνει το κοροϊδο. Η νομοθεσια ειναι ιδια. Φθορα με ευθηνη αλλου. το να παρω ενα πινελο να στο βαφω εκει στο χαλασμενο πρωτη φορα το ακουω απο σενα. Προφανως ειναι λυση για σφαλιαρες, και για σπιτια και για αμαξια Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από Zerg13
bluesattack Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Οταν καποιος σου τρακαρει το αμαξι παιρνει ενα πινελο και σου βαφει αυτο που γρατζουνησε; Ή σου βαφει ολο το part(=δωματιο εδω); Ας φερει λοιπον ο ιδιοκτητης την σημανση να καταγραψει και να αποφασισει για τις συνθηκες του ατυχηματος.Πως εγινε η τρυπα στον τοιχο 😅 Τελικα , απο περιεργεια δηλαδη , ποσο χρονικο διαστημα απομενει για να ληξει το συμβολαιο ? Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από bluesattack
Προτεινόμενες αναρτήσεις