chios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Χίλιες φορές note 5 κούτα παρά lg μεταχειρισμένο. 1
vdgg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 45 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Εξηγησε μου πως ειναι κινηταρα με αυτον τον επεξεργαστη που εχει;; Antutu score: 64.000 (επιπεδα snap625 του Redmi Note 4x, S2) Πως η μετρια καμερα του 16mp-f/2.2 στεκεται εστω διπλα στις καμερες οσων αναφερθηκαν; Εχει 3300mAh μπαταρια και με την micro USB δεν υποστηριζει καν fast charging. Γνωμη μου ειναι οτι ειναι απολυτως ξεπερασμενο, δεν προσφερει τιποτε παραπανω και ειναι σαφεστατα υπερτιμημενο. Στα 100-120€ το πολυ αξιζει. Δεν θα επικεντρωθώ στα χαρακτηριστικά που αναφέρει ο καθένας αλλά σε hands on εμπειρία. Η κάμερα του είναι κατά πολύ καλύτερη από όλα τα note και το με το emui επίσης ασχέτως με τα mah της ονομαστικής ισχύς βγάζει άνετα 2 ημέρες με κανονική χρήση. Το έχω από τον Φλεβάρη και μπορώ να το κρίνω.
Green Dragon Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 34 λεπτά πριν, vdgg είπε Όπα! Δεν βάζω μεταχειρισμένα σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Αν είναι έτσι αλλάζουν αρκετά τα δεδομένα. Όπα! Για πείτε καμιά ιδέα...
kp1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 21 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Όπα! Για πείτε καμιά ιδέα... Σε φαση μεταχ/να Google pixel xl-samsung s7-LG G6.... Σε σειρα καταταξης για μενα!!! 1
Green Dragon Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kp1 είπε Σε φαση μεταχ/να Google pixel xl-samsung s7-LG G6.... Σε σειρα καταταξης για μενα!!! Θέλω να ανέβω κοντά στις 6 intces, οπότε αφήνω εκτός το pixel XL (5,5) και το galaxy S7 (5,1), πού άλλωστε δεν το βρίσκεις - νομίζω - στα 200, αλλά αρκετά παραπάνω. Ελπίζω να μην σας πρήζω😏 Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από Green Dragon
SeNNinhA Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, vdgg είπε Δεν θα επικεντρωθώ στα χαρακτηριστικά που αναφέρει ο καθένας αλλά σε hands on εμπειρία. Η κάμερα του είναι κατά πολύ καλύτερη από όλα τα note και το με το emui επίσης ασχέτως με τα mah της ονομαστικής ισχύς βγάζει άνετα 2 ημέρες με κανονική χρήση. Το έχω από τον Φλεβάρη και μπορώ να το κρίνω. Μιλαμε για επιστημονικη τεκμηριωμενη αποψη δηλαδη και προπαντως με κριτηρια απολυτως συγκρισιμα!!! Αληθεια εκανες συγκριτικο της καμερας; Με ποιον τροπο; Ποσα γνωριζεις περι φωτογραφιας; Σε ποιες συνθηκες ηταν τραβηγμενες οι φωτο που εκρινες; Επειδη ειναι ενδιαφερον, θα μπορουσαμε να εχουμε καποια δειγματα (υπαρχει μαλιστα και ειδικο θεμα ανοιχτο που θα μπορουσες να συνεισφερεις). Ευχαριστουμε εκ των προτερων.
kp1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Green Dragon είπε Θέλω να ανέβω κοντά στις 6 intces, οπότε αφήνω εκτός το pixel XL (5,5) και το galaxy S7 (5,1), πού άλλωστε δεν το βρίσκεις - νομίζω - στα 200, αλλά αρκετά παραπάνω. Ελπίζω να μην σας πρήζω😏 Αρα μεχρι 200€ φιλε xiaomi redmi note 5 4/64 (το βρισκεις με 165€ vfm)μεχρι 300€ και μετα/νο+ απο εξωτερικο LG G6-xiaomi mi8-xiaomi mi mix2s!!!Απο 320€-400€ huawei mate 10 pro Google pixel 2!!Δεν πρηζεις φιλε ειδικα αν θες να το εχεις 2 χρονια+ δν εχεις λεφτα για λαθοι ...!! Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από kp1
26ska Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Αν βρίσκεις το g6 στα 200 ευρώ κοντά με λίγο καιρό χρήσης και υπόλοιπο εγγύησης, χτύπα το, είναι vfm. Αλλιως αν θέλεις καινούργιο redmi note 5. 1
vdgg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε Μιλαμε για επιστημονικη τεκμηριωμενη αποψη δηλαδη και προπαντως με κριτηρια απολυτως συγκρισιμα!!! Αληθεια εκανες συγκριτικο της καμερας; Με ποιον τροπο; Ποσα γνωριζεις περι φωτογραφιας; Σε ποιες συνθηκες ηταν τραβηγμενες οι φωτο που εκρινες; Επειδη ειναι ενδιαφερον, θα μπορουσαμε να εχουμε καποια δειγματα (υπαρχει μαλιστα και ειδικο θεμα ανοιχτο που θα μπορουσες να συνεισφερεις). Ευχαριστουμε εκ των προτερων. Ναι δεν έχω πρόβλημα να στείλω δείγματα. Αλλά μιας και μιλάτε για τεκμηριωμένη άποψη, το κριτήριο μιας καλής κάμερας σε κινητό είναι το διάφραγμα που αναφέρθηκε παραπάνω αν είναι 1.7 ή 2.2; 'H θεωρείτε πως το software της Xiaomi είναι καλύτερο από αυτό της Huawei; Θέλετε να συγκρίνουμε και κινητά με Zeiss φακό και χαμηλότερο διάφραγμα με κάποιο σαν το mate 10 lite; Σταματήστε ρε παιδιά να τρώγεστε με τα specs και το marketing της κάθε εταιρείας και κρίνετε λίγο εκ του αποτελέσματος. Δεν έχω να αποδείξω κάτι για να αρχίζω να ανεβάζω φωτος, ούτε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση στην Huawei απλά σε software υπερέχει (καθαρά στην φωτογραφία αναφέρομαι) από τις άλλες σε αυτήν πάντα την κατηγορία τιμής.
Green Dragon Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, 26ska είπε Αν βρίσκεις το g6 στα 200 ευρώ κοντά με λίγο καιρό χρήσης και υπόλοιπο εγγύησης, χτύπα το, είναι vfm. Αλλιως αν θέλεις καινούργιο redmi note 5. Σε ευχαριστώ...έτσι το σκέφτομαι και εγώ!
kp1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Σε ευχαριστώ...έτσι το σκέφτομαι και εγώ! Τσεκαρε φιλε απο εξωτερικο xiaomi mi8 64GB+xiaomi mi mix 2s... Εκει παιζουν στα 300€..καλυτερο απο G6...αλλιως note 5....VFM!!! Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από kp1 1
Green Dragon Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, kp1 είπε Τσεκαρε φιλε απο εξωτερικο xiaomi mi8 64GB+xiaomi mi mix 2s... Εκει παιζουν στα 300€..καλυτερο απο G6...αλλιως note 5....VFM!!! 300 ευρώ είναι αδύνατον να δώσω. Ταβάνι μου είναι τα 200, max 220.
kp1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Green Dragon είπε 300 ευρώ είναι αδύνατον να δώσω. Ταβάνι μου είναι τα 200, max 220. Ok φιλε αν εισαι για μεγαλη οθονη αναγκαστικα αν βρεις 6 μηνων LG G6 αλλιως με 165€ κουταα note 5..!Καλιριζικοοοο!! 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Εντάξει όλοι μπορούν να προτείνουν και να έχουν άποψη. Κάνεις δεν κατέχει την απόλυτη αλήθεια , αλλά το mate 10 lite είναι πολύ πίσω από κάποια που αναφέρθηκαν και έτη φωτός πίσω από άλλα. Είναι κακή αγορά με τα υπάρχοντα δεδομένα και πιθανότατα δεν θα γίνει ποτέ καλή. Φυσικά το software του rn5 και του 6 είναι καλύτερο και το σημαντικότερο είναι ότι θα υποστηριχθεί ενώ το mate ως συνήθως η Huawei πιθανότατα θα το βάλει στο ράφι. 1
Alexandros7474 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Στις 14/10/2018 στις 3:03 ΜΜ, zenwalk23 είπε Καθαρα λογω ram το λεω.Με 6 GB μπορει να σε κρατησει 4-5 χρονια που θελει ο ts, με 4 GB λιγο δυσκολο. 4-5 χρόνια ...;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα