Panoslam Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα και από εμένα. Για να μην ανοίγω ούτε εγώ νέο θέμα θα συνεχίσω εδώ. Ήμουν σε σκέψη για το note 5 και τσουπ εμφανίζεται το note 6. Μου αρέσει σαν κινητό ας μην το έχω δει από κοντά μόνο σε βίντεο και έλεγα να το χτυπήσω. Το θέμα μου είναι ότι διάβασα από κάποιους για κακή κάμερα και σε μερικά μοντέλα θέματα με το touch και κολλήματα. Ισχύει κάτι από αυτά? Αν ναι υπάρχει κάποια έκδοση που πρέπει να προτιμήσουμε η να αποφύγουμε? Και κάποιο αξιόπιστο μαγαζί Σκρουτζ για αγορά λόγω ότι είμαι επαρχία.
Pseudonumo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Panoslam είπε Καλησπέρα και από εμένα. Για να μην ανοίγω ούτε εγώ νέο θέμα θα συνεχίσω εδώ. Ήμουν σε σκέψη για το note 5 και τσουπ εμφανίζεται το note 6. Μου αρέσει σαν κινητό ας μην το έχω δει από κοντά μόνο σε βίντεο και έλεγα να το χτυπήσω. Το θέμα μου είναι ότι διάβασα από κάποιους για κακή κάμερα και σε μερικά μοντέλα θέματα με το touch και κολλήματα. Ισχύει κάτι από αυτά? Αν ναι υπάρχει κάποια έκδοση που πρέπει να προτιμήσουμε η να αποφύγουμε? Και κάποιο αξιόπιστο μαγαζί Σκρουτζ για αγορά λόγω ότι είμαι επαρχία. Αν λες το note 6 pro, είναι ένα redmi note 5 με μεγαλύτερη οθόνη. Δεν είναι αναβάθμιση! Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από Pseudonumo
Panoslam Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Pseudonumo είπε Αν λες το note 6 pro, είναι ένα redmi note 5 με μεγαλύτερη οθόνη. Δεν είναι αναβάθμιση! Ναι για το note 6 pro λέω Αλλά δεν είπα ότι είναι αναβάθμιση. Απλά με βάλανε σε σκέψεις τα σχόλια για τα θέματα που παρουσιάζει
saruman123 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν θες καλή κάμερα τότε σε αυτά τα λεφτά κοιτάς Mi A2. Και αν διαθέσεις κάτι παραπάνω (230€) πας στο Mi 8 lite. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
Panoslam Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Σε ένα συγκριτικό βίντεο που είδα δεν παρατήρησα μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε note 6 pro και mi 8 lite.Εκτός αν δεν έχω καλή παρατηρητικότητα.
saruman123 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Τα βίντεο δεν λένε κάτι αν δεν το πιάσεις στα χέρια σου. Επίσης το mi8 lite φαίνεται πιο όμορφο (γιαλί& μεταλλικό)έχει καλύτερο επεξεργαστή και καλύτερη μπροστινή/ πίσω κάμερα.
Panoslam Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, saruman123 είπε Τα βίντεο δεν λένε κάτι αν δεν το πιάσεις στα χέρια σου. Επίσης το mi8 lite φαίνεται πιο όμορφο (γιαλί& μεταλλικό)έχει καλύτερο επεξεργαστή και καλύτερη μπροστινή/ πίσω κάμερα. Συμφωνώ αλλά εδώ επαρχία δεν έχω τέτοια πολυτέλεια γιαυτό ψάχνομαι τόσο. Aρα βασίζομαι στα stats βίντεο και στα rewies. Οπότε όλα τα σχόλια καλοδεχούμενα Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από Panoslam
Panoslam Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Ας γίνω λίγο κουραστικός. Αν έβαζα σε σύγκριση το note 6 pro με το mi 8 lite? Αξίζει αυτό το 30 στην τιμή του?
saruman123 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Panoslam είπε Ας γίνω λίγο κουραστικός. Αν έβαζα σε σύγκριση το note 6 pro με το mi 8 lite? Αξίζει αυτό το 30 στην τιμή του? Για μένα ναι. Και το μπλε είναι πολύ ωραία το άτιμο. Και αν θες να δεις και σύγκριση δες εδώ https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-mi8-lite-global-64gb,xiaomi-redmi-note-6-pro-64gb Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από saruman123
dimips Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Παιδιά για να μην ανοίγω κι εγώ άλλο. Αν μπορούμε να ανέβουμε κάνα 50ε το πολύ ένα καλό με μεγάλη οθόνη αλλά μικρό σχετικά; Όπως το p20 lite πχ; Είναι για ξάδερφο να πάρω δώρο. Μέχρι στιγμής είναι με ένα Xperia L οπότε οι απαιτήσεις δεν είναι και ουαου αλλά τουλάχιστον να είναι κάτι όμορφο. Το redmi note 6 είναι αρκετά μεγαλύτερο.
saruman123 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, dimips είπε Παιδιά για να μην ανοίγω κι εγώ άλλο. Αν μπορούμε να ανέβουμε κάνα 50ε το πολύ ένα καλό με μεγάλη οθόνη αλλά μικρό σχετικά; Όπως το p20 lite πχ; Είναι για ξάδερφο να πάρω δώρο. Μέχρι στιγμής είναι με ένα Xperia L οπότε οι απαιτήσεις δεν είναι και ουαου αλλά τουλάχιστον να είναι κάτι όμορφο. Το redmi note 6 είναι αρκετά μεγαλύτερο. 250€?
dimips Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 2 minutes ago, saruman123 said: 250€? Ναι ως εκεί και κυρίως από το kinito το site επειδή δίνει δώσεις.
saruman123 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, dimips είπε Ναι ως εκεί και κυρίως από το kinito το site επειδή δίνει δώσεις. Θα σου έλεγα το G6 στα 251€ αλλά όχι από αυτό το κατάστημα....
dimips Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 12 minutes ago, saruman123 said: Θα σου έλεγα το G6 στα 251€ αλλά όχι από αυτό το κατάστημα.... Ναι το είδα. Αμέσως επόμενο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα