Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Panoslam είπε

Ας γίνω λίγο κουραστικός. Αν έβαζα σε σύγκριση το note 6 pro με το mi 8 lite? Αξίζει αυτό το 30 στην τιμή του?

με την τραγική μπαταρία που έχει το mi8 lite εγώ δεν θα το κοίταγα, καλύτερα το note 6 pro.

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dimips είπε

Ναι το είδα. Αμέσως επόμενο;

Μετά ανεβαίνει το μπάτζετ και πας σε Xiaomi Mi8 SE με 5.88" αλλά κάτω από 150mm.

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, saruman123 said:

Μετά ανεβαίνει το μπάτζετ και πας σε Xiaomi Mi8 SE με 5.88" αλλά κάτω από 150mm.

Το p20 lite είναι κακό ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dimips είπε

Το p20 lite είναι κακό ;

Ιδικά στις νυχτερινές και με διάφραγμα f/2.2 και με απόδοση 7 εσύ τη νομίζεις.....

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας τελικά παρήγγειλα το note 6 pro rose gold για την γυναίκα. Τώρα μένει να βρούμε θήκη και tempered glass εκτός αν έχει κανείς έξτρα και το πουλάει. :P

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, zenwalk23 είπε

Το Mi A2 δεν ειναι αρκετα καλυτερο απο επεξεργαστη απο το Note 6 Pro; 

Ναι και σε φωτογραφίες επίσης.

Δημοσ.

Ψηνομαι να το χτυπησω, ειναι τρελο bargain στα 150e και νομιζω με υπερκαλυπτει (τωρα εχω ενα redmi 4 με 2gb).Το σπαστικο ειναι οτι δεν εχει υποδοχη για ακουστικα και δεν ξερω αν θα με βολεψει ο converter ή κατι wireless.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zenwalk23 είπε

Ψηνομαι να το χτυπησω, ειναι τρελο bargain στα 150e και νομιζω με υπερκαλυπτει (τωρα εχω ενα redmi 4 με 2gb).Το σπαστικο ειναι οτι δεν εχει υποδοχη για ακουστικα και δεν ξερω αν θα με βολεψει ο converter ή κατι wireless.

Να σου πω δεν βολεύει ιδικά αν θες να ακούς μουσική και παράλληλα να το φορτίζεις.

Η το ένα ή το άλλο θα κάνεις και τα δύο ταυτόχρονα όχι.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, zenwalk23 είπε

Ψηνομαι να το χτυπησω, ειναι τρελο bargain στα 150e..

Αναφέρεσαι στο mi A2? Που το βρήκες 150€? Το ψήνω να το πάρω κ εγώ για δώρο στη σύζυγο.. έχει παρουσιάσει τίποτα θέματα; Θέλω ένα να παίζει σωστά out of the box.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.skroutz.gr/s/14445724/Xiaomi-Mi-A2-32GB.html

Δεν εχω αποψη απλα μου φαινεται οτι για να παρεις κατι πραγματικα καλυτερο πρεπει να δωσεις περιπου +100e οποτε αξιζει.Βεβαια η υποδοχη για ακουστικα ειναι σημαντικη για μενα οποτε εχω δευτερες σκεψεις.

Επεξ/σία από zenwalk23
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, dimips είπε

Παιδιά για να μην ανοίγω κι εγώ άλλο. Αν μπορούμε να ανέβουμε κάνα 50ε το πολύ ένα καλό με μεγάλη οθόνη αλλά μικρό σχετικά; Όπως το p20 lite πχ; Είναι για ξάδερφο να πάρω δώρο. Μέχρι στιγμής είναι με ένα Xperia L οπότε οι απαιτήσεις δεν είναι και ουαου αλλά τουλάχιστον να είναι κάτι όμορφο. Το redmi note 6 είναι αρκετά μεγαλύτερο.

LG G6 με διαφορά για μένα αφού πας στα 250+ <300 ευρώ. ;)

Επεξ/σία από mants118
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, chios είπε

με την τραγική μπαταρία που έχει το mi8 lite εγώ δεν θα το κοίταγα, καλύτερα το note 6 pro.

Δωσε info αν μπορεις. Ειχα καταληξει στο note 6 pro, αλλα μου γυαλισε και τo mi 8 lite... Εχει θεματα με την μπαταρια ή εννοεις οτι ειναι μικρη?

Επεξ/σία από AnimaTronic
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, AnimaTronic είπε

Δωσε info αν μπορεις. Ειχα καταληξει στο note 6 pro, αλλα μου γυαλισε και τo mi 8 lite... Εχει θεματα με την μπαταρια ή εννοεις οτι ειναι μικρη?

Εγώ πιστεύω ότι η μπαταρία του είναι μια χαρά.

Απλός ο @chios  θα έχει συνηθίσει στις 4000 και όλες η άλλες του φαίνονται τραγικές.

Πάντως αν θες καλή κάμερα σε αυτά τα λεφτά το Mi8 lite είναι πολύ καλό.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...